Last news in Fakti

28 Декември, 2011 16:16 872 2

Путин отказа диалог с опозицията

  • путин-
  • русия-
  • опозиция
Путин отказа диалог с опозицията - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Руският премиер Владимир Путин обяви, че няма да води диалог с опозицията, която настоява за неговата оставка и за преразглеждане на резултатите от изборите за парламент, предаде ИТАР-ТАСС.

Опозицията "няма обща платформа, там няма с кого да се преговаря", заяви Путин на среща с акредитираните към правителството журналисти.

„Аз не съм против такъв диалог. Но аз съм против всякакъв екстремизъм", подчерта руският премиер.

Неговото изявление става на фона на новината от „Уол стрийт джърнъл“, че 14 млн. бюлетини са били фалшифицирани на последните избори.

Верен на стила си Владимир Путин обеща подарък за своите сънародници - той бил готов да им подари честни президентски избори през 2012 г., предаде ИТАР-ТАСС.

Руският премиер заяви, че и на него понякога му се иска да излезе на протестен митинг. "Понякога, когато гледам какво става, като слушам какво ми разказват мои познати и близки за контактите си с чиновници, и на мен ми се иска да изляза на площада".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССР

    2 0 Отговор
    тия от запада няма ли да престанат да бълват постоянно лъжи и простотии по адрес на путин как може да показват архивни кадри от размириците в гърция по fox news и да ги представят като реални събития в русия такива ли новини ни показват вече и то по световно известни новинарски канали ще се пръснат от яд че путин печели народа си и продължава да подобрява страната си
  • 2 СССР

    2 0 Отговор
    и защо мълчат всички западни медии че от както е на власт е увеличил с 900% заплатите на народа ами това че скоро е исплатил дълга на страната и вече не е длъжник на никого или това че вдигна със 100% пенсиите всички тия факти никуде не се споменават в нито една медия а има ли друг политик или страна на света която да се похвали със същото?