7 Юни, 2018 15:26 2 024 2

Бързи и яростни по улиците на Берлин

  • берлин-
  • германия-
  • преследване

Жена загина при бясно полицейско преследване в германската столица

Бързи и яростни по улиците на Берлин - 1
Снимка: БТА/АР

Жена загина снощи при полицейско преследване в германската столица, съобщи полицията в Берлин, цитирана от DPА.

В западния берлински район "Шарлотенбург" жена бутала велосипеда си по тротоара, когато е била блъсната от автомобил, опитвал се да избяга от полицията. При катастрофата са пострадали още няколко души.

Цивилни полицаи патрулирали с автомобила си, когато видели трима мъже да крадат инструменти и строително оборудване от обект на ъгъла на улиците "Бранденбургише" и "Вестфелише".

Полицаите ги подгонили и препречили пътя на колата им така, че да я принудят да спре. Единият от полицаите слязъл и тръгнал към автомобила, но водачът на колата беглец дал газ и затиснал полицая между двете коли. Полицаят е бил ранен, но през нощта е бил изписан от болницата.

След това колата беглец успява да изчезне с висока скорост и минава на червен светофар на кръстовището, където блъска жената с велосипеда. Освен нея ударени са още няколко автомобила.

За справяне с произшествието са били изпратени около 60 пожарникари.

Тримата заподозрени са задържани от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    10 1 Отговор
    Сега извършителят ще получи доживотна за подобно изпълнение, нападение над полицай, убийство и застрашаване на още хора. У нас колко хора загинаха на пешеходни и нищо. Една тъпа Лерца след отвратително нагъл рецидив и убийство на полицай получава засега само 3г., след обжа;ване може и 6м. да й дадат само.
  • 2 Гост

    2 0 Отговор
    Там има законодателство, защото Германия е държава б-я е историческо недоразумение.
Новини по държави: