10 Април, 2018 15:00 6 217 26

Русия: Няма да има война със САЩ заради Сирия

  • сирия-
  • сащ-
  • русия-
  • война-
  • михаил богданов-
  • напрежение

Разумът ще победи лудостта

Русия: Няма да има война със САЩ заради Сирия - 1
Снимка: Shutterstock

Специалният представител на руското президентство за Близкия изток и Африка Михаил Богданов заяви, че според него няма да има конфликт между Русия и Съединените американски щати в Сирия.

„Разумът в края на краищата трябва да победи лудостта“, заяви Богданов, който е зам.-министър на външните работи. По думите му не се задава война между Москва и Вашингтон, предаде ТАСС.

През последните дни напрежението между двете страни се увеличи значително заради войната в Сирия. САЩ обвиниха режима на Асад, че е използвал химическо оръжие срещу мирното население, докато според Кремъл тази информация е изфабрикувана.

Михаил Богданов коментира и наложените санкции от страна на Вашингтон към руски фирми и бизнесмени. По думите му санкциите няма да останат без отговор. Той описа действията на САЩ като „недобросъвестни“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    18 71 Отговор
    На руснаците само пиене , оръжия и войни им се въртят в главите ...

    Коментиран от #7

  • 2 реалист

    72 2 Отговор
    „Разумът в края на краищата трябва да победи лудостта“.
  • 3 али пача

    14 22 Отговор
    поредната антитурска пропаганда на сайта
  • 4 да се вземе предвид че

    53 12 Отговор
    според него няма да има война, обаче май няма да излезе прав. Войната вече е факт, макар и на по-ниски обороти, ама скоро ще започнат да се гърмят и по-сериозно. Краварите са страхливи и смеят да нападат само по-слабите от тях, затова и не посмяха да стрелят по Сирия както се заканваха след "химическата атака", а пратиха евреите да пуснат няколко ракети от самолети и то от собствената си територия и после веднага беж. Русия все още се сдържа но ми се струва че скоро съвсем ще им писне и ще зачешат всичките нагли американци, англичани, французи, поляци, абе всеки дето им се звери много.

    Коментиран от #9, #15

  • 5 Kcaniba

    32 3 Отговор
    ако я има, тя ще е последната в историята ;)

    Коментиран от #10

  • 6 Четвърти пол

    7 26 Отговор
    Рудкият евреин Шаломов няма да предаде майка Израел
  • 7 РАЗУМЪТ Е У САЩ, ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ПЪРВИ

    31 17 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    ТЕ СЪС СЕРИОЗЕН ИГРАЧ НЕ ИГРАЯТ. ЩЕ СТАНЕ КАКТО СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ, ЩЕ ПОДВИЯТ ОПАШКА И ТИХО ПО ТЕРЛИЦИ ЩЕ СЕ ИЗДУХАТ КАТО ПОБЕДИТЕЛИ. ДЕТО И ДА СА ХОДИЛИ И БИЛИ, ТЕ НИКЪДЕ НЕ СА ПОБЕДИЛИ. ДА ЗАБЪРКВАТ ГИ , НО НЕ СА ПОБЕДИЛИ. , НЯМАТ ХЪС, ВЪТЪК И ГАЩИ ЗДРАВИ А И МЕЖДУ КОЛЕНЕТЕ СА МЕКУШАВИ. ГАРАНТИРАМ ПОРЕДЕН КЬОР ФИШЕК, ТЕ С РУСНАКА ТЕТ А ТЕТ ЗНАЯТ ЧЕ ЩЕ ЯДЪТ ЗДРАВ КЮТЕК. КИФЛАТА СИ Е ВИНАГИ КИФЛА, ПЪЛНА С МАРМАЛАД КОЙТО ЦАПА ГАЩИ И СТОИ ДЪЛГО И ВИДНО НА АЧИК ОТЗАД. РАЗУМНИ СА Същите, ТЕ СИ ЗНАЯТ ЩЕ СА НЕЖНИЧКИ И С БЕЛИ РЪКАВИЧКИ. Нека припомним за един ден един АВИО ПОЛК в Хрисим извършва толкоз БОЙНИ полета колкото американците за цял месец. ХАЙДЕ ЧАО ЗА СЕГА.НЕКА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ И ДАЛИ СЪМ ПРАВ.
  • 8 mediator37

    13 23 Отговор
    Може и да не се издухат по терлици Щатите. Два ракетни крайцера щом пращат, значи ще пуцат с ракети. Русия няма да се реши да потопи ракетни крайцери.
    Както е казал, кой беше, Станиславски ли, "Ако на сцената има пушка, до края на действието, тя непременно ще гръмне."
    Пушка има, даже две пушки идат.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 пикла с малки цици

    10 6 Отговор

    До коментар #5 от "Kcaniba":

    За руснаците!

    Коментиран от #13

  • 11 Николай

    42 6 Отговор

    До коментар #9 от "Голем смях":

    Най жалкото е, че на САЩ и Англия най малко им пука за жертвите в Сирия. Най вероятно те са пуснали химикала за да обвинят Асад и да имат причина да си оправдаят военния бюджет.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 немо

    8 30 Отговор
    Путин е Антихриста от Библията 1:1
  • 15 ихуахо

    9 43 Отговор

    До коментар #4 от "да се вземе предвид че":

    Русия няма капацитета и смелостта да отговори на САЩ бе ,трол.Нали се сещаш ,че руснаците осмелят ли се директно да застанат срещу САЩ ,това ще е края на руските ватници ? Русия е регионална сила ,която НЕМОЖЕ да води война срещу държави като САЩ или Китай,най-малкото на момента ще бъде фалирана ,обградена ,заличена ,унизена и съсипана.

    Коментиран от #18, #19, #21

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Morgoth

    16 0 Отговор
    Всичко което руските и американски политици и военни правят и говорят в Сирия е част от многопластова игра в която залог са влиянието в региона, както и дали Турция ще продължава да бъде съюзник на НАТО.
    Когато някой политик се пени в Туитър или от трибуната в ООН той просто си играе ролята.
    Играчите на тази сцена са хитри, коварни и много опитни. Никой от тях няма да заложи на губещата карта на ядрен конфликт. Но пък и никой няма против да заложи живота на още няколко хиляди сирийци. Така че войната в Сирия ще си остане в Сирия. А ние само ще се опитваме да разгадаем отвъд видимото на повърхността, кой какво печели и какво губи.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Onq s konq

    20 1 Отговор

    До коментар #15 от "ихуахо":

    Ало , експерта , толкова си злобен че пишеш глупости хахаха , много като вас вече плакаха ама няма кой да погледне историята , мине не мине време и все си търсят повод и без повод да нападнат Русия , жалкото е че ние винаги сме на страната на губещите тоест срещу Русия ! Факт ! Как ще ни се отрази на нас една пълно мащабна война бе злобари , трябва ли ни че сте зейнали с пяна по устните , да не си мислите че няма да хапнем дръвцето тука а , ще гледаме как другите се гърмят като на кино
  • 20 дай да си кажем

    4 23 Отговор

    До коментар #18 от "компас":

    Ватник ,фактите май болят ? Русия изостава като количество и качество от САЩ с десетилетия във военновъздушните сили,военноморските сили и военните технологии като цяло.Така че много точно ти го е написал пича.Като нямаш отговор ,дай да пишеш нещо та поне да се направим на интересни нали ? Аман от платени путинофили.Единственото нещо което крепи Русия на два крака са ядрените им оръжия,което дава сигурност на всяка държава.В една неядрена война ,Русия ще бъде прегъната доста бързо от американците и това никой военен експерт няма да го отрече.Друг е въпроса ,че САЩ нямат интерес от това Русия да изчезне по простата причина ,че тогава Китай ,ще натрупа много позиции и става сериозна заплаха за тях.Реално Русия може да бъде прегъната и фалирана още в начален етап и то само с икономика от страна на американците.

    Коментиран от #24

  • 21 ПУТИН.В.ВЛАДИМИРОВИЧ

    14 1 Отговор

    До коментар #15 от "ихуахо":

    Никът ти говори достатъчно за психичното ти здраве.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ПУТИН.В.ВЛАДИМИРОВИЧ

    5 2 Отговор

    До коментар #22 от "ПУТИН.В.ВЛАДИМИРОВИЧ":

    Само това ли можа, да измислиш в безсилието си?
  • 24 Кремъл

    6 2 Отговор

    До коментар #20 от "дай да си кажем":

    Ти май не си пиеш хапчетата редовно?Или си се насмъркал със сняг?

    Коментиран от #25

  • 25 дай да си кажем

    2 4 Отговор

    До коментар #24 от "Кремъл":

    Обоснови се и кажи с факти ,кое не е вярно бе ,неук ватник ? Освен да пишеш за наркотици с които явно си дразниш нослето ,друго можа ли да измислиш ?
  • 26 АКО РУСИЯ СЕ ОГЪНЕ С НЕЯ Е СВЪРШЕНО!

    9 2 Отговор
    А АКО РУСИЯ ОТХВЪРЛИ САЩ СЪС САЩ КАТО СВЕТОВЕ ЛИДЕР И С ДОЛАРА Е СВЪРШЕНО. ИДВА "РОКИ ТРИ" НО НЕ ХОЛИВУУД А МИША МЕЧОКА И ИГЪЛ КОКОШКАТА. ТАЗИ СРЕЩА ТРЯБВА ДА СЕ СЪСТОИ. СЛАВА РОССИИ ! ЖАЛКО ЧЕ ЗА ТРЕТИ ПЪТ НАШАТА ДАЛНОВИДНА К.РВЕНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ Е В СЪЮЗ ПРОТИВ РУСИЯ.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания