Last news in Fakti

1 Септември, 2017 11:39 2 150 8

Карабинерите арестуваха български крадци

  • италия-
  • полиция-
  • българи-
  • арест-
  • пезаро-
  • крадци-
  • бижута-
  • задържани

Задържани са двама български граждани на 33 и 37 години

Карабинерите арестуваха български крадци - 1
Снимки: Италианска полиция

Италианските сили за сигурност арестуваха двама български граждани, обвинени за редица кражби на италианска земя, съобщи „Ил Ресто дел Карлино“.

При полицейска акция в град Пезаро, намиращ се в централната част на страната, са задържани 33-годишната Малина Георгиева и 37-годишният Георги Станчев.

В автомобила им Audi A5 с българска регистрация са открити пари в кеш – около 6000 евро, пръстени, злато и различни скъпоценности.

Двамата български граждани са обирали хора в търговски центрове, магазини и пазари в Италия. Автомобилът е бил регистриран в базата данни на карабинерите и бил забелязан в град Пезаро. Българите били хванати в действие в търговски център, докато се опитвали да осъществят поредната си кражба.

Те се опитали да избягат с колата си, виждайки полицаите, но са били блокирани от карабинерите. В двойно дъно на автомобила е намерена „плячката“ им. Открити са също така чанти и портфейли.

Срещу задържаните лица ще бъдат повдигнати обвинения, разкриха италианските служби. Те са действали на различни локации в Италия.

Карабинерите арестуваха български крадци

Карабинерите арестуваха български крадци


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    20 1 Отговор
    -Там ще го издухат.Тук щяха да кажат ,че са разглеждали мола и полицията неправомерно ги е задържала. И съда щеше да ги пусне,а делото прекратено .
  • 2 Ghost1

    4 5 Отговор
    Да се чуди човек, защо в качеството си на проводник на подобен тип действия и привърженици на заграбването къде що може , руските тролове не пишат срещу такива акции на западни служби. Щом е за кражба се мълчи.
    Абе хората ти дали право и възможност да се трудиш и живееш на тяхна територия, да се осигуряваш от труда който полагаш и да си равноправен човек с достойнство, а те тръгнали да крадат.
  • 3 Пазарен Либерализатор

    14 2 Отговор
    За съжаление и тъмнозеленото население носи БГ лични карти.
  • 4 Стига права и свободи,има и задължения!!

    10 1 Отговор
    Хелзинските покровители ще направят всичко по силите си, за да изкарат невинните си питомци, от лапите на правосъдието ,та гаврата с името на българите да продължи докато все още ги има..
  • 5 РЪБ

    14 1 Отговор
    ПРЕКРАСНА РАБОТА НА КАРАБИНЕРИТЕ!!!!
    ДА ЯДЪТ ГОЛЕМИЯТ СЕГА ТЕЗИ ИЗМЕКЯРИ!!!!!!!!!
  • 6 Пенсионера

    1 2 Отговор
    БРАВООО БИ, С НЕЩО ДА СЕ ПОХВАЛИМЕ И НИЙ . ГОРДИ СМЕ ЧЕ НИЙ СМЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ АЙФУЦИ НА БЪЛКАНИТЕ, ЕВАЛА .МА НИЙ ТРЯБВА ДА ИЗРАВНИМ ЗАПЛАТИТЕ С ЕВРОПА ДР Е ЧЕ КЪК СТАВА. ПО ДРУГ НАЧИН.
  • 7 незнайко

    2 0 Отговор
    Бой по ръцете, докато спрат да им действат пръстите !

    Коментиран от #8

  • 8 ЗНАЙКО ДО НЕЗНАЙКО

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "незнайко":

    Само маймуна реагира на онова което вижда. Първичен рефлекс се казва . Защото не е хюмне биин. И ти си реагираш като нея - маймуната! ЧОВЕКЪТ, НЕЗНАЙКО способността да анализира фактите , направи заключение за причините на явлението, неговите последствия и предприема действия за или против. Ти скъпи реагираш като опашатият четириног. ПРИЧИНИТЕ НЕ ВИЖДАШ ЗАЩО САТО СМЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ, НЕ СМЕ СИ У ДОМА И ИМАМЕ ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ, КАКВИТО НИ ОБЕЩАВАХА, ПРЕДИ ДА НИ ИЗСУХЛЯТ ГАЩИТЕ И СТАХМЕ МИГРАНТИ С ОГРАНИЧЕНИ СРЕДСТВА ЗА ЖИВОТ. Лесно е да съдиш с жестокост а за причините довели ни но туй дередже ? За ИВАН КОСТОВ, ПЪРВАНОВ, СТАНИШЕВ, Т. ВЪЛЧЕВ, Б. БОРИСОВ, ПЕЕВСКИ, НС, ПРЕЗИДЕНТСТВО, МС. ЗА ТЯХНОТО ВАРВАРСКО ПРЕСТЪПНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ДЪРЖАВАТА НА КУБРАТ И АСПАРУХ, НИКОЙ НЕ СЕ СЕЩА ЧЕ ИМЕННО ОТ ТАМ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕМ. НО ТОВА СА САМО ВЪТРЕШНИТЕ ПРИЧИНИ. ИМА И ВЪНШНИ. ТАМ НЕЩАТА ОПИРАТ ЗА ПО-НАПРЕДНАЛИ. БАЯ ЛЯП ИМА ДА ЯДЕШ, ДОРДЕ СТАНЕШ НА ДВА КРАКА И ДА ВЗЕМЕ ДА ТИ РАБОТИ ГЛАВАТА.
Новини по държави: