Last news in Fakti

13 Април, 2018 17:34 1 420 14

Ердоган търси мир в Сирия

  • реджеп ердоган-
  • сирия-
  • русия

Той е разговарял с Владимир Путин и Доналд Тръмп

Турският президент Реджеп Ердоган е провел телефонни разговори с руския президент Владимир Путин и американския държавен глава Доналд Тръмп, съобщи Fox News.

Основна тема на разговорите е била ситуацията в Сирия. Ердоган е заявил пред Тръмп и Путин, че няма нужда да се засилва напрежението в региона.

Според него в моментната ситуация може да се прецени, че напрежението вече е намаляло. Все пак Ердоган ще продължи да разговаря с Путин и Тръмп.

Президентът на САЩ обяви, че е готов да извърши атака срещу правителствените сили в Сирия, която да е отговор на обвиненията за химически атаки. Самият Ердоган призова за диалог между страната и Русия.

На този етап Тръмп прие по-лека реторика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    5 15 Отговор
    ТУРЧИНА ТИЧА ТУ ПРИ РУСКИЯ ТУ ПРИ АМЕРИКАНСКИЯ БАТКО.ДВУЛИЧНИК.
  • 2 Констататор

    5 7 Отговор
    Споко,тоя цирей най накрая сам ще се пръсне,сам или с малко натиск,все тая.Така му е писано.
  • 3 Хасан

    14 4 Отговор
    Двуличник ??!или просто балансьор ...човека не иска пожар до дома си...Русия е далече ,Сащ още по далече...

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Alarak(the truth)

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Бих казал доста хитър балансьор, което е добре за нас засега...
  • 5 Хасан

    12 4 Отговор
    Какво му е хитрото???..Турция най много пострада от войната в Сирия..бежанци,терористи,опити за преврат,свален руски самокет,убит руски посланник...много добра дипломация имат
  • 6 Салама Алеко

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Като почне кърджалийската революция, ти ще си балансьора, щото много обичаш България! Бракма!

    Коментиран от #8

  • 7 Зайо Байо

    3 1 Отговор
    Голям си фантазьор саламе. Късно е вече за революция . Дотато ти спеше, както в Кърджали така и в цялата провинция жив човек не остана.
  • 8 Хасан

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "Салама Алеко":

    В България си живеем мирно и тихо..България и Турция са в близки добросъседски отношения...защо провокираш хоратата?

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Салам Алеко

    1 4 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    Само ти го мислиш това! Всички турци да се изнесът, тебе няма да те пусна, ти ще останеш щото си ми брат, и като братя трябва да се разберем!
  • 10 Салам Алеко

    2 5 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    Ти си ми брат, ще те науча всички хайдушки песни, ще научиш наизуст "Под игото" ще рецитираш по панаирите, Ботев, Раковски, Вазов, Захари Стоянов и всички стихотворения на революционерите! И когато ги знаеш нез грешка, ще те пратя в Анадола да учиш ходжите на уважение към Родината ми!
  • 11 Иванов

    7 0 Отговор
    Хасан и Салам, трудно е за хората да разберат, че няма безплатен обяд. Хитлер навремето също е вдигнал жизнения стандарт на германците, то работнически столове, то детски ясли и градини. Поощрявал е самотните жени да раждат деца от войници. След това ги е пратил да гинат в ада на войната, а самият той е избягал в Аржентина... Хората не искат да разберат и, че не етносите или религията са проблема, а мафията на политическата ни олигархия, която предаде народа кучета да го ядат, а самата тя тъне в разкош и охолство. Олигархията ни е проблем, защото олигарсите създадоха мафията. И ние самите сме проблем, защото такова търпение като нашето и говедата го нямат.
  • 12 Салам Алеко

    1 5 Отговор
    Прав си, но дедите ни не изгниха по Шипка, докато бабата на Хасан целуваше ботуши за да не избият целия му род(ако не се беше молила у целувала ботуши, наште да са ги изклали), и днес да ми пише че сме живели добре" под игото" и че всичко е било любов! В иная зима турците бягат към Константонопул, шматките стоят и се молят, и днес станаха кемалисти с големи идеи, помияри скапани!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: