25 Април, 2018 09:31 1 647 12

Москва: Ние и Китай сме важен фактор за света

  • сергей шойгу-
  • русия-
  • китай

Руският военен министър заяви, че отношенията на Москва и Пекин са важен фактор за поддържане на световната сигурност

Москва: Ние и Китай сме важен фактор за света - 1
Снимки: БТА/АР

Русия и Китай разработват стратегически курс на сътрудничеството си в отбранителната сфера, заяви руският министър на отбраната Сергей Шойгу на среща със заместник-председателя на централния военен съвет на Китай генерал-полковник Сюй Цилян, предаде ТАСС.

"Привилегированото естество на междудържавните отношения се потвърждава от редовните срещи на президента на Русия Владимир Путин и председателя на КНР Си Цзинпин.

Предстоящото събитие на най-високо равнище ще бъде през първата десетдневка на юни на Съвета на държавните глави от Шанхайската организация за сътрудничество в Циндао", каза министър Шойгу.

Руският военен министър добави, че отношенията между Русия и Китай са "важен фактор за поддържане на световната и регионалната сигурност".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФАКТ

    18 5 Отговор
    Това отдавна се знае...Само тъбите соросоиди още се пеняват...

    Коментиран от #4

  • 2 ГосТ

    12 3 Отговор
    А така, сами по себе си мисля са самодостатъчни. Ако привлекат и Индия и си уредят териториалните спорове, света има надежда. А през това време, нека хитрите се надпреварват кой е по хитър и ще излъже друия. Оказа се, че това са ценностите. Който успее да излъже и открадне безнаказано,е успял у живота.

    Коментиран от #6

  • 3 Руските свине

    6 14 Отговор
    въртят, сучат все към Китай искат да се присламчат. А истината е, че Китай гледа на тях като на евтин суровинен придатък, чиито ресурси рано или късно ще станат достояние на Китай. Но нискоинтелектуалните гниди се радват и си мислят, че се задава нов световен ред, в който руската кочина ще има водеща роля.

    Коментиран от #7

  • 4 Рубладжийче

    4 9 Отговор

    До коментар #1 от "ФАКТ":

    А умните путлерасти защо се давят в храчките си?
  • 5 един

    4 13 Отговор
    Между тебе и Китай обаче има съществена разлика, товарищ Путин. Там икономиката върви, те сътрудничат със силни икономически държави, а ти само се ежиш и заплашваш, дрънкаш с раздрънканите си оръжия и се перчиш. Да не говорим за способностите на трудолюбивия китайски народ, китайците не пият, а работят! Да разчиташ, че ще жертват държавата си, за да подкрепят агресивната ти външна политика, е глупаво. Добре че напоследък се сети, че в Русия живеят хора и сега обещаваш как ще подобриш живота им. Късно е, затъването е голямо, дано изплувате заради народа, не заради тебе.
  • 6 отговор

    2 10 Отговор

    До коментар #2 от "ГосТ":

    Да, индийците трева пасат. Тяхната мизерия не им стига, ще прибавят и тип путинова. Ще се захванат с въоръжаване и ще се хвърлят да защитават Путин и неговото изнудване, което никога няма да стане! Надявай се!
  • 7 ГосТ

    9 3 Отговор

    До коментар #3 от "Руските свине":

    д'бил, Русия винаги е била определяща за световния ред и напредък.това че си ограничена амеба с проста програмка за хранене,отделяне и размножаване не променя фактите изцяло независещи от теб ; )
    Пак ще ви цитирам Монтен на вас,че много често разликата между човек и човек, е много по голяма от тази между човек и животно. Голяма истина!

    Коментиран от #8

  • 8 Руските свине

    4 8 Отговор

    До коментар #7 от "ГосТ":

    така са зомбирали задунайските си роби, че те ги смятат за сила, която от векове е определяла световния ред. И ако по времето на Монтен са живели русофили несъмнено щеше да каже, че разликата между българина и русофили е много по-голяма от разликата между човека и животното.
  • 9 Баба Ванга

    4 6 Отговор
    През 2020 година ке биде отворен първия граничен пункт между Украйна и Китай.
  • 10 русия е джудже

    3 5 Отговор
    Айде ,да кажем ,че Китай са важни са света,ама какви са тея ушанки дето имат по-слаба икономика от Индонезия и по-лош стандарт на живот от Албания ? Как е възможно тези технологични и недоразвити джуджета да са фактор на каквото и да било ?
  • 11 Пеньо

    3 1 Отговор
    Вървели мравката и слона по дървен мост, който скърцал и си тресял под стъпките на огромното животно. Мравката казала на слона: Ама как тропаме, а?
  • 12 Даниел

    1 0 Отговор
    Ние това го знаеме много добре.Но боко и подлогатамо само още нв са го разбтали.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания