Last news in Fakti

5 Юни, 2018 15:40 5 675 12

Американският посланик взриви Германия

  • германия-
  • ричард гранел-
  • сащ

Масово недоволство от страна на левицата

Американският посланик взриви Германия - 1
Снимка: Shutterstock

Водещи леви партии в Германия призоваха за експулсирането на американския посланик в страната, съобщи ДПА.

Посланикът на САЩ в Германия Ричард Гренел беше обвинен в намеса във вътрешните работи на страната.

Гренел пое поста на 8-ми май и веднага пусна съобщение, че германските компании трябва да прекратят бизнеса си в Иран. През миналата седмица той обяви, че иска да овласти и други консерватори в Европа.

Неговите изявления предизвикаха недоволството на социалистите в страната.

„Този човек прави неща, които са нечувани в световната дипломация. Ако германски посланик отиде във Вашингтон и заяви, че е там, за да подкрепи демократите, той веднага трябва да бъде оттеглен“, заяви Шулц.

Самият Гренел покани самостоятелно австрийският канцлер Себастиан Курц на обяд. Лидерът на Левицата Сара Вагенкнехт вече призова посланикът да бъде изгонен от страната. Властите в Берлин вече са привикали Гренел на разговори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асан

    15 2 Отговор
    Бази падението и гаврата да им пратят парите за посланик
  • 2 Иванов

    18 13 Отговор
    Сара ако я хвана, ще я цепна като диня( не пъпеш)! Баща и е иранец, нормално е да скача да ги подкрепя. Време е германците да си изберат един чист ариец като Курц да ги спаси.

    Коментиран от #6

  • 3 goni

    2 13 Отговор
    Ле-ле!:) Че го уплашат!:) Не моите така!:) Човека требе да си лее коршум!:)
  • 4 Българина

    42 2 Отговор
    Германците си мислят че на тях им се случва нещо нечувано? Да дойдат да видят какво правят тук турския и америланския посланик от 30г насам! Бунтове, приютяват предатели, подслушват, лобират, назначават хора в мвр данс съда мон армията, прокарват закони, убиват и подменят български символи, орагнизират гей паради и подстрекават към неподчинение когато не е на тяхното.... Още нищо не сте видели.... Докато не се изгонят всички американски бази от европа и не се закрият всички чужди фондации, сащ и юдеите ще командват колонията европа. Каските взеха да стоплят май ?

    Коментиран от #8

  • 5 Бах

    17 2 Отговор
    Така е ,но на европейците не им увират кратуните.Надявам се че след всички гадории напоследък от страна на САщ ще се усвестят малко и ще им се опънат,че те ония много нахални станаха !
  • 6 Бай хой

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Иванов":

    Айнщайн, ариец значи иранец. Бива ли да си толкова неграмотен.
  • 7 голем смех

    20 1 Отговор
    Алооу, дойчовци, вие сте окупирана страна от 1945, сега ли се сетихте за независимост. Молете се на руснаците пак да превземат райхстага.
  • 8 Гост

    1 19 Отговор

    До коментар #4 от "Българина":

    А за русофилите нещо да кажеш? От 30 години управляват България.Плащат на 3/4 от депутатите.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 соросоидни кърлежи

    5 0 Отговор
    Каква паника, кой знае какво се случило,значи срещу Русия санкции може ,солидарно всички, а срещу Иран - не, нали сте съюзници..Ще танцувате под тяхната музика- джаз и не се дърпайте,накрая ще клекнете..
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Суйо

    0 0 Отговор
    Ха, ти да видиш... Прости ора от зад океана. Леш.
Новини по държави: