26 Ноември, 2017 13:31, обновена 26 Ноември, 2017 19:12 5 059 7

Кола се вряза в група пешеходци в Германия

  • германия-
  • пешеходци-
  • кола-
  • инцидент

29-годишен мъж под въздействието на алкохол се е врязал рано тази сутрин в тълпа пешеходци пред дискотека в германския град Куксхафен, съобщи германската полиция в профила си в социалната мрежа Twitter.

Шестима души са ранени, като единият е в тежко състояние. Шофьорът се е опитал да избяга от местопроизшествието, но се е забил в стена на около 300 метра от мястото на инцидента.

Полицията не определя произшествието като терористичен атентат. Води се разследване.

По всяка вероятност шофьорът е сириец, съобщиха по-късно полицейските власти. Полицията проверява всички версии. Все още не е ясно дали става дума за пътнотранспортно произшествие или за преднамерено нападение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Истината винаги боли

    22 1 Отговор
    Пак доктор или инженер,то вече стана и безинтересно да се четат такива новини.Нищо ново,терористи вече няма ???
  • 3 Барчо

    11 1 Отговор
    Кажи меркелист, та да се знае! Афганистанци, нигерийци, иранци, сирийци, чеченци в Европа са меркелисти. Така вече да пишат. Например: "Меркелист по народност афганистанец се заби в тълпа и помете еди колко си човека. Или: Меркелист по народност нигериец се сби с 20 полицая в следствие на което уби четирима и рани петима с пиличка за нокти. Той самия е настанен за лечение без опасност за живота. Адвоката му заяви, че ще съди полицаите за нарушените му граждански права. И т.н. Вчера дойдоха пеша, а днес карат коли тези "доктори, инженери". Кога и как заработиха бе? Чак и кинти за алкохол "за смелост" имат. Извода е че някой и дава тези чудеса на цивилизацията.
  • 4 Барчо

    11 1 Отговор
    Докъде Меркел докара европейските градове??? По централните площади и така наречените "стъргалата" за разходка да се издигат бетонни барикади, все едно чакат танкови атаки??? И продължава да иска да е на кормилото на властта!!!! Наглост безподобна!
  • 5 Юбряяяяяя

    3 0 Отговор
    Почнаа да гинат германци като през II-рата световна! Меркел да праща младите германки на Слън-чака а нащо м....л да им праи м...лета за попълване на държавата!
  • 6 сириец

    1 0 Отговор
    не бях аз, путин беше
  • 7 арбайт махт фрай

    1 0 Отговор
    Такова нещо германец никога няма да направи, защото ще го пръснат в съда, но мазните джагали се чувстват безнаказани, жалко за хубавата държава.
    Вижте тоя боклук, каква кола си е купил с помощите от 1600 нагоре, сигурно има 5-6 чавета рязаната карабина, на всичкото отгоре му остават и пари да ходи по кръчмите.
    Меркел е за затвора, да гние доживот, предателка!