19 Април, 2018 13:00 15 340 11

Революция в Северна Корея

  • северна корея-
  • революция-
  • реформи

Ключови промени във външната политика на страната

Сериозни реформи могат да бъдат въведени в Северна Корея, съобщи ТАСС.

Според източници в Южна Корея, ръководството Трудовата партия в Северна Корея е свикало извънреден пленум през утрешния ден. От там твърдят, че решението е взето във връзка с предстоящите исторически решения, които ще бъдат взети в страната.

Все още не е ясно какво ще се обсъжда по време на срещата. Вероятно обаче това ще са промени във външната политика на страната. Очаква се да се вземе решение за прекратяване на ядрената програма на страната и бързо подобрение на отношенията със САЩ, Южна Корея и Япония.

В момента Ким Чен-ун планира ключови срещи с президентите на Южна Корея и САЩ. Срещата с Муж Дже-ин ще се състои на 27-ми април.

Доналд Тръмп и японският премиер Шинзо Абе вече обсъдиха промените в КНДР. Двамата изразиха надежда, че промените в Северна Корея ще доведе до мир в региона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    33 1 Отговор
    Възможни са реформи, да почакаме и ще ги видим... реформи има във всяка страна през определено време.
  • 2 патриотъ

    38 35 Отговор
    Фарисеите американски пак гледат да прилъжат Северна Корея и да я завладеят с хитрост,след като не могат с оръжие,но едва ли ще им се получи.Ким така лесно няма да се предаде!
  • 3 Ford Prefect

    18 21 Отговор
    Много пъти съм го казвал и пак ще го кажа - Великият вожд Ким ще е следващият, който ще бъде оплют от руститутките. Вече и си личи, че леко-полеко започват да променят мнението си за Северна Корея. :)
  • 4 Чебурашка

    17 26 Отговор
    Ти като си се озаглавил на патриот като чии патриот се явяваш? това че си руска подлога е ясно, обаче в това няма нищо патриотично ако се имаш за българин. Та става ясно че не си българин, а сега хвани си багажа и беж в мама Русь.

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 асддса

    7 3 Отговор
    Всичко е възможно, те нали по едно време бяха кацнали и на слънцето.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 РЗС

    5 5 Отговор
    Обещали са на дебелия макдоналдс различни менюта всеки ден. Путин е наред, но не знам дали ще могат да му направят по-хубавата водка да го излъжат или одеколонче. Дони като му писне да гони пути, ще санкционира олигарсите от лобито на пути с някой и друг милиард и пути ще му спуснат нови мисли
  • 9 Зрител

    15 7 Отговор
    Ако не се месят тъпите алчни кравари двете Кореи отдааааааааааавана да се обединили, За американци не изгодно да се обединят , няма да има с какво да оправдават присъствието си в този ключов регион. А дай Боже да ги изпързалят и да се обединят.
  • 10 Обнадежден

    2 1 Отговор
    Както вървят нещата единствените главорези ще останат Асад и Капуtин!
  • 11 Мемфис

    2 1 Отговор
    Абе хората право са казали, че единствената империя на злото е Русия, а нейният пророк е Джуджагин.
Новини по държави: