Last news in Fakti

17 Април, 2018 18:44 2 562 18

Русия: Уважавайте суверенитета на Сирия

  • сергей лавров-
  • сирия-
  • русия-
  • дипломат-
  • суверенитет-
  • удари

В събота американците удариха Сирия

Русия: Уважавайте суверенитета на Сирия - 1
Снимка: БТА/ AP

Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че страната му настойчиво иска уважение на суверенитета и териториалната цялост на Сирия, съобщи ТАСС.

„Ескалацията на ситуацията около Сирия влияе негативно на цялата система на международните отношения. Русия и устойчиво ще иска уважение на суверенитета и териториалната цялост на Сирия и всички страни от този и от другите региони“, подчерта руският дипломат.

Сергей Лавров допълни, че ударът на Съединените американски щати, Великобритания и Франция по страната е в полза на екстремистите и подкопава перспективите за постигане на мир в Сирия, която от 2011 година е в гражданска война.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    15 34 Отговор
    Щом като Русия така се коси за суверенитета на Сирия, да вземат тогава руснаците и да изтеглят войските си от малката Молдова и да ги оставят хората там да си живеят, както те си искат ! От кога ги моли Молдова за това, седнал, той за суверенитет да ми говори !

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Рубладжийче

    13 33 Отговор
    Малко странно е руските дегенерати, които не зачитат суверенитета на нито една държава, която е по-слаба от тях да говорят и призовават за зачитане на суверенитет. Но това е руската арогантност, това е запазената им марка-да са арогантни и да се правят на големи провозащитници и жертви на Запада.
  • 3 Гост

    25 10 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Ти бил ли си в Молдова,знаеш ли за какво става въпрос?

    Коментиран от #5

  • 4 Абе Пепинчо..

    28 10 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Не Молдова-а Преднестровието..тъп.ко. И ако не бяха там руснаците-молдовците и украинците да се бяха изтрепали още през 90-те години. Между другото руските миротворци са там според всички закони и изисквания на ООН. Затова и никой не повдига този въпрос на международно ниво-освен соросидните джендъри.

    Коментиран от #6, #7, #11

  • 5 Бесен Язовец

    9 22 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Бил съм, много пъти ! Но това няма никакво значение, сега говорим за суверинитет, руснаците говорят за суверинитет !! Е, като са за суверенитет, защо те не спазват молдовския такъв, а ?? А бе мъж, Молдова като територия е колкота половината на една средно малка руска област, но не, руснаците и нея решиха да я разделят !! Пууууу, не ги е срам, ама иначе за сирииския суверинитет много загрижени еййй !
  • 6 Рубладжийче

    10 27 Отговор

    До коментар #4 от "Абе Пепинчо..":

    Абе джендър русоляф, що не си лижеш руските задници ами се закачаш с хората? Руснак и международни закони е все едно да кажеш че русофила бил българин! Нонсенс!
  • 7 Бесен Язовец

    9 20 Отговор

    До коментар #4 от "Абе Пепинчо..":

    Това за което ти говориш драги ми пепинчо е изкуствено създаден предлог, за да преполовят Молдова ! Ми, че то така и американците могат да кажат така - ние сме в Сирия или в Ирак да не се трепят тези с онези и бля, бля... Освен това, какво толкова са се загрижили руснаците за украинците с молдовците ? Ми те и бех тях ще се разберат, никой с никого нямаше да се трепе там, ама ко ли съм седнал да ти разправям аз на теб ? Ти си безнадежден случай, лол!

    Коментиран от #10

  • 8 Петър

    7 22 Отговор
    Скоро и руския суверитет ще бъде нарушен и ще се молят като .утки
  • 9 Не знам

    12 7 Отговор
    В Русия системите които отразиха по един брилянтен начин масирания ракетен удар отдавна не са на въоръжение. Тези томахоук с по половин тон тротилов еквивалент се оказаха достатъчни за две три сгради и 3 на човека. Или строителството на сирийците е много напреднало или ракетите на американците са другаде. Ама 39 ракети на едно място трябва да направят кратер. А и днес щом ползват смущения срещу пво на Сирия, значи са достатъчно респектирани.

    Коментиран от #16

  • 10 Продавам раптори

    11 8 Отговор

    До коментар #7 от "Бесен Язовец":

    Ами те го казват твоите САЩ , където теб не те искат.

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Питащ

    13 5 Отговор

    До коментар #10 от "Продавам раптори":

    Що не продаваш Су-та, бе евразийски гей? Или С 400? Май не вървят.
  • 13 европеец

    5 1 Отговор
    а ти отхвърлил арменските си корени саркис калантарян и приел руските с името сергей лавров по суверенен ли си =нагаждач
  • 14 Реалист1

    8 5 Отговор
    Много са нагли краварите за да уважават суверинитета на когото и да било. Това се вижда, налазили са целия свят и го усмърдяват с така наречената демокрация, която по същество е едно икономическо заробване на страни неможещи да се защитят
  • 15 Иванов

    5 10 Отговор
    Хора, спите ли? Сещате се за Молдова и Приднестровието, а забравихте за Крим и Донбас! Руските фъшкии трябва да се научат, че уважението е взаимен процес.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Русия

    1 2 Отговор
    Не уважавайте суверенитета на Украйна!
  • 18 Миндили

    0 0 Отговор
    А нещо за териториалната цялост на Сирия в Африн да каже руския миндил?
    Ко, не?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания