Last news in Fakti

10 Септември, 2017 20:21 3 888 6

Турция си прави лоша шега

  • германия-
  • шега-
  • турция

Германия недоволна от действия на турското правителство

„Предупреждението към турските граждани за пътуване към Германия е лоша шега“. Това заяви шефът на офиса на германския канцлер Ангела Меркел – Петер Алтмайер, цитиран от ДПА.

По-рано днес турските власти предупредиха своите граждани за рискове при пътуване към Германия по време на предизборния период в страната.

„Несправедливо е незаконното задържане на германски граждани. Сравненията на нашите власти с нацисткия режим са обидни. Това е неразбираемо“, написа Алтмайер в Twitter.

Отношенията между двете страни сериозно се обтегнаха през последните месеци. В Германия вече има политически настроения за прекратяване на преговорите с Турция за членство в ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    18 20 Отговор
    Трябва всичките турчуля, които живеят и работят в Германия и останалите европейски държави, да се изпратят да живеят и работят в братската им Русмя , нали сега с тях са дослук, хам ще построят по бърже турския ручей, хем и ние ще се оттървем от тях. Ако съм на мястото на Анчето ще ги изгоня всичките за там, ми да си ги вземат руснаците, братушки са им все пак и без това там сега джамии бол и ще се чувстват като у дома си.
  • 2 Тъпак

    25 12 Отговор
    А тъй, да си ходят откъдето са дошли. Така няма да има нужда от предупреждения
  • 3 Антитурцист

    15 14 Отговор
    Това го казвам непрекъснато: Не пътувайте в Турция! Няма какво да се види там освен свинските им мутри.
    Сериали по българските канали, Новини на турски по националната телевизия ... Защо сме толкова меки?
  • 4 прока

    4 2 Отговор
    Да допълнем още какво беше казала Турция ,че Германия подкрепя терористическата организация ПКК,който свободно се разкарват в страната и също закриля и поддържа ФЕТО т.е Фетуллах Гюлен и техните хора участвали за опита за преврат в 2016 г.кокво да се прави истината винаги боли
  • 5 дедо Любен

    1 0 Отговор
    Сега,ер доган като купи руските отбранителни ракети,окончателно доказа,че не му пука вече за това,какво ще кажат от НАТО...другото,всеки да си го домисли...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: