Last news in Fakti
  Тема: Украйна

21 Септември, 2017 12:50 1 983 14

Украински граничари пускат кучета срещу миротворци

  • украйна-
  • миротворци-
  • кучета

Скандал край Херсон

Украински граничари пуснаха кучета срещу представители на Специалната мониторингова мисия, съобщи Pravda.ru.

За инцидента се споменава в доклад на ОССЕ. Той е станал край граничния район в Херсон. Украинските граничари не са позволили на представители на мисията да стигнат до контролния пункт. Те са отвързали кучетата си и са ги пуснали срещу миротворците.

Така западните наблюдатели не са могли да извършат задълженията си. Те помолили командира на граничния пункт да отзове кучетата. В един момент той изпълнил исканията. В следващия обаче кучетата отново били отвързани.

Все пак наблюдателите са успели да напуснат района невредими. Те обаче не са изпълнили задълженията си.

Украйна настоява за разполагането на наблюдатели и миротворци от страна на ООН в Донбас. В момента предложението се обсъжда с Русия. То е подкрепено от западните сили, които искат миротворците да са разположени на територията в региона. Русия иска те да са разположение по граничните райони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    32 0 Отговор
    Укрия е тотално сбърканото място!!
    Нацита, фоби и хора с нисък умствен и духвен багаж във власта!!!
    Тотална деградация на обществото!!!
    Насилие над неукраински нации - руси, казаци, българи, унгарци, молдованци, румьнци!!!
    Украинацееуропа!!!
  • 2 Барчо

    25 1 Отговор
    Украинците пак си показаха рогцата. Държава от престъпници, най-големите от които в момента ръководят и съсипват територията. Миротворците трябва да са там, където има проблеми. А проблемите са по границата, където хохлите фърлят мини и ракети.
  • 3 Да го кажем направо

    17 0 Отговор
    От фашисти какво да очакваш...
  • 4 Сорос

    21 0 Отговор
    Това е лъжа.Путин нощес е влезнал тайно и е отвързал кучетата-хибридната война на Путин.
  • 5 стоян георгиев

    0 21 Отговор
    да помията по предназначение се изля веднага.троловете тук имат приоритети и основния е украина.украина в съществуването си никога и по никакъв начин не е навредила на българия,но тук се пише кви били фашисти,кви били гадини и т.н. ясна е работата ,безгръбначните торлове си имат инструкции.украина убавци е в пъти по-демократична от русия и изискванията ви за тва или онова в украина са немислими за русия.интересно що не ги правите в тази посока.граничарите пуснали кучетата по екипа наблюдатели,а в сепаратиските територии ги обстрелват поне няколко пъти с артилерия,но тва не е проблем,кучетата са много по-страшни!

    Коментиран от #6

  • 6 Скорпион29

    14 0 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Абе пребоядисан комсомолец засрами се бе плюваш по идеите пред които си се клел във вярност продал си се за 4$ надница на Сорос. Украинците са свестен народ като нашия самоче оправляващата върхушка се е продала като нашите на Д Сорос заедно с една шепа фашиски наследници

    Коментиран от #7

  • 7 стоян георгиев

    0 14 Отговор

    До коментар #6 от "Скорпион29":

    срам ме е за онова време.срам ме е че съм бил комсомолец,че съм се оставил да бъда заблуден от шепа селски идиота дето се правеха на всьо и вся,а всъщност бяха напълно ограничени и глупави старчета,посредствени във всичко.ако украинците са свестен народ що ги обиждаш постоянно и без причина?глупостите за сорос даже няма за какво да ги коментирам,те са абсурдни.

    Коментиран от #8, #12

  • 8 Скорпион29

    13 0 Отговор

    До коментар #7 от "стоян георгиев":

    Като обиждам на Укарайна визирам Президент ,Парламент и Шепата фашаги не цели украински народ щото и тука ББ и компания плюват по РУСИЯ с още една шепа лумпени ама това не е гласът на народа а гласът на Д Сорос на български език.

    Коментиран от #9

  • 9 стоян георгиев

    0 12 Отговор

    До коментар #8 от "Скорпион29":

    и с кво русия ти е толкова ценна?кво в неините стандарти харесваш толкова много че псуваш украинския президент и парламент за сметка на руския?в българия сорос няма нищо ,но кгб е навсякъде.няма българска политическа партия която да не е доминирана от агенти на държавна сигурност,които бяха филиал на кгб,както и от деистващи такива.тва бсп,тва герб,тва атака тва дпс...къв сорос кви пет лева?

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Скорпион29

    14 0 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    1во.-На Русия съм и благодарен 2ро- зада ме разбереш трябва да можеш да правиш разлика между доброто и зло 3то-праноята за КГБ отдавна е демоде

    Коментиран от #13, #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: