Last news in Fakti

18 Май, 2018 19:03 1 560 1

Въоръжен мъж вилня в голфклуб на Тръмп (СНИМКИ)

  • сащ-
  • стрелба-
  • доналд тръмп-
  • дорал

Стрелецът крещял и ругаел срещу президента на рецепцията на хотела

Въоръжен мъж вилня в голфклуб на Тръмп (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Въоръжен мъж, който скандирал срещу президента на САЩ Доналд Тръмп и стрелял в голфклуб на "Тръмп организейшън" в Южна Флорида, беше прострелян и задържан от полицията, съобщиха властите, цитирани от АР.

Органите на реда от Дорал и Маями дейд се намесиха след съобщение за стрелба в голфклуба "Тръмп нешънъл Дорал" рано сутринта.

Полицейският началник Хуан Перез каза, че стрелецът се е опитал да устрои засада на служителите на реда.

Въоръжен мъж вилня в голфклуб на Тръмп (СНИМКИ)

Нападателят е бил във фоайето на хотел, съобщи началникът на полицията в Маями дейд, Перез, предаде местният канал WPLG Local 10. Мъжът застлал плота на рецепцията с американското знаме, стрелял към тавана и чакал идването на полицията. Срещу него са стреляли петима полицаи.

Местни медии предадоха, че стрелецът, чиято самоличност не се разкрива, е бил улучен от няколко куршума и е транспортиран в близка болница.

Въоръжен мъж вилня в голфклуб на Тръмп (СНИМКИ)

Според медийни съобщения полицията е информирала, че мъжът е "крещял и ругаел" срещу президента Тръмп на рецепцията на хотела.

Ерик Тръмп - един от синовете на президента, написа в Тwitter, че "изказва огромна благодарност на невероятните мъже и жени" от двете полицейски управления, които са се отзовали на сигнала за стрелба.

Тръмп купи имота с площ 800 акра и четири голф игрища в околностите на Маями за 150 млн. долара през 2012 г. Той не е бил в курорта по време на произшествието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    2 1 Отговор
    Русофилите да имат матрял