10 Април, 2018 11:23 1 154 3

Касапинът от Мюнстер е искал да се самоубие

  • германия-
  • мюнстер-
  • атентат-
  • самоубиец
Касапинът от Мюнстер е искал да се самоубие - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят от Мюнстер, който в събота се вряза с ван в хора в центъра на града, като уби двама души и рани десетки, е бил подтикван от намерението да извърши самоубийство, предаде ДПА, цитирайки съвместно изявление на полицията и прокуратурата.

След като анализирали и оценили достъпните документи, следи и показания, следователите стигнали до увереност, че 48-годишният извършител е бил мотивиран от намерението си да извърши самоубийство. Смята се, че той е имал психически проблеми.

Бащата на извършителя съобщава, че той е говорил за самоубийство още през 2015 година.
Животът на трима от ранените е в опасност. След катастрофата нападателят извърши самоубийство с незаконно притежавано оръжие.

Миналият месец извършителят, дизайнер по професия, е писал в имейл до познати, че мисли за самоубийство. Той обаче не е споменавал, че е опасен за околните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Четвърти пол

    1 1 Отговор
    Аман от еврейски токсични тъпотии
  • 2 Ко рече

    2 0 Отговор
    Те и терористите които се взривяват искат да се самоубият ,но да вземат и колкота се може повече хора със себе си
  • 3 Да да

    1 0 Отговор
    Напишето името на човечеца! Веднага ще разберем какво точно е искал!
Новини по държави: