Last news in Fakti

9 Септември, 2017 19:30 5 117 6

Стотици имигранти хванати край България

  • българия-
  • имигранти-
  • румъния

Те са заловени от българската и румънската брегова охрана

Представители на крайбрежната охрана на България и Румъния са заловили лодки с 217 имигранти в Черно море, съобщи U.S. News.

Лодка с 97 имигранти е била заловена в близост до румънския бряг. В лодката са пътували имигранти от Иран и Ирак. Сред тях е имало 40 мъже, 21 жени и 36 деца.

По-късно представители на бреговата охрана на България и Румъния са заловили рибарска лодка, превозваща 120 имигранти. Това е станало край бреговете на Шабла. Лодките и техните пътници са били предадени на Турция.

Имигрантите често използват Черно море, за да преминат от Турция в Румъния. От там поемат към Западна Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БББ

    28 6 Отговор
    Това явление е планирано от американските служби - те дават 500млрд за отбрана годишно а Европа нищо, Сащ имат най-големият дълг в света - само забавяне на икномиката на ЕС и Русия и прекъсване на търговията между тях може да балансира нещата, също така близките конфликти в Азия и Африка да бълват мигранти в ЕС и Русия

    Коментиран от #3

  • 2 Барчо

    19 1 Отговор
    И като са ги заловили какво точно става с нарушителите на границите???? Мое ли някой отворко да обясни?? Щото ако фанат някой мексиканец да нарушава границата с краварите кво става с него????
  • 3 Насах

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "БББ":

    Напълно си прав.
  • 4 Uflaf

    11 0 Отговор
    Търси се вносител на Бели и Тигрови акули за черноморието . За временно ползване.

    Коментиран от #5

  • 5 Ямаха

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Uflaf":

    Може и косатки...
  • 6 Кака Гинка

    9 0 Отговор
    И аз искам да попитам,къде са сега тези "бежанци"? У нас? В Румъния? Защото в Западна Европа вече не ги вземат,даже подготвят квоти за разпределение в Източна Европа.В центъра на София на всяка крачка се чува арабска реч,а наш'те управници си траят сякаш няма проблем.Вярно,за тях няма,но какво ще правим ние?! Не стигат циганите,а сега и араби си внесохме - това не е ли геноцид срещу нас,българите?!Те ни закопават,ние си ги преизбираме...
Новини по държави: