3 Август, 2017 15:26 1 175 1

Мартин Шулц: Не съм извънземно

  • мартин шулц-
  • германия-
  • политика-
  • извънземно-
  • канцлер-
  • избори

Не съм извънземно в германската политика, заяви Шулц

Мартин Шулц: Не съм извънземно - 1
Снимка: БТА/ AP

Кандидатът на социалдемократите за канцлер на Германия Мартин Шулц заяви, че не е извънземно в немската политика, съобщи „Шпигел“.

Бившият председател на европарламента често е критикуван в родината си, че влиза в политическата битка като външен човек, който не е запознат в детайли с политическата обстановка.

„Винаги казват, че съм долетял в канцлерската битка като извънземно. Но аз познавам много добре Германия“, заяви Мартин Шулц, който бе номиниран преди месеци от социалдемократите за канцлер на страната.

Той ще се изправи в пряк дуел срещу Ангела Меркел. Макар в първите седмици след номинацията му рейтингът на социалдемократите да бе изключително висок, напоследък се забелязва спад в доверието.

Социолозите предвиждат победа на Меркел на изборите в Германия, които ще се проведат през тази есен. Мартин Шулц нападна вербално настоящия канцлер, посочвайки, че тя е застрашила бъдещето на Германия.

Мартин Шулц атакува и американския президент Доналд Тръмп. Според германеца държавният глава упражнява „безскрупулен непотизъм“, визирайки високите постове на негови близки роднини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 👽👽👽зелени човечета

    2 1 Отговор
    Да бе не си !!!
Новини по държави: