Last news in Fakti
  Тема: Украйна

1 Октомври, 2017 16:00 1 962 7

Саакашвили на щурм в Украйна

  • михаил саакашвили-
  • митинг-
  • украйна

Той организира митинг на 17-ти октомври

Бившият грузински президент Михаил Саакашвили призова привържениците си на голям митинг в Киев на 17-ти октомври, съобщи ТАСС.

Саакашвили имаше публична изява в Одеса. По време на събитието имаше и масово сбиване с мъже, които се опитвали да дразнят привърженици на лидера на партията „Движение на новите сили“.

„Призовавам всички да се съберем на голям митинг в Киев на 17-ти октомври. Ние ще прочистим бандитската върхушка. Ще отрежем главата на октопода. Длъжни сме да го направим“, заяви Саакашвили.

Той е бивш губернатор на Одеса. Политикът обаче беше лишен от украинско гражданство през тази година.

Саакашвили се завърна в Украйна през миналия месец. Неговото влизане в страната беше съпътствано от напрежение с полицията и недоволство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СерГей

    15 13 Отговор
    Серьожаааа, соросите грузинец ще ви сложат начело на хохолското недоразумение!

    Коментиран от #6

  • 2 Сиргей

    15 13 Отговор
    Ааа, този украински политк - човека без гражданство!
    Той иса само печата на звяра - соросиден!!
    Никъде не го искат.
  • 3 Махно

    3 8 Отговор
    Аваков ще му види сметка.слава у.8568
  • 4 Реално

    10 12 Отговор
    Е те тоя ще ги довърши хохлите..хаааххааааахахаа...Тоя идиот започна война с Русия-а след това си яде вратовръзката и избяга от Грузия-сега е ред на Украйна. Жалко за обикновенният човечец там...
  • 5 Kcaniba

    5 10 Отговор
    Големи пустиняци тези клоуни!!!
  • 6 Sergiy

    7 12 Отговор

    До коментар #1 от "СерГей":

    в Украйна поне не убиват политически опоненти както прави путьо в московия, а това са "две голями разлики", както обичат да казват в Одеса ;))

    Коментиран от #7

  • 7 Да бе...да

    10 1 Отговор

    До коментар #6 от "Sergiy":

    От 2014 година досега в Украйна са убити над 30 журналисти,политици и общественици--публично на улицата. Дори и европейците извиха ,когато убиха Бузина..-уникален журналист.Така че СерГейчо не се прави на умен тук..
Новини по държави: