6 Юни, 2018 08:18 18 775 61

Австрийски журналист вбеси Путин – уличи го в лъжа

  • владимир путин-
  • русия-
  • австрия-
  • крим-
  • интервю-
  • армин волф
Австрийски журналист вбеси Путин – уличи го в лъжа - 1
Снимка: БТА/АР

Преди официалното си посещение в Австрия руският президент Владимир Путин даде интервю за австрийския телевизионен канал ORF. Въпросите на водещия Армин Волф се оказаха по-остри, отколкото тези, с които е свикнал, посочва ВВС. Волф уличи Путин в лъжа по отношение на Крим и разследването на сваления над Донбас МН 17.

Руският президент не даде директен отговор на въпроса дали би настоявал по същия начин за "самоопределение" (както в случая с Крим - б.р.), ако ставаше дума за Дагестан, Чечня или Ингушетия - да се отделят от Русия или да си си създадат ислямски халифат. Той репликира, че и на Запад не биха искали създаването на ислямски халифат в Русия.

ВВС цитира откъси от интервюто.

През 2014 г. беше свален полет MH17 над Украйна, загинаха 290 души. Международната следствена комисия заяви преди няколко дни, че самолетът е свален от ракетна система на руската армия, че това е бил конвой от Русия, който е пристигнал при сепаратистите в Източна Украйна. Има видео, има телефонни разговори и десетки свидетели. Вие вече година твърдите, че това не отговаря на истината, но практически никой не вярва на думите ви. може би след толкова години следва да признаете, че сепаратистите в Източна Украйна са използвали руско оръжие, за да извършат това ужасно престъпление.

Искам да отбележа, че и двете страни в конфликта - и украинската армия, и дори украинските националистически батальони, които не се подчиняват на никого, освен на лидерите си, и донбаската милиция, въоръжените формирования на Донбас - те всички използват оръжие съветско и руско производство. Всички. И едната, и другата страна имат оръжия, включително всякакви различни комплекси: и стрелково оръжие, и авиация, и комплекси за борба с авиацията. Всичко това руско производство.

Но сега вече всички знаят точно за каква ракета става дума - ракета от комплекс "Бук". Била е бригада на руската армия от Курск. Установено е със сигурност, но въпреки това отричате. Не трябва ли да признаете, че ракетата действително е руска? Не трябва ли да официално признаете, че Русия е въоръжавала бунтовниците в Източна Украйна?

Ако имате търпение да ме чуете докрай, ще узнаете моята гледна точка по този въпрос, става ли? Та вече казах, че и двете страни използват оръжие руско производство, и на въоръжение в руската армия има точно такива системи, за каквито говорят експертите, произведени вероятно в Съветския съюз или в Русия. Това първо. Второ, не допускат руски експерти до разследването, не се приемат нашите аргументи, никой не иска да ни слуша в тази комисия. И обратно, украинската страна, която е заинтересована от резултатите на това разследване, е допусната до това разследване. А тя като минимум носи отговорност за това, че в нарушение на международните правила на Международната организация за гражданска авиация не е забранила преминаването над зоната на конфликта...

Австрийски журналист вбеси Путин – уличи го в лъжа

Но какъв интерес имат Холандия, Австралия или Малайзия да стоварят вината върху Русия, ако ракетата не е била руска, на руските въоръжени сили?

Не, ние не мислим така, нашата гледна точка е друга. Вие сега изброихте страните, които като чели смятат, че това е руска ракета и че Русия има общо с тази ужасна трагедия. Трябва да ви разочаровам и да ви огорча. Съвсем наскоро официални лица от Малайзия заявиха ,че не виждат руска следа в това ужасно трагично събитие, че нямат доказателства за руско участие.

Много хора не вярват на руските аргументи. Преди години в Крим вие твърдяхте, че знаменитите "зелени човечета", бойците в зелени униформи без отличителни знаци, са местни сили за самоотбрана. След време изведнъж се изясни, че са били представители на руската армия, макар че го отричахте. Защо да ви вярваме сега?

Там винаги е имало руска армия. Искам, разбирате ли, да не повтаряте някои неща механично, а да вникнете в това, което е ставало. В Крим винаги е имало руска армия. Там имаше наш военен контингент.

Секунда, дайте ми да кажа! Вие искате през цялото време да задавате въпроси или искате да чуете отговорите ми?

И първото, което правихме, когато започнаха събитията в Украйна... А за какви събития става дума? Сега аз ще кажа, а вие ще кажете дали е така или не е. Това е въоръжен антиконституционен преврат и завземане на властта. Да или не? Вие можете ли да им кажете?

Не съм експерт по украинската конституция.

Няма нужда да сте специалист по Украйна, трябва да сте просто специалист по право, по конституционно право на която и да е страна.

Бих искал да говорим не за украинската политика, а по-скоро за руската. Хайде да ви попитам по друг начин - какво трябва да стане, за да върне Русия Крим на Украйна?

Не, не може да има такива условия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нормален

    194 46 Отговор
    "Вбесил го", друг път. Путин просто го е изритал отегчено, като нахално тъпо псе, което го лае.
  • 2 gost

    167 31 Отговор
    Некоректно заглавие. Путин трудно може да го вбесиш или най-малкото трудно ще си го покаже :-)
  • 3 случаен

    60 153 Отговор
    На всички е известно, че Путин е свикнал да лъже, поради дългогодишната му власт това се превърна в стил. Грешката на западните политици е, че години наред се правеха, че му вярват. И човекът свикна. Навик, от който както той, така и всички негови приближени, винаги ще се възползват. Около Путин няма нищо, което би изненадало някой. А колкото до лъжите и отричанията, с това е пословичен. И с доста злодейства, които също ще останат в забвение, без никакви последствия. Енергийната зависимост е обвързваща и средство за изнудване. Не ме гледай какво правя, а какво казвам. Принципът на всички тоталитарни държави.

    Коментиран от #22, #49

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гларус кръстоносец

    122 20 Отговор
    Аз пък мога да отговоря на последния въпрос. Русия ще върне Крим на Украйна , когато Украйна отново стане част от Русия .

    Коментиран от #7, #42

  • 6 Пеньо

    39 86 Отговор
    Дребният империалист съвсем се оплете в лъжите си.
  • 7 българче

    71 17 Отговор

    До коментар #5 от "гларус кръстоносец":

    украйна няма да стане част от Русия. Проблемът е в това, че в украйна живеят поляци, малко немци и румънци, а в източната част - руснаци. Никога няма да се разберат, защото поляците са продажници.
  • 8 Георгиева

    82 20 Отговор
    Няма категорично уличаване в лъжа . Заглавието ви е некоректно.
  • 9 Рубладжийче

    30 96 Отговор
    Путин е патологичен лъжец. Ако носът му растеше с по един милиметър на всяка изречена от него лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино.

    Коментиран от #27

  • 10 Везнев

    83 15 Отговор
    Точно с такива заглавия хептен ни отвратихте от "свободните медии".Който наистина иска да има адекватно мнение-да гледа интервюто с Путин със въпросният журналист.Какво изобличаване в лъжа-какви драми ни внушавате тук??? Това се казва влияние и промивка на общественото мнение-и то доста елементарно и първично. Така настройвате хората хич да не вярват и ще дойде времето когато и на истината няма да ви повярват.

    Коментиран от #50

  • 11 Бесен Язовец

    74 12 Отговор
    Кви свидетели кви доказателства имат тия слугинажи на ЦРУ бе?
  • 12 Българина

    60 14 Отговор
    Путин единствено от възпитание не е задал контравъпроса, а в европа защо създавате във всеки по голям град арабски халифати Русия гледа от вас!
  • 13 Рекс

    19 32 Отговор
    И носът на Пинокио става все по дълъг
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Барчо

    66 8 Отговор
    Слушах в оригинал интервюто. По принцип такъв трябва да бъде журналиста. Остър, хаплив и да търси истината. Това добре. Но все пак журналиста трябва да бъде и информиран. Да е гледал предни интервюта на човека насреща. Още повече че става въпрос не за някой хапльо от улицата. Армин не си беше написал домашното и просто искаше по свой уникален начин да прекара Путин. И този начин беше просташки: "Не доизслушваш отговора, правиш сам свой си извод и бързо задаваш следващ въпрос". Обаче не му се получи. Що се отнася до самолета. Той действително е свален от руска ракета Бук. До тук е ясно руското участие. Само че Украйна преди да се отдели от Русия има само и единствено руско оръжие, защото беше руска република. След като се отдели тя не е купувала никакво чуждо оръжие, така че и Домбас и Логанск и Украйна в момента на свалянето на злополучния малайзийски самолет имат на въоръжение само руско оръжие и никакво друго. Урайна и отцепилите се райони не са въоръжавани с бук, защото той е излязъл от въоръжение през 2011 г като си е приключил срока на служба. Това са едни факти, които ги има на страницата на военното министерство на Русия и там австриеца трябваше да си напише домашното. Друго, което не се имаше в предвид е, че след свалянето на самолета не се допусна холандската комисия, назначена да го разследва цели 6 месеца на мястото на катастрофата?!?!?!?!?! Това може единствено да означава, че украинците е са искали предварително да открият уличаващи ги предмет

    Коментиран от #16

  • 16 Барчо

    60 8 Отговор

    До коментар #15 от "Барчо":

    Това може единствено да означава, че украинците е са искали предварително да открият уличаващи ги предмети и да бъдат премахнати. Също и да се разместят самите отломки. Това са ШЕСТ МЕСЕЦА без достъп. През това време всичко може да се направи и да бъде насочено разследването в съвсем друга посока. Всеки разследващ от това му е ясно, че вече каквото и разследване да се извършва от тук нататък е ОПОРОЧЕНО.
    Що се отнася до Крим, Путин го постави на мястото си, а то си беше чисто унижение. Путин никога не ходи неподготвен. Австриеца има юридическо образование, а се правеше на умряла лисица. Ма пак не му мина номера. Автономна република Крим по онова време направи референдум по тогавашната действаща конституция на Украйна и пожела да бъде включена към териториите на РФ. Цялата тази галимация беше продиктувана от свалянето с оръжие на законното правителство на Украйна. И честно казано аз също започвам да се дразня когато се задават въпроси, които са задавани вече безброй пъти от други журналисти на един и същи човек и отговорите всеки път са едни и същи.

    Коментиран от #55

  • 17 Kcaniba

    52 10 Отговор
    поредна нпо статийка.
    Гледах го интервюто, бе доста впечатляващо, и доста остро!!!
    Путин, когато соросидчето прекаляваше, го слагаше на място на Хох Дойч!
    Путин е уличил репортера над 3 пъти в лъжа!!!
  • 18 Наблюдател

    15 53 Отговор
    Всеки нормален човек знае, че Путин е най-големият лъжец сред световните лидери.

    Коментиран от #26

  • 19 Ицака

    46 8 Отговор
    В каква лъжа го е уличил?! В Крим винаги е имало руски контингент. Военноморският флот в Севастопол какво е? А правото на РФ да ползва базите в региона, включително да вкарва нужните военни формирования в същия този регион?

    Отделен въпрос е какви са условията за отделяне по украинската конституция, но някой трябва и да се замисли за правата и мнението на хората, живеещи в Крим. Те са етнически руснаци. Нямаше убийства, нямаше палежи, нямаше разрушения. Вярно, референдумът бе проведен набързо, но никой никъде не е написал в официален документ изисквания спрямо времетраенето.

    Смятам, че кримчани все пак са доволни от 4 пъти по-високите си пенсии и заплати спрямо украинските такива. Районът се и облагородява, здраво се инвестира в него, ако и представители на бизнеса отворят там свои офиси, нещата ще тръгнат нагоре. Основната износна суровина на Русия - петролът, отново поскъпва, което води и до повече приходи в държавния бюджет. Смеем се на минималните им заплати, ама дайте да сравним и покупателната им способност.
  • 20 гост

    9 36 Отговор
    Интересното в случая е ,че Путин по всеки въпрос има "своя гледна точка". Само по себе си не е лошо,но тази гледна точка дали съвпада с истината? Не мисля!

    Коментиран от #21, #25

  • 21 Просия

    8 40 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Естествено, че е долен лъжец. Учили са го как да избягва въпросите или как да отговаря на въпрос с въпрос... хахах само руските тролчета изпитват оргазъм от името на Путлер...те изобщо не могат да вникнат в същността на даден проблем като цяло... за тях всичко , което каже императора се счита за крайно и не се поставя под въпрос ! Дано се изчисти нашата мила родина от тая комунистическа сган !!!!

    Коментиран от #24

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ицака

    22 8 Отговор
    Знаете ли какво правят например украинците? Работят на Запад, след няколко месеца се връщат със спечеленото у дома, в Украйна. Лихвите там за нормален банков депозит не са като нашите 0,8%, ами направо 9-10%. Няма данък върху лихвите от депозита. 10% годишна лихва означава, че за десет години парите на украинеца, вложени в банка, се УДВОЯВАТ. А всичко в Украйна е за стотинки - и дрехи, и храна, и имущество...

    Същото е и за работещите на Запад руснаци. Работят за хубави заплати, върнат се до Русия - всичко евтино, а лихвите по депозитите 9-10%. С минималната заплата живееш спокойно, стига да не си в големите градове.

    Та, на какво точно им се смеем, не мога да разбера? Със спечелените €2,000 за 3 месеца в чужбина и вложени в местната банка след 10 години ще имат €4,000, защото парите им работят за тях. А самите работещи не стоят в Украйна, ами се връщат на Запад. След още 3 месеца - още €2,000 евро. А в нашата "европейска" България с лихва от половин процент кога ще се удвоят депозитите?! Кой е по-зле?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Балканджи Йово

    4 11 Отговор

    До коментар #9 от "Рубладжийче":

    "рубладжийче" твоят нос явно епизод дълъг от кулите на Ню-Йорк!?!

    Коментиран от #30

  • 28 Балканджи Йово

    18 4 Отговор
    Недомислено "българче", в украинината на Русия живеят и унгарци и словаци и най вече БЪЛГАРИ,но това не значи ,че някога е била не в Русия,освен в периода след 1992 години. И то условно,бе джендър!

    Коментиран от #31, #32

  • 29 Просия

    6 7 Отговор

    До коментар #24 от "Балканджи Йово":

    Готов съм да защитавам националните интереси на моите български братя и сестри с цената на живота си. А най-обичам заплахите във форумите. Подлого жалкраска. Понял ?
  • 30 Рубладжийче

    8 19 Отговор

    До коментар #27 от "Балканджи Йово":

    Много си се развихрил бе руски джендър, да не би да са ти обещали безплатно да гледаш откриването на Световното в Масква? Да знаеш, че само с обещанието ще си останеш, напразно си написал тези простотии.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Колов

    7 16 Отговор

    До коментар #28 от "Балканджи Йово":

    Смърди ми на руска жила в тоя, Ей не се напиняй да се не скинеш само ! !
  • 33 както някога

    13 3 Отговор
    И сега, вече за да изкажеш мнението си, трябва ПЪРВО да подчертаеш ЛИНИЯТА на нАТО и ФАЩ. Оттам нататък, си пиши каквото ти душа иска. Това стана защитна практика и в други сайтове. Заглавието и края са антируски, натам, в средата на статията внимателно се казва истината. На войня, като на вой-ня.
  • 34 Просто и ясно

    29 4 Отговор
    Мнооооооооого лъжете ей! Не се ли сещате , че има хора , които знаят и други езици освен български а?! Нищо не е вбесил и в нищо не е уличил...просто е същото чучело като българските платени журналисти! На интервюто се видя един еродиран , спокоен и уравновесен политик(представих си Бойко ,на неговото място и се смея с глас ) и един нахален и платен трол журналист , който се опитва да обърка Путин! Голяма разлика в класите огромна! За кой ли път се убеждавам западняците и техните подлоги няма нито възпитание нито интелект само наглост, наглост и огромно его! Всеки възпитан и интелигентен човек му е ясно изфабрикуват се и се манипулират факти .....Господи ела си прибери версиите !

    Коментиран от #47

  • 35 патриотъ

    23 5 Отговор
    Ква истина,кви пет лева,кво разобличаване сънувате,сороски храненичета и лизачи!Не виждате ли,че Путин го направи смешен тоя палячо и измислен журналист,който може да излъже само такива ограничени умове като вас!Путин се държа даже прекалено коректно с тая сороска подлога!А знаете ли,какво значи да вбеси Путин!Дано все пак да не ви се налага да го изпитате на крехките си дупета,защото нямате после шанс за нищо!
  • 36 Ванчо

    25 5 Отговор
    Кой нечистоплътен идиот, слага такова лъжливо заглавие!
    Може би, защото идиотът е на служба на ЦРУ, където му дърпат конците.
  • 37 Просия

    7 18 Отговор
    Няма нищо промиващо в статията и нищо невярно в заглавието. Кво не разбрахте вие руските тролове не знам. Путин не обича да му се задават факти за въпроси...
  • 38 е та

    18 8 Отговор
    Дали знаете като се вбеси Путин,какво може да стане?!Дано не узнаете!
  • 39 E TO

    7 10 Отговор
    Чета внимателно коментарите, виждам плюсове на руски трол заплашващ българи в български форум , а още по-лошото е, че не е само един ! Но всяко нещо с времето си, накрая справедливостта ще вземе своето ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ !
  • 40 патриотъ

    21 7 Отговор
    Тоя жалък журналист нито съм го виждал,нито съм го чувал някога!Ще му остане спомен до края на жалкия му живот,че най големия и най-великия е разговарял с него 3 секунди!Питайте след 1 месец как се казва журналист-никой няма да си спомни!А питайте след 100 години кой е Путин-всеки ще ви каже!Коментарите са излишни!

    Коментиран от #41

  • 41 ТУРШИЯ

    6 20 Отговор

    До коментар #40 от "патриотъ":

    Ама кво правиш в България рубладжио ! От такива като тебе ми се повръща. Путлер ще те продаде за кисело зеле. Предпочитам и Ер Доган пред Путлер !
  • 42 Шляхтиц

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "гларус кръстоносец":

    И така ще бъде НАЙ-ДОБРЕ и за самата Украйна!
  • 43 Леон Караян

    4 3 Отговор
    Този австрийски журналист защо бие малките негърчета?! 🌽
    Не го ли е срам да задава неудобни въпроси? :) :)
    Австрия води някаква уж неутрална политика и за това кани Путин.
  • 44 Гаден русофил

    15 4 Отговор
    Интересно,къде виждат,че Путин бил " вбесен?"Много спокойно и логично им отговаря.
  • 45 Дано

    3 9 Отговор
    Е и най-отявлените мурзилки, трябва да признаят, че Вова не е свикнал на такива въпроси.
    Дано журналиста не падне от прозореца на дома си.
  • 46 соросоидни кърлежи

    13 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Не съм експерт по украинската конституция. Еми да беше подготвен капут такъв, когато не ти изнася не си експерт, обаче голям експерт по ракети..
  • 47 Още по просто

    8 2 Отговор

    До коментар #34 от "Просто и ясно":

    Браво ,но къде интелект за да проумеят някой- ниво на съзнанието им по -ниско от това на охлювите.
    Но не им се сърдете толкова са лесни ,че сами се нагаждат на пошлите еврогейски ценности.
  • 48 Румяна Костова

    10 2 Отговор
    .Какъв конвой е стрелял?Нали доказаха ,че ракетата е излетяла от БУК.По това време по същия маршрут е трябвяло да мине самолета на Путин.Само,че в паследния мамент променят траекнарията.Лагично е и да се разгледа версия ,че украинците просто са сбъркали самолета..И вярно е единствено,че ракетата е била руска.И каква да е като Украйна е ползвала само такива ракети?И при излизане от СССР съветските оръжия просто са си останали на склад.Журналистът си е имал написана вече статията в главата.Той непрекъснато прекъсваше Путин,когато му даваше отговори в разрез с неговата си версия.Имал си е отговори на всички въпроси,не е била нужно да взима интервю от Путин.
  • 49 Румяна Костова

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "случаен":

    Каква е известно на онези 80-те Иво Христови процента да Ви кажа,малко ме занимава.Аз тук влизам да прочета субективни мнения , а не колективна шизофрения.
  • 50 Румяна Костова

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Везнев":

    Господине,аз точно за това пиша тук.Не толкова ,за да опонирам на свои сънародници.А да заявя на творящите статии тук,че някои от нас имат информация и не реагират първосигнално и емоционално на драматичните им заглавия.
  • 51 Жалката истина

    6 1 Отговор
    Господа НИКОИ неви има за хора а вие се плюете като говеда ни руснаци ни американци ва броят за слива жалка картинка
  • 52 алена фанела

    12 4 Отговор
    И в Германия пишат за този жулналист,че
    само задава въпроси ,а не изчаква отговора и прекъсва събеседника .Ами решил да изпъкне ама се е объркал забравил е с кого си има работа.

    Коментиран от #53

  • 53 Поредната манипулация

    9 3 Отговор

    До коментар #52 от "алена фанела":

    Аз гледах това интервю.
    Точно така е, журналистът е постоянно прекъсвал и не давал възможност Путин да се изкаже. Май е целял Путин да избухне заради невъзпитано става на журналиста. Ама Путин споко и с усмивка, възпитано го е помолил на немски да му даде възможност да отговори.
    НИКАКВО ОБВИНЕНИЕ В ЛЪЖАТА НЕ Е ИМАЛО ИЗОБЩО!!!!
    Как не ви ли е срам така грубо да се опитвате да ни манипулирате? Ние имаме 160 телевизионни канала и сме запознати добре, какво става по света.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 СТАРОТО

    1 6 Отговор

    До коментар #16 от "Барчо":

    ха, всички видяхме какъв "референдум" беше това -референдум ама БЕЗ ИЗБИРАТЕЛНИ СПИСЪЦИ -референдум при който целия свят видя как се разхождат руските протежета с пачки бюлетини в ръка от секция на секция и "гласуват" с тях под благосклонните погледи на назначените от Путьо комисии.

    Коментиран от #56

  • 56 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #55 от "СТАРОТО":

    Както ти написаха по-горе, следствието от този референдум е, че жителите на Крим имат в пъти по-високи заплати и пенсии от тези в Украйна + спокойствие. Хайде опитай се да помислиш дали и доколко е бил фалшив. Май няма много логика при предоставен избор да се предпочете по-гадната възможност и развитие....освен ако нещо не те слуша главата, нали?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Сорос

    8 0 Отговор
    Спирам стотинките на моите антируски тролове поради некадърността им !
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Generalissimo FRANCO

    1 3 Отговор
    След като Сталин не призна , че е ликвидирал Троцки в Мексико, не може да се очаква, че Путин ще признае, че малайзийският самолет е свален от руска ракета (и че Литвиненко, Анна Политковская, Борис Немцов, и много други, по-малко известни, са премахнати с негово съгласие)... Природата на възпитаниците на НКВД-КГБ-ФСБ не се променя, докато не бъдат заменени от ново поколение политици, с по-широк кръгозор и с по-голяма загриженост към съдбата на Русия, изпаднала в опасна изолация (....одна на всех!).
  • 61 Насакото Яката

    3 0 Отговор
    Изгледах интервюто внимателно. Не видях Путин да е вбесен. Дори неколкократно, с усмивка и учтиво (на руски и немски) помоли "журналиста" да не го прекъсва, за да чуе отговорите на впросите си. Това беше далеч от нормално интервю - австриецът задаваше въпроса си и,колчем Путин започваше да отговаря, "журналистът" прекъсваше и влизаше в спор. Спомням си едно подобно интервю на Тръмп. Той наистина се вбеси и напусна студиото. Възхитих се на безграничното търпение на Путин, с което елегантно тушира провокацията, наречена кой знае защо "интервю".
Новини по държави: