16 Ноември, 2017 13:40 2 129 2

Хоспитализираха зловещ сериен убиец

  • чарлз менсън-
  • убиец-
  • затвор

Чарлз Менсън е бил откаран в болница в Калифорния

Масовият убиец Чарлз Менсън е бил хоспитализиран и закаран в болница в Калифорния, съобщи „Гардиън“.

В момента Менсън се намира в болница в Бейкърсфийлд. Той е бил ескортиран там преди три дни и е бил придружен от петима полицаи.

Менсън е получил кръвоизлив още през януари. Тогава е трябвало да бъде опериран, но лекарите са преценили, че е твърде слаб. В момента той е под наблюдение.

Менсън беше лидер на скандална секта през 60-те години на миналия век. През 1969 г. беше организирано масово клане, в което загинаха 8 души. Сред тях беше холивудксата звезда Шарън Тейт.

Менсън беше задържан през същата година. Оказа се, че той се е опитвал да предизвика война между чернокожи и бели. Надявал се е в последствие да бъде избран за лидер на белите.

През 1971 г. убиецът беше осъден на смърт. Впоследствие присъдата беше променена на доживотен затвор. От тогава той се намира в затвора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    13 0 Отговор
    Този като му гледам челото ще бъде идеален лидер на Германия.Ще очисти мургавия измет .
  • 2 Да го кажем направо

    7 2 Отговор
    Само по снимката е ясно че е американец..