Last news in Fakti

15 Август, 2017 12:28 2 056 8

Биха с пръчки британци в Сингапур за сексуално нападение

  • сингапур-
  • бой-
  • пръчки-
  • затвор-
  • присъда-
  • изнасилване

Престъплението е било извършено на ергенско парти

Биха с пръчки британци в Сингапур за сексуално нападение - 1
Снимка: Shutterstock

Сингапурски съд наказа трима британски граждани със затвор и бой с пръчки за сексуално нападение срещу жена по време на мъжки гуляй миналата година, предаде Reuters. Агенцията се позова на местни медии.

Тримата мъже, които са от виетнамски произход, първоначално бяха обвинени в изнасилване, но се признаха за виновни и бяха обвинени в по-леки престъпления.

Единият от тях беше осъден на шест години и половина затвор и осем удара с пръчка, защото не е използвал презерватив при сексуалното посегателство срещу жената, която е била в безсъзнание.

Другите двама бяха осъдени съответно на шест години затвор и осем удара с пръчка и пет години и половина затвор и пет удара с пръчка.

Според съда тримата мъже са се "възползвали от уязвимото състояние" на жертвата, "не са зачели нейното достойнство и не ги е било грижа какви вреди ще й причинят".

Сексуалното нападение е било извършено през септември на ергенското парти на брата на един от подсъдимите.

Приятел, който бил на празненството, се запознал с жената, която се съгласила да се върне в хотела и да прави секс с него. След като той си тръгнал, жената, която била в състояние на опиянение, заспала, а тримата мъже влезли един по един в стаята и я изнасилили. Тя се събудила, когато един от тях извършвал посегателството срещу нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 голям го вади

    5 0 Отговор
    интересно
  • 2 кроко

    16 3 Отговор
    Такива закони ни трябват и тук, но ние за съжаление нямаме такива управници като техните !
    " Аз има пред себе си два пътя : Първия : Да лъжа, да крада и да помогна на всички мои роднини и по близки приятели, да заемат челни позиции в класациите на Форбс за най богати хора, но при това да оставя за народа си само една гола земя ! Втория : Честно да служа и работя за благото на народа си, а Сингапур да бъде в първата десятка на най добрите, за живеене страни в света ! Аз избрах втория път !
    Бащата на сингапурската нация, Ли Куан Ю !
    Няма Америка, няма Русия, няма ЕС, всичко сами са постигнали хората, с много труд, и упорство и най важното със закони които са написани за хора и които се спазват !
  • 3 бббббб

    9 1 Отговор
    Хахаха,тук ако има такава присъда да набият някой с тояга всички НПО-та ще плюят в хор с платените медии от предаване на предаване.Ще говорят за човешките им права ,а жертвата ще бъде най-виновна.

    Коментиран от #5

  • 4 Барчо

    8 1 Отговор
    В България жертвата е виновна, че е жертва. Имаше един случай на моторист убил с бясна скорост пешеходка на пешеходната пътека. Вината била споделена, защото пешеходката не била изчислила с какво скорост се движи мотора. Представяте ли си. Ми тя със сигурност не е могла да го види, та камо ли да съобразява с каква скорост бил. И съдът не го осъди. А жертвата я папкат червеите. Да живее България!!! България над всичко!!! Обичам си България!!! България най-велика!!! Знам и още лозунги. И кво от това?

    Коментиран от #8

  • 5 Барчо

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "бббббб":

    Време е Америка да се самосезира като международен въдворител на мир и да унищожи тези средновековни сингапурци, които потъпкват правата на английските европейски ценности. Тръм! Не мълчи като шушумига! Заплаши ги с огън и жупел, дето никой никога до сега не е виждал.
  • 6 Кака Гинка

    3 1 Отговор
    Нещо не ми стана ясно - първоначално били обвинени в изнасилване,но след като са се признали за виновни,щели да отговарят за по-леки престъпления?!

    Коментиран от #7

  • 7 Барчо

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кака Гинка":

    Како Гинке! Това го има по цял свят и особено в демократичната САЩ. Признаваш си и не се води цялостна съдебна процедура, като разпити на свидетели, медицински и т.н. Жената е една, а мъжете са трима. Като влезе в дело при един добър адвокат може да се окаже, че мъжете са изнасилените. И тъй като са си признали и дават минимума за това деяние. Ако е от 4 до 12 години, ще и дадът минимума според това кой какво е извършил. Явни на тия с по-малките пишлета са и дали по-малко, щото като са извършвали изнасилването не са у събудили.
  • 8 Стигна до средата и спре

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Барчо":

    ММ, не си изчерпателен по този случай - сега роднините на починалата са осъдени да плащат на убиеца за причинените вреди на мотора и за преживеният стрес!