30 Март, 2018 23:00 2 122 1

Поп звезда пя пред пътници в препълнен автобус (ВИДЕО)

  • крейг дейвид-
  • лондон-
  • автобус

Крейг Дейвид изненада пътуващите хора с импровизиран акустичен концерт

Певецът Крейг Дейвид се качи на автобус в Лондон и изненада пътуващите хора с импровизиран акустичен концерт, пише в. Daily Mirror.

Видео от изпълнението беше споделено в реално време във Фейсбук страницата на звездата.
"Връзката с феновете ми, независимо къде са те, е причината за това. Да пея пред толкова близка публика, както и да стриймвам на живо с BT Mobile означава, че почитателите ми от различни краища на света могат да се присъединят към нас в този специален момент", каза певецът.

В клипа Крейг се качва на автобуса заедно с китарист и започва да си говори с пътниците, докато хората се побутват с лакти и си шепнат.

Скоро след това китарата зазвучава и звездата започва да пее. Докато изпълнява песента си "7 Days", му приглася и публиката. Хората от втория етаж на автобуса слизат, за да проверят откъде се чува музиката, и остават удивени от гледката.

След изпълнението си, звездата отговори на въпросите на своите почитатели за кариерата си.
Онези, които гледаха от домовете си, съжалиха, че не са имали късмета да бъдат там.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    5 1 Отговор
    ТОЗИ Е ГОЛЯМ ПИЧ
    А И ПЕСЕНТА МУ Е МЕГА ХИТ
    БРАВО ЗАБАВЛЯВАТ СЕ ХОРАТА
    ЕМОЦИИ
Новини по държави: