Last news in Fakti

27 Април, 2018 08:00 7 343 16

Рускиня почина, докато уголемяват гърдите й

  • майка-
  • гърди-
  • русия-
  • екатерина киселева-
  • красива-
  • операция-
  • уголемяване-
  • разследване-
  • рускиня

Родителите на починалата жена искат отговори

Рускиня почина, докато уголемяват гърдите й - 1

Смърт на операционната маса шокира Русия. 32-годишна жена, майка на две деца, загина на операционната маза в частна клиника след операция за уголемяване на бюста, предадоха руските медии. Следственият комитет е започнал наказателно производство.

Младата майка Екатерина Киселева се е подложила на процедура за уголемяване на гърдите, която обаче е завършила фатално. За инцидента съобщиха нейните близки, които искат отговори и разследване. В средата на месец април Екатерина е легнала под ножа в клиниката „Триумф-Палас”.

Пластичният хирург Григорий Перекрестов е извършил операцията. Родителите на жената разкриха, че първо са получили информация за успешно завършване на операцията. Три часа по-късно обаче лекарите ги информирали, че дъщеря им е починала.

„Всички наши въпроси бяха пренебрегнати. Обажданията ни също. Ние сме в отчаяние, животът ни свърши, семейството е съкрушено. Красиво, младо и интелигентно момиче си отиде. Те отнеха не само парите, но и живота й”, посочиха родителите. Майката на починалата жена заяви, че тя се е грижела старателно за външния си вид.

Въпреки това майката на Екатерина Киселева се опитала да я разубеди за операцията за уголемяване на гърдите, но без резултат. Тя добави, че Екатерина е била в отлично здраве. РЕН ТВ съобщи, че пластичният хирург, извършил операцията, не е имал разрешение за подобни операции. Властите водят разследване по случая. Разпитани са служителите в клиниката.

32-годишна Екатерина Киселева е майка на две деца – на 11 и 12 години. Печелела е добри пари, пътувала е много и се е грижела за външния си вид. Разследващите органи в Москва искат да разберат кой е отговорен за смъртта й. Ще бъде направена съдебно-медицинска експертиза. Случилото се с Екатерина не е прецедент. В продължение на години Анна Спицина от Москва е в кома след неуспешна пластична операция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пеньо

    17 26 Отговор
    Първо си помислих, че е Мария Захарова, но сега се успокоих, че не е тя. Много би ми липсвала с малоумните си изявления. Да е жива и здрава и да продължи да ни забавлява.
  • 3 Бесен Язовец

    27 6 Отговор
    Те тази новина ако е световна, значи света отива на никъде, спрете земята, аз слизам !

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Лунапарк

    18 0 Отговор
    Нема брат качил си се ще се връткаш до края ;)
  • 5 Да да

    15 12 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    За някои Путинолюбци, Русия е целия свят! Жалко за жената,но явно не е била чак толкова интелигентна! Повече е наблягала на външния си вид!
  • 6 Барчо

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    Естествено че не е световна, но е станала извън България и рубриката не се казва "Яки световни новини", а просто "Свят". Само че тук се пише една трета от новината. В тази клиника за разкрасяване за месец има 3 –три- смъртни случаи на пациенти по почти аналогичен начин. Логиката показва, че смъртните случаи са "предизвикани", а не в резултат на некадърност или нещо подобно. Това е причината да се пише за случая.

    Коментиран от #7

  • 7 Бесен Язовец

    11 13 Отговор

    До коментар #6 от "Барчо":

    Умират защото всеки втори руски дофтур е с купена диплома, а медицинското обслужване в Русия е на много ниско ниво !

    Коментиран от #8

  • 8 Барчо

    10 5 Отговор

    До коментар #7 от "Бесен Язовец":

    Явно малко се информираш и затова така разправяш. Има една телевизия ТСЛ. Та там от време на време дават и в кравария какво има по тия въпроси. Жертви на красотата има по цял свят, включително и в нашата Родина. Разликата между Русия и Америка е, че за Русия случаите са в новините, а за Америка е шоу от което може да се изкарат пари. Цели сериали направиха и със смъртни случаи и с ужасни последици. Даже дават и самите операции с кървищата. С една дума: Един умирга, друг му го завирга.

    Коментиран от #9, #11

  • 9 Барчо

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Барчо":

    Абриавитурата е TLC. Обърнал съм я.
  • 10 Пеньо

    8 5 Отговор
    Някои другари пишат минуси и явно не пожелават живот и здраве на Захарова. А бе другари, ако я няма кой ще ви разяснява българската история? Кой ще ви изведе от лъжата, че българите са спасили евреите си? Ето сега и на мен ми се изясни, че ги е спасила героичната Червена армия! Нищо, че подводница на същата Червена армия на 24 февруари 1942 година торпилира кораба Струма в Черно море, убивайки 768 мъже, жени и деца - евреи бежанци. Благодаря ти г-жо Захарова!
  • 11 Бесен Язовец

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "Барчо":

    Аз нети говоря за индустрията на красотата, а за медицината като цяло ! По руските централни канали постоянно показват за болни деца, нуждаещи се от спешни лечения или операции в чужбина и призовават гражданите да помогнат финансово, понеже родителите на децата не могат да съберат пари ! В Росия е пълно с олигарси, милионери, милиардери, пари за ракети и самолети има винаги, но за лекуване на деца и за качествена медицина няма и събират пари от народа ! Всичко това се случва в най богатата в саета държава ! Срам и позор за Русия !

    Коментиран от #12

  • 12 Барчо

    5 3 Отговор

    До коментар #11 от "Бесен Язовец":

    Живял съм доста в соца и вече доста в капитала. Така е навсякъде при капитализма. Правят се монополно високи печалби. Имам приятели лекари и съм спорил с тях за безумните пари, които получават. Сега в Русия върлува капитала и е така, както е между другото и у нас. Има един документален филм на Майкъл Мур. Казва се "Недъзи" или "sisko". Гледай го и ще ти потънат гемиите за "американската мечта". Що се отнася до технологии, през последните години руснаците развиват някои добри неща и има резултати. Най-печелившия бизнес е на бялата мафия. Как се формират цените да речем на хляб, сирене, бяла техника, автомобил или нещо друго е ясно. Да речем един автомобил от средна класа е на цена около 20-30 хиляди и е ясно как се формира цената. А как се формира една операция, която ще протече един час и е да речем 700 хиляди лв? Говоря за животоспасяваща. Не разкрасителни или рутинни. Никаква съпоставимост между труда на идни специалисти и други. Цената се формира ей така. Лекаря казва, че е невероятен специалист. Ми той със същия успех може да поиска не 700 хиляди, а един милион или още повече. Това е единствената причина да се търсят помощи за такива операции на простосмъртни. Не защото не могат да си го позволят, а защото цените са измислени. Гледай "Недъзи" и тогава пак ще поговорим по въпроса.

    Коментиран от #13

  • 13 Ввв

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Барчо":

    Какви глупости говориш бе човек,да не си падал на глава като малък?!Боже,Боже....7826

    Коментиран от #14

  • 14 Барчо

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Ввв":

    И кое са глупости, че не разбрах точно. Ама искам да ми ги показваш точка по точка. Щото на всяко показване искам факти, а не дрън-дрън. Ако не, бегай бръже и надалеко.
  • 15 бай село

    2 0 Отговор
    Господ е преценил и е дал всичко необходимо за дадена личност , всякакви корекции са излишни ! Въпросната жена е получила , това , което е търсила ! Тя е неблагодарна , че е дарена с две деца ,съпруг , родители , здраве, печеливша професия и тръгнала да си прави корекция на бюста , за да бъде харесвана . От кого ? С този бюст е била харесвана , отгледала е две деца , живяла е достойно , но след като се е нагушкала е решила да се прави на красавица в чуждите очи. Всеки получава това , което заслужава. В живота има закономерности , всичко , що е боклук се изхвърля!
  • 16 vasik atanasova

    2 0 Отговор
    тази красива

    да ти имам и вкуса
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания