Last news in Fakti

12 Януари, 2012 17:18 1 102 0

Путин няма време за предизборен дебат

  • владимир путин-
  • русия-
  • кремъл
Путин няма време за предизборен дебат - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Владимир Путин изобщо няма намерение да се впуска в предизборни дебати. Премиерът, който иска завръщане в Кремъл, има твърде много работа, за да си губи времето в приказки с опонентите си.

Въпреки  просторните интервюта и многобройни пресконференции, Путин никога не е срещал опонентите си в директен дебат, отбелязва Би Би Си.

Това стана причина опозицията да го обвини в нечестна игра.  Комунистическата партия призова Путин да излезе в отпуска, докато трае предизборната кампания.

Все пак, бившият агент на КГБ има амбициозна програма за третия си президентски мандат. В нея той обещава да спре политическите злоупотреби и да въведе пълна прозрачност за правителството. Предлага и „преосмисляне на цялата система за сигурност“ и спиране на репресиите.

„Ситуацията деформира нашето общество и разгражда морала“, твърди той.

В международен план, Путин обещава да направи Русия по-силна в сложния свят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА