13 Март, 2018 19:50 6 305 30

Русия: Британските заплахи няма да останат без отговор!

  • сергей скрипал-
  • русия-
  • заплахи-
  • отговор-
  • великобритания-
  • отравяне-
  • шпионин

Русия нарече обвиненията на британците провокация

Русия: Британските заплахи няма да останат без отговор! - 1
Снимка: Shutterstock

Заплахите на Великобритания за санкции срещу Русия заради отравянето на бившия шпионин Сергей Скрипал няма да останат без отговор, обяви руското външно министерство, съобщи ТАСС.

„Всякакви заплахи за налагане на санкции срещу Русия няма да останат без отговор. Британската страна трябва да разбере това", посочи дипломатическото ведомство. Твърденията, че Русия е замесена, са фалшиви, обявиха от Кремъл.

Москва ги нарече провокация. Русия няма да отговори на ултиматума на Великобритания, докато не получи от нея проби от химическото вещество, използвано за отравянето на Скрипал, и докато Лондон не започне да действа в съответствие със задълженията си съгласно конвенцията за забрана на химическото оръжие, която предвижда съвместни разследвания на подобни случаи

Руското министерство съобщи, че е изразило решителен протест пред британския посланик в Русия Лори Бристоу във връзка с отправяните от Лондон обвинения срещу Москва по случая със Скрипал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССРБАРЕТА

    72 15 Отговор
    И тия хлебарки англичаните играят сериозна роля в тая постановка! Отровиха човека и и без никакво разследване обвиниха Русия! Това е показателно, че по сценарии виновникът е ЯСЕН! (РУСИЯ) чиито мотив е много по малък от този на украйна, англия и америка! А именно провал на световното първенство по футбол чрез бойкот на тях и техните васали на който ще разпоредят да вземат пример и да ги последват! Защото световно първенство без английски хлебарки ще бъде чудесно, но без половината им робски държави най вече в европа ще е катастрофа! Знаехме че ще сасипят световното първенство просто се чудехме кои метод ще използват!

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Вовапут

    14 44 Отговор
    И какъв ще е отговорът? За Турция беше- спиране на вноса на домати... Тук спиране на вноса на уиски едва ли ще последва, защото водката не достига за всички руснаци

    Коментиран от #23

  • 3 Наблюдател

    14 67 Отговор

    До коментар #1 от "СССРБАРЕТА":

    Само малоумник може да смята, че англичаните са отровителите. А мотива на деянието - провал на световното по футбол в руската кочина пък може да хрумне единствено на зомбирано и деградирало от руската фашистка пропаганда същество.

    Коментиран от #16, #17

  • 4 ВЪЙ

    13 61 Отговор

    До коментар #1 от "СССРБАРЕТА":

    мизерната кочина просия няма шанс срещу англия.Вие сте северно азиатско племе нищо не става от вас мизерници.Най-бедните , тъпите и корумпираните това е просия.

    Коментиран от #5, #7, #13, #14

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Чардафон

    41 10 Отговор
    Острова на Нигерийците в Европа наречен UK нещо много се взимат на сериозно!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 патриотъ

    26 0 Отговор
    Можеш известно време да лъжеш всички,
    можеш постоянно да лъжеш някои,
    но не можеш постоянно да лъжеш всички!
    американска поговорка
  • 10 Вей Хайвей

    31 3 Отговор

    До коментар #8 от "Дидо":

    В нашата ,,къщичка" сме като не канени гости благодарение на такива като Мей,Меркел и Тръмп!
  • 11 СТРАНДЖАТА

    8 19 Отговор
    Когато има спор между две или повече държави и една от тях е Русия... - не е нужно да се умува кой е виновникът...
  • 12 русчук

    4 10 Отговор
    След 2 дни ще бъде обявен за герой на Русия за добрата си работа като троен агент.Остава Ам и Ен да си признаят кой от тях го е убил.

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 селянин

    20 3 Отговор

    До коментар #12 от "русчук":

    Тераза праща агент 007 при Потрошенко,той му дава,,новичок,,и Путин пак виновен..добре замислено,но трябва да стане до 18.03.После..Танцуй Россия у Бонда,самая красивая..опа.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ГОСТ

    24 6 Отговор

    До коментар #3 от "Наблюдател":

    А бе ти си като похлупак на гърне щом видиш статия свързана с русия. До сега се въздържах да те коментирам но сякаш някой руснак ти го е набил здраво отзад за да ги коментираш във всяка статия свързана с тях и то с най голямо презрение.Не ти знам господарите но погледни от двете страни на огледалото и ако имаш поне малко акъл извади истината по средата. Не гледай едностранно сякаш си кон с капаци. С толкова минуси под коментатори те ти си личи че ти си малоумника и няма защо да обиждаш явно по голяма част от хората който не са съгласни с твоето малоумно мнение.

    Коментиран от #18

  • 18 Наблюдател

    3 27 Отговор

    До коментар #17 от "ГОСТ":

    Не съм те наблюдавал да пишеш под статии да култура или техника, значи и ти се интересуваш от руската тема. Прекаляваш с употребата на "малоумен", значи много се плашиш да не те нарекат по този начин и превантивно наричаш дудругиге така. За руснаците - те сами си го наливат, по точно джуджето им го набива, но на тях им харесва. А за минусите - още от времето на Кутев привържениците на ретроградни и мракобесни идеи използват платени тролове за да демонстрират фалшиво обществено одобрение на собствените си позиции и неодобрение на тези на опонента. Тогава Орешарски имаше огромно одобрение, но днес малцина помнят, че е управлявал.

    Коментиран от #20

  • 19 Независим

    28 2 Отговор
    Ако си говорим сериозно, изключвайки платените тролски нелепи безсмислици, липсва мотив за това от страна на руснаците. Интересно, че англичаните си позволиха да действат доста остро още преди да разследват случая и никъде в обвиненията не посочиха смислен мотив за това престъпление. Една от основните "ценности" на "запада" - невинен до доказване на противното, не важи в отношенията с русия от години.
  • 20 ГОСТ

    19 2 Отговор

    До коментар #18 от "Наблюдател":

    Както написах до сега не съм коментирал нито една статия или коментар.Но твоите коментари винаги са обидни спрямо по голямата част от хората които не са на твой то мнение. Не е въпрос само за минусите а и за отговори те за коментарите ти. МАЛОУМНИК съм го взаимствал от твоя коментар №3 ако знаеш какво си написал.
  • 21 Гост

    18 4 Отговор
    Другаю Брежнев в американските филми Янките ни рскатават фамилият.
    Брежнев: нека и те да се чувстват в нещо велики като не могат в деиствителност да им оставим филмите те са по сценар ий.
  • 22 Гост

    8 3 Отговор
    Другаю Брежнев в американските филми Янките ни рскатават фамилият.
    Брежнев: нека и те да се чувстват в нещо велики като не могат в деиствителност да им оставим филмите те са по сценар ий.
  • 23 Morgoth

    4 12 Отговор

    До коментар #2 от "Вовапут":

    Русия има двойно повече население и двойно по-малка икономика от Великобритания. Въпреки голямата си армия в мирно време Русия не може нищо да направи срещу англичаните. Но пък и на англичаните не им останаха много възможности след вече въведените санкции заради Крим. Вероятността да има само лаене по въпроса е доста голяма.
  • 24 Герб

    10 1 Отговор
    Българите искаме Британия да бъде физически унищожена. Стига са създавали напрежение. Да видят какво е да бомбят София.
  • 25 Гошко

    8 0 Отговор
    Западналата империя поставя ултиматуми и продължава да играе ролята на пудела на САЩ /Т.Блеър и хим.оръжие в Ирак/. Прекалено са изнервени ингилизите и дори не симулират разследване, а направо обвиняват и търсят санкции .
  • 26 Разбирачев

    8 0 Отговор
    Британия имала двоен продукт и двойно по малко население.... Ха ха...дотам ли са ви географските познания и аргументи. И все такива димукрътофили забравят за британското неколковековно владеене на половината свят. Географската ширина, мекия климат... И забравят че цяла Русия е на север от Румъния, че границите и само са десетки хиляди километри и сибирските студове по 10 месеца годината. Само това е достатъчно разходите на Руснака да са няколко пъти по високи и от американските и от Европейските. Кретени стига манипулирахте с антируска пропаганда. Който му харесва да се изнася в любимия запад и малък.
  • 27 Енчев

    3 0 Отговор
    Българската прогресивна и антивоенна общественост, предлагаме ООНето да изключи Америка от съвета за сигурност докато не приемe безприкословно общите Мирни решения на организацията.
    В случая става причина отказът и да приемe Китайско-Руският проект за Мирно урегулиране общо-Корейският конфликт.
    Москва и Пекин предлагат за да се разреши проблема мирно, Пхенян да спре ракетните тестове, а Вашингтон - съвместните провокационни милитаристични демонстрации на сила със Сеул и Токио, около полуострова.
    Американската военщина обаче не приема тези условия за Мирното решение на конфликта, и за това трявба да бъде изключена нзабавно от Съвета за сигурност към ООН и дадена под съд на международен трибунал!
    Светът иска Мир а не войни за кражба на енергийни ресурси и пълна разруха, в центъра на които са винаги НАТО и Американските милитаристи.
    Затова Америка заедно с всичките и милитаристично-коалицирани марионетки, за да бъдат озаптисани, трябва да бъдат съдени за всичките им военни злодеяния из планетата, започанaли със самовзривите им на 11/09/2001 в Ню Йорк!
    YANKEES GO BACK HOME!! - иначе няма живот за вас в €вро-конгломерата, нито на Балканите нито в Азия и близкият изток!
    "Ако ги няма Руснаците на Земята ,
    Човечеството ще живee във вечен-НАЦИЗЪМ и ВОЙНА!",
    каза Giulietto Chiesa !!
    С уважение: Енчев / [email protected]
  • 28 Енчев

    3 0 Отговор
    Отговор до ПАТРИОТЪ #9
    Поговорката е по-точнo така:
    "Ако искате да разсърдите някого, лъжете.
    Ако искате да го озлобите, кажете му истината."
    С Уважение,
    Енчев
  • 29 Енчев

    3 0 Отговор
    Затрепераха Петрол насраните гащи на Коран пикльовските кравари в Сирия. Какво правят неканени и без разрешението на ООН, и в Сирия и Ирак и Либия, и Украйна и в Судан?
    YANKEES GO BACK HOME!! - иначе няма живот за вас в €вро-конгломерата, нито на Балканите нито в Азия и близкият изток!
    КОЛОНИАЛИСТА-Англия и БРЕКЗИТната, обикновенната бездетна домакиня Тереза Мей, без да се обърне към международният център за контрол на химически оръжия към ООН и без да спази подписаните условия на Конвенцията за забрана на хим-оръжия, в Женева на 3 септември 1992 г., одобрена от Общото събрание на ООН с резолюция А/47/39, както и без никакви съществени доказателства, позорно и нагло обвини Братска Русия за нещо в което тя няма пръст.
    Задокеанските и Петрол-посрани, Коран-пикльовски кравари, това и чакаха!
    Но Братушката няма да се даде на поредните Нео-Нацистски провокации на БРЕКЗита и на целият в петрол и кръв олян западен-капитализъм с прозвището - "Western-Neo-Nazism"!
    YANKEES GO BACK HOME!! - иначе няма живот за вас в €вро-конгломерата, нито на Балканите нито в Азия и близкият изток!
    Новите Руски ЩИТОВЕ стражи на МИРЪТ в Света;
    "АВАНГАРД", "ХАМЕЛЕОН“, САРМАТ и "КИНЖАЛ" нямащи аналог, https://www.kp.ru/daily/26801/3836195/
    Направиха съвсем ненужни НАТО и цялата западна, петрол-геноцидна, военщина.
    Светът иска МИР, а единствен страж и гарант за това е РУСИЯ!
    YANK€€S GO BACK HOME, иначе не выживите в €вропе!!
    "Ако ги няма Руснаците на Земята ,
    Човечеств
  • 30 Енчев

    3 0 Отговор
    YANK€€S GO BACK HOME, иначе не выживите в €вропе!!
    "Ако ги няма Руснаците на Земята ,
    Човечеството ще живee във вечен-НАЦИЗЪМ и ВОЙНА!",
    каза Giulietto Chiesa !!
    С уважение: Енчев / [email protected]
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания