Last news in Fakti

24 Декември, 2011 21:19 3 908 12

Горбачов към Путин: Оттегли се!

  • горбачов-
  • русия-
  • путин

Силният човек на днешна Русия Владимир Путин трябва да напусне властта сега, когато е изправен пред безпрецедентна вълна от протести срещу режима му, призова първият и последен президент на СССР Михаил Горбачов.

„Препоръчвам на Владимир Владимирович Путин да се оттегли от властта сега. Путин вече изкара три мандата, два като президент и един като премиер. Три мандата са достатъчни ", подчерта бащата на Перестройката в ефира на радио „Ехото на Москва”.

Призивът беше отправен в деня на големи протести в Москва и други руски градове срещу управляващите.

По данни на руската полиция в днешните демонстрации са участвали 30 000 души. По данни на организаторите на протестите в тях са се включили 120 000 души. Те настояваха за нови парламентарни избори, защото произведените на 4 декември са били белязани, според тях, от нарушения и фалшификации.

Горбачов подкрепи демонстрациите. Той прикани властта да признае, че на изборите е имало множество фалшификации и манипулации и призова за произвеждането на нов парламентарен вот.

Путин е кандидат за президент на изборите на 4 март догодина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    1 1 Отговор
    Тавариш ГОРБАЧОВ,ти как си представяш да се оттегли резидент
    на КГБ и то в Германия,който е взел властта.Дали си спомня,ГОРБИ
    по време на неговата ПЕРЕСТРОЙКА къде беше ПУТИН.
  • 2 ВЕТЕРАН ОТ ВОЙНАТА

    3 0 Отговор
    АБЕ ТИ ПРЕДАДЕ ВЕДНЪЖ СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ И СТАНА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕДАТЕЛ НА 20 ВЕК СЕГА ПАК СЕ ОПИТВАШ ДА СЕ МЕСИШ ! ГЛЕДАЙ СИ СТАРИНИТЕ И СИ ХАРЧИ СТО И ДЕСЕТТЕ МИЛИОНА КОЛКОТО ТИ БРОИХА АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА ДА ПРЕДАДЕШ ТАЗИ ОГРОМНА СТРАНА И НЕ ДАВАЙ ПОВЕЧЕ АКЪЛ ! ТИ СИ ЯСЕН ! ВИДЯ СЕ НА КАКВО СИ СПОСОБЕН ! СИГУРНО СИ МНОГО ГОРД ОТ ПОДЛАТА СИ ПОСТЪПКА СПРЯМО СВОЯ НАРОД И СПРЯМО ВСИЧКИ ЗАГИНАЛИ ВЪВ ВОЙНИТЕ В ИМЕТО НА ЦЕЛОСТТА И НЕЗАВИСИМОСТТА НА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ !?АМА ТО ПОЛИТИК НА ВОЙНА НЕ ХОДИ САМО СТОИ ОТ СТРАНИ И ЛАЕ КАТО МАЛЪК ШУБЕЛИВ ПИНЧЕР !
  • 3 СССР

    3 0 Отговор
    ето го предателя който америка купиха за шепа долари за да распадне съюза и остави да съсипят русия американците как така си още жив и живееш в русия която лично ти опрапости с такава лекота не те ли боли душата или ти нямаш вече такава да ли си правиш сметката колко кръв се проля зареди тебе и колко много труд и жертви отидоха на вятъра ако бях на мястото на путин щях да издиря всичките ти роднини за да не остане и един от родати за това което стори и най вече за цената за която го направи
  • 4 СССР

    3 0 Отговор
    абсолютно л..но жалко че живееш далече от тук и те пазят от цру нали си техен човек помогна им да се сбъдне една тяхна стара мечта и почти успяха благодарение на тебе само като се сетя какво стана след тебе ми иде да те ... веднага и сега ти плащат да злословиш и настройваш хората срещу единствения който не се продаде като тебе на амерканците ами напротив гледа да спаси колкото се може от русия и съюза след като ги раскъса на парчета и потопи в кръв отгоре на всичкото и я разграбиха и разориха и ти след всичко това си още там!
  • 5 руснака

    4 0 Отговор
    този нап....ан старец да си гледа разширените вени на кракатоа и да не дава акъл.
  • 6 Mercedes-Benz

    3 0 Отговор
    Човека,който буквално ПРОДАДЕ руския народ и целия съюз включително и нас,сега дава акъл! Знаем,че е американска пионка,и че протестите на руснаците в момента са дирижирани от американците,защото се готвят за нападение над Иран,обаче докато Русия е гръб на Иран,ще ядат дедовия,затова им трябва слаба Русия с поредния ''Горбачов'' на власт,който да им играе по свирката!!! Путин не е удобен,защото не им играе по гайдата,дано се задържи на власт,искам Америка на колене!!!
  • 7 Mercedes-Benz

    2 0 Отговор
    Човека,който буквално ПРОДАДЕ руския народ и целия съюз включително и нас,сега дава акъл! Знаем,че е американска пионка,и че протестите на руснаците в момента са дирижирани от американците,защото се готвят за нападение над Иран,обаче докато Русия е гръб на Иран,ще ядат дедовия,затова им трябва слаба Русия с поредния ''Горбачов'' на власт,който да им играе по свирката!!! Путин не е удобен,защото не им играе по гайдата,дано се задържи на власт,искам Америка на колене!!!
  • 8 Атанас Велики

    3 0 Отговор
    Ехеееее! То по-добра реклама от тая, Путин трудно ще си намери... Като се присетят руснаците, как горби про.ра една колосална държава, бързо ще си заобичат Путин! Хах! Тоя па Горбачов, кой му даде думата и защо реши, че някой ще го послуша! Напротив!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 уууууууууууу

    1 0 Отговор
    Честита Коледа и весели празници, този предател пак ще е лапнал парички ,от американците този е пълен резил ,прави реклама на пиците,а сега на Путин, ами немогат да правят каквот си искат в Русия и сега е виновна мечката,весели празници на всички БЪЛГАРИ по земното кълбо
  • 11 The Bear

    1 0 Отговор
    Че Путин трябва да промени нещо в разпределението на благата между супербогатите и бедните (тези на които би разчитал във война) - трябва. Че трябва да промени подхода на управление - трябва. Но дано се задържи той, защото Русия трябва да върви по независим път - иначе бог да пази света... А продажници никому не трябват, лошото е че се разбират след като направят белите. А народа - колко му е да го подведеш като му засегнеш някоя струна от емоционалната душа... То и на нас ни трябва независима диктатура
  • 12 radko

    0 0 Отговор
    тази от..ка заслужава смърт но не се връща в русия защото ще го ъбият като предател продади цяла даржава и един огромен народ за малко долари