26 Март, 2018 17:40 1 656 3

Косово готово да арестува сръбски министри

  • косово-
  • министри-
  • сърбия

Политиците не са допускани до територията на страната

Властите в Косово са изпратили подкрепления, които да планират достъпа на сръбски политици до страната, съобщи агенция ТАНЮГ.

В Косово се опитват да влязат сръбския военен министър, главния преговарящ на Сърбия на организираните от ЕС преговори с Косово, старши съветник на президента Александър Вучич и културния министър. Те ще се опитат да влязат в страната днес.

Тяхната идея е да посетят северните части на страната. Косовските власти обаче вече наложиха забрана на такова посещение.

Външният министър на Косово Беджет Пачоли обяви, че всеки, който влезе в страната без разрешение, ще бъде арестуван. В момента двете страни преговаря за признаването на независимостта на Косово. Споразумението е ключово за бъдещето и на двете страни в ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барчо

    9 1 Отговор
    Още не са признати, а вече творят беззакония. Що за простотии? Днес в Косово, утре Домбас и Логанск. Светът отива по дяволите. В най-скоро време явно ще има световна война. Оня часовник е поне с минута до началото на края.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Салама Алеко

    0 0 Отговор
    Я да видим как?