Last news in Fakti

23 Февруари, 2018 17:00 1 867 6

Стрелба пред банка в центъра на Цюрих

  • цюрих-
  • швейцария-
  • банка-
  • стрелба-
  • полиция

Засилено полицейско присъствие в швейцарския град

Двама души бяха убити пред клон на Обединена банка на Швейцария (UBS) в град Цюрих, съобщи Би Би Си, позовавайки се на информация на местната полиция.

Към мястото на инцидента бяха изпратени спецполицаи, засилено е полицейското присъствие и в целия район. Властите в Цюрих обявиха, че ситуацията е под контрол и няма опасност за местните.

Свидетели са чули четири или пет изстрела. Две тела бяха покрити на тротоара пред банката. Има информация, че е намерен пистолет до едно от телата. Полицията води разследване по случая.

Швейцарската полиция обяви, че няма индикации трагичният инцидент да е свързан с тероризъм. Мерките за сигурност в Европа бяха повишени след серията терористични атентати на Стария континент през изминалите години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 толерантен

    7 2 Отговор
    "Тероризъм" в Швейцария, някой друг път. Там всички мъже са запасни войници и оръжието им е по къщите, с патроните. Ай, някой се е направил на "джихадист", ай е станал на решето.
  • 2 Гостенин

    12 0 Отговор
    Труповете сигурно са на балкански субекти
  • 3 тЪпЕт

    10 0 Отговор
    Някой е ходил да тегли чужди парички май....
  • 4 гост

    4 1 Отговор
    Преди седмица бях точно в същият клон на банката. Товае центъра на града много оживено място. Не зная какво се е случило, но май е убийсто и самоубийство според месните медии. Все още от полицията не са дали инфо. Между другото има вероятност да са албанци. Албанската мафия е много силна и контролира наркотиците и проституцията. В повечето престъпления са замесени албанци, косовари, турци и друга подобна паплач. Хората са пропищели от техните престъплени. По-рано нямаше кражби, а сега на ден съобщават за няколко обрани и разбити жилища, магазини или офиси. Швейцария изобщо в момента не е същото, каквото беше преди. Гледам, че и доста араби и тъмни африкански субекти се движат...

    Коментиран от #5

  • 5 Дикембе Мутомбо

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Ми да. Тук постепенно се подобряват нещата, а там се влошават. Все по-притегателно е за тукашните отрепки, които търсят по-широко поле за изява.
  • 6 Slavic Vibes

    5 0 Отговор
    Това ще да са лекари и самолетни инженери от Африка. Само хубави хора, които швейцарците пуснаха в земите си.
Новини по държави: