Last news in Fakti

23 Май, 2018 11:54 1 571 4

Анархисти тръгнаха на лов за висши политици

  • кириакос мицотакис-
  • гърция-
  • атина-
  • рубикон-
  • солун

Активисти от групата "Рубикон" заплашиха лидера на опозицията в Атина Кириакос Мицотакис

Анархисти тръгнаха на лов за висши политици - 1

Анархисти от групата "Рубикон" са отправили директни заплахи по адрес на лидера на главната опозиционна партия в Гърция Кириакос Мицотакис, съобщава в. "Та неа".

"Това, което имаме да казваме на Мицотакис, ще му го кажем отблизо и скоро", написал в личния си профил във Facebook ръководен представител на групата.

Повод за реакцията са изявления на лидера на консерваторите заради нападението, предприето от крайнолявата група срещу Върховния административен съд, който обсъжда въпроса дали мярката за икономии е в съответствие с конституцията. При тази атака бяха счупени прозорци и беше повредена входната врата в знак на протест срещу планираното орязване на пенсиите.

Анархисти тръгнаха на лов за висши политици

Членове на "Рубикон" са извършвали подобни нападения и в миналото, като сред мишените им са били офис на Turkish Airlines в Атина, сграда на данъчната служба и редица чуждестранни дипломатически мисии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо Гошо

    12 2 Отговор
    Кога ли ще почнем нашите?

    Коментиран от #2

  • 2 Отговор

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "чичо Гошо":

    Днес, утре, след 1 година, никога... единствено от нас зависи.
    Ние сме като политиците си - много говорим, но нищо не правим... Нищо чудно, че и те приличат на нас ;)
  • 3 Браво!!!

    11 3 Отговор
    Евала на гърците!!!! Затова са били империя дълги години и все още оцеляват и се дължат на крака!!! Не са страхливи, прости и злобни като нас българите
  • 4 Салам Алеко

    2 0 Отговор
    Павлос Бакоянис, зет на Митсотакис е убит от анархисти с бомба под колата! Няма нищо чудно ако и този излети като джет!
Новини по държави: