Last news in Fakti

18 Април, 2018 16:33 1 846 4

Тръмп потвърди: Шефът на ЦРУ беше в Северна Корея

  • майк помпео-
  • доналд тръмп-
  • северна корея-
  • ким чен-ун

Президентът каза още, че Вашингтон и Пхенян водят преговори на "извънредно високо ниво"

Тръмп потвърди: Шефът на ЦРУ беше в Северна Корея - 1
Снимки: БТА/АР

Американският президент Доналд Тръмп каза, че директорът на ЦРУ Майк Помпео, номиниран от него за държавен секретар, се е срещнал със севернокорейския лидер Ким Чен-ун миналата седмица, предаде AР.

"Майк Помпео се срещна с Ким Чен-ун в Северна Корея миналата седмица. Срещата премина много гладко и бяха изградени добри отношения. Сега се подготвят подробностите за срещата на върха (между Тръмп и Ким). Денуклеаризацията ще бъде голямо нещо за света, но и за Северна Корея!", заяви президентът в Тwitter.

Вчера Тръмп каза, че Вашингтон и Пхенян водят преговори на "извънредно високо ниво".

Очаква се срещата на върха между американския президент и севернокорейския лидер да се проведе до началото на юни. Според Тръмп се обсъждат пет места за нея.

Тръмп потвърди: Шефът на ЦРУ беше в Северна Корея


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    11 4 Отговор
    Дончо май щеше да ги удря. Последно тва разправяше :)))) а сега преговори :))) даде заден. Изглежда дебелото кореиче е висока топка :)
  • 2 А стига бе

    12 6 Отговор
    Шефа на ЦРУ е отишъл на крака в С.Корея...това е изключително показателно. Лудака Ким ги направи къдрави-страната коят уж-според западната пропаганда- живее още в 18 век накара шефа на ЦРУ да отиде на крака при комунистически лидер...Дотук с мощтта и превъзходството на САЩ-дотук с мантрата за великата и технологична американска нация.
  • 3 Замислен....

    10 1 Отговор
    Абе нещо се случва тук извън нашето полезрение!!!? Немислимото стана факт.Някой ако ми беше казал подобно нещо преди месец,щеше да ме разсмее от сърце.Сега сериозно се замислям какво става!!??? В Каква задкулисна игра се въвлекоха всички суперсили.На вас също ви звучи нелогично нали? Като вземем в предвид скорошните кординирани действия от страна на САЩ и Русия,за театралната атака на коалицията в Сирия,(толкова бомби и само трима ранени)идва БЕТОННО потвърждение на това че се шуми много за пред населението,за да бъде разделено на два лагера,и да не заподозре нещо друго, в същото време имам чувството че вниманието на всички ,,висши,, е насочено в друга паралелна реалност.Не искам да ставам за подбив или присмех,за това няма да изразя моето мнение ясно.Само ше ви споделя че може би вниманието им е насочено от заплаха,която не е свързана по никакъв начин от земни сили,пък вие се замислете, и коментирайте
  • 4 Диди

    3 4 Отговор
    Тия американци се уплашиха яката от Ким.А уж корейците били изостанали.