Last news in Fakti

9 Април, 2018 13:11 1 904 2

Тревога в центъра на Лондон

  • лондон-
  • бъкингамски дворец-
  • великобритания-
  • кралица елизабет

Мъж е задържан в района на Бъкингамския дворец, след като подозрително превозно средство е било спряно за проверка

Мъж бе арестуван, а районът около Бъкингамския дворец в Лондон бе отцепен от силите сигурност, след като подозрително превозно средство бе спряно от полицията в съседство, предаде Ройтерс, като се позова на съобщение на лондонската полиция.

Задържаният е на около 30 години. Той бе арестуван по подозрение за нарушаване на обществения ред, след като бял ван, който бе определен като подозрителен, бе спрян от полицията на улица срещу двореца, каза говорител на полицията.

Той допълни, че полицаите проверяват превозното средство и че улиците в района са затворени за движение и отцепени от полицията

Бъкингамският дворец е официалната резиденция на британската Кралица Елизабет Втора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eee

    8 3 Отговор
    Е и спрели ван за проверка,нещо обичайно,никаква новина!
  • 2 Тъпаци

    2 2 Отговор
    Ислямски кенеф
Новини по държави: