Last news in Fakti

12 Април, 2018 14:17 1 161 2

Дачич пя на гръцкия външен министър

  • сърбия-
  • ивица дачич-
  • гърция

Той го поздрави с песента "Там далеко"

Дачич пя на гръцкия външен министър - 1
Снимка: БТА/AP

Сръбският външен министър Ивица Дачич изнесе истинско музикално шоу пред гръцкия външен министър Никос Кодзиас, съобщи B92.

Кодзиас беше на визита в Белград през тази седмица. Дачич реши да го поздрави с гръцката песен „Там далече“. За нея Кодзиас е признавал, че му е любима.

Източници от събитието заявяват, че самият Кодзиас е помолил Дачич да му изпее песента. Сръбският министър веднага го е направил под съпровода на оркестър.

По време на визитата си в Гърция Кодзиас подчерта, че страната му няма намерение да признава независимостта на Косово. В момента Сърбия води преговори по въпроса, които ас ключови за членството на страната в ЕС.

В интернет се появи и видео с изпълнението на сръбския министър. Той подчерта, че в Белград са останали доволни след визитата.

Видео от случая можете да видите Тук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦЦцц

    1 1 Отговор
    Дано само да не му е пял на микрофона.
  • 2 реалист

    1 1 Отговор
    Може да пее човека и то добре,няма лошо, па дори и да е външен министър.
Новини по държави: