19 Август, 2017 06:31 4 865 22

Бриджит Макрон: Тежко ми е в нощите без мъжа ми

  • бриджит макрон-
  • еманюел макрон-
  • франция

Тя споделя, че френският президент я успокоява

Бриджит Макрон: Тежко ми е в нощите без мъжа ми - 1
Снимка: БТА/AP

Съпругата на президента на Франция Еманюел Макрон – Бриджит заяви, че й е трудно да прекарва нощи без мъжа си, съобщи Elle.

“Не ми харесва особено да прекарвам нощите си без него. Когато Еманюел е с мен аз се успокоявам. Преди да срещна Еманюел бях ужасно притеснителна. Откакто съм с него, вече не е така. Нямам обяснение за това.

Когато чета нещо в медиите за нас, имам чувството, че то е писано за други хора. Нашата история всъщност е много проста. Възрастовата разлика не е особен фактор“, заяви Макрон.

Бриджит е с 25 години по-голяма от съпруга. Тя се счита за основен двигател на неговата кариера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бен

    11 34 Отговор
    Айде скодоумници. Започвайте да обяснявате какъв еснафски ужас ви обзема, при споменаването на Разликата! Като че в хората има единствено полови органи и Разликата прави връзките невъзможни. Тия двамата изглежда пет пари не дават за мухлясалото мнение на примитивния българак с манталитет на балконска клюкарка.

    Коментиран от #2, #11

  • 2 Петко

    20 9 Отговор

    До коментар #1 от "Бен":

    Ти си за патологична клиника.
  • 3 Марадона

    20 6 Отговор
    Като го гледам Макрон и на мене ми става тежко, физиономия на недоразвит младеж, високо саочуствие, стремеж да докаже нещо ....... дано да не докаже простотията си
  • 4 Бай хой

    25 5 Отговор
    Приказки като за пред гадже тинейджър. А изглежда че и сама не си вярва. Затова ли желаят повече мигранти? Понеже мъже им липсват?
  • 5 Стига права и свободи,има и задължения!!

    17 6 Отговор
    Още едно ялово,безполезно,еврогейско ,, семейство"Мъка,мъка за нормалните човешки ценности.Утре ще излезе новина за раздялата им по всички жълти и л няни списания.....
  • 6 Шаран БГ

    11 1 Отговор
    Хич ти, у Франция да са се свършили българите ! Те също действат много успокоително - особено някой от тях !!!!
  • 7 БАЙ КУРТИ

    13 3 Отговор
    Че куписи вибратор ма кат ти липсва
  • 8 Бен

    9 10 Отговор
    Така си и помислих. Коментарите ще са дълбочинно импрегнирани с регионална простотия! Разбирате ли колко сме неспасяеми! И не са ни виновни щатите или Русия, а собствените ни ганьовски дървени глави!

    Коментиран от #9, #10

  • 9 1234

    11 3 Отговор

    До коментар #8 от "Бен":

    Вярно си за доктор! От къде толкова омраза рано сутринта?
  • 10 Бай хой

    13 3 Отговор

    До коментар #8 от "Бен":

    А каква простотия е да изнасилвал непълнолетен и то такъв който зависи от теб, родителите и обществото са гласували да възпитава? Това ли ти е идеала?
  • 11 гост 1

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Бен":

    Че, българите сме такива... емиии така е, безспорно !!!
    Но, всеки знае (особено мъжете) какво му е в главата на едно 12-16 годишно момче в пубертета ..... способно е да се влюби във всичко което цъфти на земята и лети по небесата ;)... а, тя се е възползувала за собственият си кеф и его, знаейки че, го лишава също така в бъдеще и от фундаментални неща в живота !!!
  • 12 Бен

    10 6 Отговор
    Винагин се изненадвам неприятно, като гледам с каква лекота съдим другите затова, че не влизат в нашите еснафски стереотипи! И ги съдим сурово! Като че ние сме идеални подобия на Господ и всичко при нас е идеално! А кажете вие, които намирате кусури на другите, идеални ли сте? М? Никога ли не сте откраднали, излъгали, обидили или съгрешили? И как точно от вашите глави се пръкват едни от най-злостните коментари!? Не е ли по-добре да си затраем всички? М?

    Коментиран от #15

  • 13 гост 1

    14 3 Отговор
    На тези със минусите само ще кажа ; .... тя е учителка ,той и е ученик и същевременно първи приятел и съученик на синът и !!!
    Има снимка която беше публикувана във френски вестник и е някъде из net-а, та на нея ; Тя със съпруга си, и пред тях високи до пъпът и са синът и ,и Мануелчо, и двамата са около 10-12 годишни .... и отдолу под снимката коментар на редактора ; .... Съпругът, синът и любовника....!!!!!
    Сега, ако на тебе ( Вас !) с ''минусченцатата'' Ви харесват, тази или подобни любовни въртележки, няма проблем.....2,3,5...10 минуса все ще ги преживея някак си!!! Ама, ще ви дам само един съвет щом сте толкова ''широко разкроени ментално''.....Молете се само някой комшия или Учител да не се влюби в 8 годишната Ви дъщеричка че, тогава нещата изобщо няма да Ви иглеждат като просто една светска новиничка !!!
  • 14 мимито

    9 2 Отговор
    Този е мека китка,личи му от километри
  • 15 ккк

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Бен":

    https://pbs.twimg.com/media/DGxYImxXcAA_U2n.jpg:large
    А аз, се учудвам с каква лекота приемаш подобно педофилство ( ''ЛЮБОВ'' ) за нещо нормално, и то с учител на който съм поверил детето си да го възпитава и учи на морал !!!
    И не... никой не е перфектен като Господ но, има граници и лимити които не трябва да се преминават защото те са основата в едно общество и една цивилизация !!!

    Коментиран от #17, #20

  • 16 Георг Георгиев

    1 4 Отговор
    В момента нали са щастливи-това е мъдрост? Утре не се знае!-има-няма
  • 17 дестилатор

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "ккк":

    Какви глупости говориш бе човече,какви педя филии и простотии. Думата е ЛЮБОВ. Разбра ли ?

    Коментиран от #18

  • 18 Бай хой

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "дестилатор":

    Любоф ама извратена и част от наказателния кодекс.

    Има грешки невинни, има и нарушения подлежащи на административни санкции, но има и престъпления осъждани от съда в името на народа. Престъпника си остава престъпник.
  • 19 едно мнение

    5 2 Отговор
    дъртата бабичка още е ненаситна
  • 20 Parisien

    2 3 Отговор

    До коментар #15 от "ккк":

    Човек има само един живот и той решава как да го изживее щастливо...М. ната му на обществото дето може само да критикува и не вижда по далеко от носа си..Ти ако живееш за хората значи живееш живот на нещастник!

    Коментиран от #22

  • 21 расов жребец

    5 0 Отговор
    Ела при мене да ти покажа как се прави любоФФФ,мани го тоя пубер!!!
  • 22 ккк

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Parisien":

    Да, прав си... !
    Човек има един живот и два начина да го изживее ...на свобода или зад решетките !!! Разправят че, зад решетките ти показвали и научавали какво е истинската любов ...по няколко пъти на ден !!!
    Сега това което казваш не е откриване на топлата вода... нормално е, около и между 17-та и 25-та година всеки си мисли така , затова да ти спестя няколко годинки още живот в заблуденост, а и евентуално помогна да не направиш някоя фатална грешка в тази възраст с тези си мисли, ще ти дам само един пример за размисъл и ако, си умен ще разбереш мисълта ми ! След 2-та Световна война човечеството е наброявало 4,5 млрд., 2017-а сме 7,5 млрд. а през 2030-а се очаква да е около 10 млрд. .... и ако, всеки един си каже а бе, един живот живея няма да се съобразявам с нормите обществото....!!!....ти луд ли си...кой ще те остави, всъщност може но, в светът тогава ще цари анархия ? Тогава пък ще си по-вече зает да мислиш за собствената си сигурност от колкото какъв кеф да си доставиш !!!
Новини по държави: