Last news in Fakti

29 Март, 2018 12:19 4 118 28

Обрат! Москва иска правна помощ от Лондон по случая "Скрипал"

  • сергей скрипал-
  • юлия скрипал-
  • русия-
  • великобритания

Русия поиска от Великобритания съдействие около отравянето на Юлия Скрипал

Обрат! Москва иска правна помощ от Лондон по случая "Скрипал" - 1
Снимки: БТА/АР

Руският Следствен комитет, който разследва отравянето на руската гражданка Юлия Скрипал, отправи към Великобритания искане за правна помощ, предаде Reuters.

Москва иска от британските власти да извършат процедурни действия, целящи установяването на свързаните с престъплението обстоятелства, както и да предоставят копия от материалите по криминалното разследване.

Русия желае още Великобритания да й предостави резултатите от проучването на мястото, където Юлия Скрипал е била открита в безсъзнание, както и резултатите от нейните медицински изследвания.

Обрат! Москва иска правна помощ от Лондон по случая "Скрипал"

Бившият руски разузнавач, превърнал се в двоен агент, Сергей и дъщеря му Юлия са били отровени с нервнопаралитично вещество, оставено на входната врата на дома им в Солсбъри, обяви вчера антитерористичният отдел на британската полиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФАКТ

    69 16 Отговор
    Няма никакъв обрат--Русия още от самото начало искаше материалите по делото и предлагаше сътрудничество при разследването.А след идиотските нападки от Мей-руснаците започнаха да искат и доказателствата....които досега никой не е видял.
  • 2 Пеньо

    16 37 Отговор
    Наглеенето продължава!

    Коментиран от #6

  • 3 ТРУЕ

    42 8 Отговор
    Русия продължава да търси доказателства, че има руску граждани в островна болница???? До момента няма НИКАКВИ реални факти, че отровени с НОВИЧОК човечета лежат безпомощно в леглата си??? Или в момента се търси трескаво истински НОВИЧОК, че с него барем наистина ги отровят.... Жалко за двамата руснаци.... нямат печеливш ход.. пътници са и в двата случая!!!
  • 4 ЗайоБайо

    54 9 Отговор
    Невероятно какви нерви имат руснаците. ..,
    След такъв фарс, невъзможен тон, обиди, да демонстрират такова спокойствие и делово отношение
  • 5 гост

    22 55 Отговор
    Докато цивилизованите западни държави произвеждат антибиотици, ваксини и лекарства за продължаване на живота и облекчаване на страданията на болни, Русия разработва нервно-паралитични вещества и оръжия за терор срещу цивилизацията. Въпрос на национални ценности и мироглед ...

    Коментиран от #7, #12

  • 6 ФАКТ

    39 8 Отговор

    До коментар #2 от "Пеньо":

    Пак ти казвам-за стотен път--лаик си в политиката и не пиши под всяка новина -щом не разбираш същността и детайлите на даден проблем.Само един въпрос-Кое е наглото на руснаците? Че има покушение над дъщерята на двойният агент-която е руска гражданка...И Русия иска да знае фактологията и причините довели до това състояние на британска земя--това ли е наглостта?? Разбирам че тролиш-ама включвай понякога и сивото си вещество...

    Коментиран от #9

  • 7 Абе за толкова глупави ли ни мислиш

    37 9 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Да ти напомня ли че преди година-американска лаборатория беше объркала пратка с отровно бойно вещество при доставката му в Ю.Корея??? Бяха я получили в някакъв офис на корейска компания. Да ти напомня ли,че точно на 20 минути път от мястото където е намерен този агент и дъщеря му има британска лаборатория която е на военното синистерство.И какво правят в тази военна лаборатория-сигурно аспирин..Мислех че тъпоъгалните са станали по малко-ама ти ме опровергаваш..
  • 8 пуделите на САЩ

    34 8 Отговор
    Британците, като правова държава, решиха да си плюят в лицето. Сега някой ще трябва да им поднесе огледалото, за да се видят.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Диди

    4 32 Отговор
    Руски постановки.За да има отпращане на дипломати от общността,значи има и опровергателни доказателства към Русия.

    Коментиран от #11, #19, #22

  • 11 ххааххааааахххххааа

    19 5 Отговор

    До коментар #10 от "Диди":

    Аууу супер експерта се обади..хаахаххааа Дидкеее то мисленето и разбирането на големите игри не е за всеки-не се напъвай тук..

    Коментиран от #14, #16

  • 12 ЗайоБайо

    21 5 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Русия не правела лекарства и ваксини?
    Кой освен Русия и Китай снабдява Сирия с лекарства ?
    Запада със сигурност не, те наложиха санкции.
    А и те правят химически бойни вещества,
    параноята е голяма работа
  • 13 Абе Пепинчо

    23 5 Отговор

    До коментар #9 от "Я па":

    Всеки обвиняем има правото да се защити-това е основата на правото от векове.А не да излезе кукувицата Мей и да каже -те са..Дайте доказателства пред света-та да нямат накъде руснаците да мърдат.Та кой е пъпеш в случая??

    Коментиран от #17

  • 14 Диди

    2 14 Отговор

    До коментар #11 от "ххааххааааахххххааа":

    Имаш в предвид себе си...в това не ти противоча.Прав си. ХА ХА ХА ХА
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Я па

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Абе Пепинчо":

    Заподозрян, единствен , грешка.
  • 18 Диди

    3 13 Отговор

    До коментар #16 от "Д-р":

    Умнико изостанал,ЖЕНА СЪМ.но няма как да асимилираш това,нали?

    Коментиран от #21

  • 19 Монгомъри

    12 1 Отговор

    До коментар #10 от "Диди":

    Само за такиви гарги селски,като теб!
  • 20 Наблюдател

    5 4 Отговор

    До коментар #15 от "Петър":

    Намери си друго занимание ! Например може да си чоплиш носа . Не си дорасъл да изказваш мнение !
  • 21 Д-р

    9 3 Отговор

    До коментар #18 от "Диди":

    Толкова по зле за теб ! Женския мозък се уврежда по -бързо от алкохола и дрогата !
  • 22 ЗайоБайо

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Диди":

    Това е ясно,
    това, което никой не знае (ти също) е
    КАКВИ и КЪДЕ
  • 23 ФАКТически

    4 12 Отговор
    На другарите тролове ще припомня едно старо разследване на подобно убийство - това на Литвиненко. Английската полиция успя да стигне до имената на предполагаемите убийци. Това са бившите офицери от ФСБ Андрей Луговой и Дмитрий Ковтун. Тогава бе поискано съдействие от руските власти за да ги разпитат. Съдействието на Кремъл се изчерпваше със следната фраза: Британските закони не важат в Русия.

    Коментиран от #26, #27, #28

  • 24 Aham

    13 2 Отговор
    Смайващо е как една клеветнически създадена кампания набра такава сила, подкрепена от толкова много страни и най-накрая беа абсолютно никакви доказателства. Всичко е на едни думи на Мей. Това е нещо като в армията - сутрешна проверка, равносметка и преброй се. Ако това е на Цветан демокрацията да си я взима и обратно от където я е домъкнал.
  • 25 Гостът

    4 0 Отговор
    Подвеждащо заглавие.Алоооо журналистите.
  • 26 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #23 от "ФАКТически":

    Публикувано във факти.бг: Английската полиция успя да стигне до имената на ПРЕДПОЛАГАЕМИТЕ убийци.
    Вие само с ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ ли работите?! Странно, като се има предвид никнейм-а Ви, би трябвало да работите с ФАКТИ....
  • 27 Д'мин

    6 0 Отговор

    До коментар #23 от "ФАКТически":

    Британски детективи знаят със сигурност кой е убиецът на руския екс-шпионин Александър Литвиненко, който почина след отравяне с полоний 210, пише журналистът Джеф Едуардс в днешния брой на британския Дейли Мирър.
    Детективите обаче се съмняват, че руските власти ще позволят двамата убийци да бъдат изправени пред съда. Според публикацията, килърите били разпитани от британските експерти в Москва малко преди Коледа.
    Ти хубаво припомняш, ама те са били РАЗПИТАНИ от британците. И тук ти се губи опорната точка!
  • 28 msc

    7 0 Отговор

    До коментар #23 от "ФАКТически":

    Фактически сте написал нещо край смущаващо...англичаните били стигнали до ПРЕДПОЛАГАЕМИТЕ извършители от руска страна срещу Литвиненко (който беше покрит и има една единствена снимка,една единствена след отравянето!????) и това са ТЕ!Значи в никой нормален съд (нормален а не предварително подготвен типично по човешки - визирам цялото човечество,защото фарсове в историята -колто щеш)не може да се осъди човек като ПРЕДПОЛАГАЕМ убиец ...да.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания