Last news in Fakti

3 Октомври, 2017 01:31 1 233 2

Юнкер не иска санкции за Полша и Унгария

  • полша-
  • ес-
  • унгария

Според него не бива да се задълбочава разделението между Източна и Западна Европа

Председателят на ЕК Жан – Клод Юнкер се обяви против налагането на санкции срещу Унгария и Полша, съобщи „Билд“.

Европейската комисия вече започна процедура за въвеждането на санкции срещу двете страни. Причината е отказа на страните да се съобразят със схемата за споделен прием на имигранти в Европа.

„Смятам, че е неправилно да налагаме санкции на Полша и Унгария, докато възможностите за диалог не бъдат напълно изчерпани. За мен е много важно да не задълбочаваме пропастта между Източна, Западна и Централна Европа“, заяви Юнкер.

ЕС непрестанно критикува Унгария за политиката й спрямо бежанците. В същото време полското правителство търпи критики за съдебната реформа в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    3 1 Отговор
    Полша ще бъде лидер на Източна Европа и ще притисне немците...
  • 2 Юнкер

    0 0 Отговор
    Сипи !ако нема донеси !
Новини по държави: