Last news in Fakti

22 Юни, 2018 19:31 4 288 14

Меркел: Стабилизираме Сирия и връщаме бежанците

  • ангела меркел-
  • бежанци-
  • мигранти-
  • ливан-
  • сирия
Меркел: Стабилизираме Сирия и връщаме бежанците - 1
Снимки: БТА/АР

Германският канцлер Ангела Меркел заяви в Ливан, че условията в Сирия още не са подходящи за завръщане на бежанците - проблем, който предизвика спор между ливанския външен министър и агенцията на ООН за бежанците, предаде Reuters.

По данни на ООН в Ливан има около един милион бежанци, което е близо една четвърт от населението на страната. Според ливанското правителство бежанците са 1,5 милиона и то иска те да започнат да се връщат в райони на Сирия, където боевете са приключили. Мнението на международната общност е, че все още не е безопасно за бежанците да се завърнат в Сирия.

"Искаме да помогнем да се намерят решения в Сирия, за да има завръщане на бежанците. Нужни са по-безопасни условия, за да стане едно такова завръщане възможно", заяви Меркел на пресконференция в Бейрут с ливанския премиер Саад Харири.

Меркел: Стабилизираме Сирия и връщаме бежанците


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Василевс

    12 45 Отговор
    Тази изобщо не е в час, горката! Тя не знае, милата, че тази война ще спре тогава, когато на сирийска територия не остане и един сириец. Тогава Асад ще си сложи ярмолката и ще развее исраелското знаме под одобрителните погледи на Путин и Тръмп.

    Коментиран от #8

  • 2 мнение

    54 3 Отговор
    Въобще нямам вяра на Меркел, нито разчитам на нейната адекватност. Да си държи мигрантите, които покани и приемаше с почести, а след като оправи Сирия да си ги праща отново там. Само, че те няма да се върнат, защото са усетили сладостта на това да не работят и друг да ги храни и обгрижва.
  • 3 Hhhhhhh

    24 1 Отговор
    Пълна шайбата.
  • 4 El comandante

    21 3 Отговор
    макЯ ви германскааааа!!!!40% от германските мъже предпочитат да са домакини по розАви прашки!!!ШЕКЕЛГРУБЕР прави салта в гроба си!!!
  • 5 некро

    29 3 Отговор
    Докога бабичка воняща на пикня ще ръководи Европа?
  • 6 Голям прос

    27 0 Отговор
    Фа почака докато направят повечко черноглави германчета и после да ги връщат
  • 7 толерастията е вредна

    27 1 Отговор
    Лъже бабичката, лъже нагло, защото й се клатят краката в политиката !
    Никой няма да върне, а и какво говори за сирийци при положение, че се напълни с паразити от Афганистан, Африка и др. сган ???
    Много ми е интересно, как ще успее да ги изгони ? Защо все си мисля, че в "най-добрия"случай плана й е да ги изкара само извън границите на Германистан и да ги струпа в други евро държави срещу скромен подкуп, към съответния премиер и правителство ?
  • 8 Ултра националист

    1 7 Отговор

    До коментар #1 от "Василевс":

    Изключително точен коментар с допълнението че Асад си е сириец и не е евреин, но Тръмп и Путин са. Хич, ама хич не им се иска на българофобите да е така, но уви така е.
  • 9 Те погребаха ЕС

    10 0 Отговор
    Съсипахте Либия и Сирия убихте Кадафи който пазеше Европа от хуните а сега ревете,каква мръсотия и гадост.....
  • 10 АнтиКравария

    6 0 Отговор
    Тая се върти, като фурнаджийска лопата!
    А кой ще плати сметката за нейното "херцлих вилкомен" (добре дошли)!?!?!? Кой?!
    Тая напълни Европа с измета на света, а сега щяла да стабилизира и връща. Кого
    ще връщаш ма офцо? Новодошлите в Европа са само 15% сирийци. Всичко останало е от други държави, а не от Сирия. Тези 85% къде ще ги върнеш не ми е ясно? Къде ще върнеш хилядите бойци на ИД, които също дойдоха тук и пренесоха войната в сърцето на континента? А и за какво връщане говорим при условие че се водят тайни преговори за заселване на мигранти в обезлюдени държави, като нашата. За едно погалване по тиквата и потупване по рамото нашата мутра е готова на всичко. И майка си ще продаде този родоотстъпник. Тайните преговори са в ход. Привикан е на срещата с Изперкел и познайте какво ще стане? Ще го научим, когато започнат да ни ги карат и заселват.
  • 11 ЗайоБайо

    4 0 Отговор
    Шубето е голям страх. Баба всичко ще каже, само и само да остане на власт. Направи от Германия разграден двор, катун, зоологическа градина. Линч за такова същество, линч!
  • 12 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    НАЙ ГОЛЯМ ИНТЕРЕС У МЕН / ОБИКНОВЕННИЯТ "ПОТРЕБИТЕЛ "/ ПРЕДИЗВИКВА ТВЪРДЕНИЕТО НА "ИНФОРМАЦИОННИТЕ РОБИ" : ТОВА ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА "МЕЖДУНАРОДНА ОБЩНАСТ" ,КОЯТО ЩЕ ...ЕДИ КАКВО СИ !!! БВП НА СИРИЯ -/ПО ВРЕМЕ НА ВЪТРЕШНА ВОЙНА/- Е НАРАСНАЛ С 4% /- ИНФОРМАНИЯ ОТ МФ Иституции !!! Да не мислите , че Лагард не е еврейка !?!?!?
  • 13 пенко

    0 0 Отговор
    братя и сестри ,над 40год.- СПОМНЯ ТЕ ЛИ СИ , КОИ БЯХА "ОТРЯДНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ " ; КОМСОМОЛСКИТЕ ТАКИВА ; КОИТО ИЗБИРАХА ЗА РАБОТА В ДС ?!?!? МОЛЛОВ / ФЪРСТ МИЛИОНЕР/ ЗАВЪРШИ "ПЪРВИ ФАКУЛТЕТ -НА МВР" И С ЦИГАРИТЕ " БТ" ОТ 90ст.- на 160 ст. НАПРАВИ МИЛИОНИ ЗА ТЕЗИ ,КОИТО ЯДЯХА ХЛЯБА НИ - НО ИЗБРАНИ ДА ПАЗЯТ НАРОДА !!!
  • 14 пост

    0 0 Отговор
    Сталин е казал: ''Есть человек, есть проблем. Нет человек, ...
    Над Турция, Сирия, Иран, Сауди Араби по няколко водородни бомби, а арабите и турците в Европа - в Аушвиц и в другите концентрационни лагери.