23 Октомври, 2017 07:41 2 676 4

Тийнейджър нападна и рани няколко души с брадва

  • швейцария-
  • брадва-
  • атака

Нападателят е латвийски гражданин, живеещ в Швейцария

Тийнейджър нападна и рани няколко души с брадва - 1
Снимки: БТА/АР

Седемнайсетгодишно момче нападна и рани няколко души с брадва снощи в градчето Флумс, в Североизточна Швейцария, предаде Reuters.

Нападателят е латвийски гражданин, живеещ в Швейцария. Той е арестуван от униформени, които използвали срещу него огнестрелно оръжие и го ранили, съобщи полицията в кантона Сент Гален.

Тийнейджърът атакувал няколко души на площад в градчето и избягал с крадена кола, с която направил лека катастрофа, продължил пеша и нападнал още хора в магазин на бензиностанция, където бил задържан.

Тийнейджър нападна и рани няколко души с брадва

Полицията не уточни колко са пострадалите хора и добави, че се изяснява дали има сериозно ранени. Нападателят е действал сам. Няма данни да е имал терористични мотиви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глупак

    24 5 Отговор
    Из.рал се е на метеното. Не стига че е отишъл да живее в рая, ами е пренесъл и източния си манталитет. Най-вероятно е цицал и от социалната им система.
  • 2 балама

    26 2 Отговор
    Абе, тоя "латвийски гражданин" да не е роден в Афганистан!? Или Ирак, може би!? И да е получил гражданство като "сирийско" "дете" "бежанец" "без придружител"!?
  • 3 WTF

    12 0 Отговор
    Прашеца, прашеца му е дошъл в повечко на младежа.
  • 4 херо ин

    2 0 Отговор
    този няма име ,защото се казва воина на пророка....сега от идил-миндил ще кажат -наш е,той е...Знаем че ваше прасе...
Новини по държави: