Last news in Fakti

16 Април, 2018 07:22 2 548 6

Тръмп е "морално неспособен" да бъде президент

  • джеймс коми-
  • доналд тръмп-
  • фбр
Тръмп е "морално неспособен" да бъде президент - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е "морално неспособен" да ръководи страната, заяви бившият директор на ФБР Джеймс Коми в интервю за телевизия АБС, излъчено вчера.

"Не вярвам на тези истории, според които той страдал от умствена недостатъчност или че бил в първия стадий на деменцията", заяви Коми, който бе уволнен от Тръмп през май 2017 година. "Не смятам, че той е медицински непригоден. Смятам, че той е морално неспособен да бъде президент".

По думите на Коми президентът на САЩ "трябва да въплъщава респекта и да изповядва ценностите, които са в сърцето на нашата страна". "Най-важната от тези ценности е истината, а този президент не е способен да го направи", добави бившият шеф на ФБР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един там

    15 3 Отговор
    Шеф на ФБР и истина, както президент на ФАЩ и истина са оксиморон.
    Хвани единия, удари другия казват у наше село...
    И двамата са страни на една и съща монета. Ако този беше си останал на поста и служеше на Килари Клинтън, като президенкка щяхме вероятно вече да сме в ТСВ. Не, че дебила Дончо не може да е предизвика, но ца сега е по-умерен доколкото му позволяват от оръжейното лоби.
  • 2 соросоидни кърлежи

    15 3 Отговор
    президентът на САЩ "трябва да въплъщава респекта и да изповядва ценностите, които са в сърцето на нашата страна" Това го прави всеки президент на САЩ ,видяхме тези ценности в Ирак,Либия,Сирия,Сърбия,Виетнам и милиони жертви на тези велики ценности и на респект.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Иванов

    3 1 Отговор
    За президента на хамерите не е нужно да е морално способен, нужно е единствено да е верен на мъдреците от Сион и да си партнира със сионистите от Москал.
  • 5 стоян георгиев

    1 0 Отговор
    коми уви е прав.тръмп е огромна грешка на сащ и докато не се оттървът от него ще бъде проблемнно всичко с което се захваща тоя рус тъпанар!
  • 6 сащ

    0 0 Отговор
    Тоя е пьлен смешко.