23 Юни, 2018 20:26 32 019 32

Лондон поиска: Отново в ЕС (ВИДЕО)

  • брекзит-
  • протест-
  • лондон

Демонстрацията се проведе точно две години след шокиращия резултат от референдума за Брекзит

Лондон поиска: Отново в ЕС (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АП

Около 100 000 души излязоха по улиците на Лондон, за да протестират срещу излизането на Великобритания от Европейския съюз.

Демонстрацията се проведе точно две години след шокиращия резултат от референдума за Брекзит, съобщи Ройтерс.

Протестът бе организиран от кампанията "Народен глас".

В него участваха проевропейски политици от целия политически спектър, включително от основната опозиционна Лейбъристка партия, "Либерални демократи" и някои бунтари от Консервативната партия на премиера Тереза Мей.

Външният министър Борис Джонсън, който е твърдолинеен активист за напускане на ЕС, отговори на борещия се за оставане лагер в статия за таблоида "Сън", че британският народ "не желае половинчат Брекзит".

На 23 юни 2016 г. мнозинство от 52 процента гласува за напускане на ЕС при избирателна активност от 72 процента от имащите право да гласуват 46 милиона британци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 плевен

    27 44 Отговор
    Лондон не е Англия, ако позволите препратката.Той е една червена политическа и етническа каша, в синьото английско море.В момента в Европа има само две нации, които са готови да понесат икономически загуби, за да запазят националното си достойнство.И това вбесява Брюксел и Сорос.Жалко, че враждуват.

    Коментиран от #11

  • 3 мнение

    38 76 Отговор
    Това е пропаганда на ЕС. Лъжлива новина е. То се знае кои искат това. И в България е така - искат го онези, които отзад са разшльокани. Не вярвайте на новината, нормалните хора гласуваха на референдум и не иска ЕС.

    Коментиран от #10, #21, #22, #31

  • 4 onq s konq

    83 19 Отговор
    Най-доброто решение за Англия е НА ЧЕТНИ ДАТИ ПРИМЕРНО ДА Е В ЕС,А НА НЕЧЕТНИ-ИЗВЪН ЕС.Или пък през седмица.АМА НЕ ПИТАТ и се мотат като пиле в кълчища!
  • 5 фалшива новина

    34 49 Отговор
    Новината е фалшива, имам приятели там! Разпадът на ЕС е жизнено важен, ако искаме запазване на националните идентичности и на народите на Европа. Англичаните разбраха това; отново са първи! Няма ЕС няма мигранти, защото няма единна антиевропейска политика. ЗАМИСЛЕТЕ СЕ НАД СЛЕДНОТО: Не съм срещнал евреин който да не подметне ЕХИДНО, че европа ще стане ЕДНО СЕМЕЙСТВО (да се разбира като, претопяване на народите; ние и всички останали)! ПОВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА ДОБАВЯ!

    Коментиран от #7, #20, #25

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Иванов

    83 5 Отговор

    До коментар #5 от "фалшива новина":

    За каква идентичност пишете? Че Англия е пълна с пакистанци! Те напуснаха ЕС, защото духът на магьосника Мерлин се присънил на тяхната кралица и и казал, че 10 милиона български и румънски роми ще нахлуят в кралството и ще започнат война с пакитата в следствие на което Англия ще се разцепи на Западен Пакистан и Източна Индия, а принц Чарлз щял да бъде убит като Махатма Ганди.

    Коментиран от #15

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Др Петров

    27 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ебача на Троловете":

    А мен ме интересува да се върнеш веднага в стаята, че съседа ти по легло Наполеон те чака. Иначе ще пратя санитарите и ще те приберат от форума на бърза ръка.
  • 10 ГосТ

    35 7 Отговор

    До коментар #3 от "мнение":

    Англия, може да се оправат някак ,въпреки че се съмнявам.по скоро ще затънат. По никъв начин не може да са конкурент на ЕС. Ами ти къде бе Ганьо ?
  • 11 СУ-57

    24 5 Отговор

    До коментар #2 от "плевен":

    Това е ефин от новите методи на война, прилаган от глобалистоте - медийно оплюване и протестъри, на бонус. Пусне се една новина, която повечето хора няма как да проверят, понеже не е проверима, плати се на няколко десетки до хилядк хора и протеста е готов. А местните медии като докопат новината, понеже и те няма как да я проверят я тиражират. Така се свалят правителства и се назначават послушковци на няКОЙ. Ако ме питаш кое е по-хубаво соца или ЕС, не мога да отвърна категорично. В соца си пазехме двора граница, но ни мачкаха Другарите номенклатури с простотии. Сега разградихме границата, но ни мачкат и местните номенклатури и отвън от ЕК. Макрон явно е получил инструкции от господарите си, че новият глобален световен ред тфябва да се ускори и той пак се разлая диктаторски за наплив на имигранти. С Мерчел са в един отбор. А предния ден беше се очовечил и искал затягане на имигрантския режим? Явно е получил плесник по телефона и нададе вой? Ние трябва да се присъединим към Вишеградската четворка, тяхната политика е умна, а не лакейска. Не може на нас хората някакъв си бюрократ или Сорос или чужд президент и други да ни натрисат други народности и то с привилегии, щото искали мултинационално стадо и да са крале. Не е редно някакво си човече, нейде да прави по 3 и повече деца и после да хукне по света и да ти се натриса с нрава си и да ти и определя начина на живот! Ако Макрон, Шорош, Меркел и др. искат да се оправи ссета, ще

    Коментиран от #13, #27

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 СУ-57

    29 2 Отговор

    До коментар #11 от "СУ-57":

    Ако искат да се пооправи света, научете онези, които са многоженци да не са, а хората да не правят повече от 2 деца и света няма да се пренаселва! А много хора са като животни, правят много деца и те хукват пл света и объркват живота и на другите. Няма друг начин да се оправи ссета. И понеже не чуват много човешки животинчета, света е пълен с миграции и ад.
  • 14 ЕХА

    8 7 Отговор
    лъжи и хитрини , излязоха на гей парад и се клатят като шамандури ..
  • 15 Санчо

    9 3 Отговор

    До коментар #7 от "Иванов":

    Ало, ало, вече имало и джендъри в такова феймъли.... Все повече се чудя, оня Хисус Навин, това ли е имал - гайство и лесбийството, като ефект, проповядвайки да се обичаме като братя и сестри? Все плвече си мисля, че е бил фен на джендърството. Вчера две братчета съседчета така се млатиха, че се чудех това ли е братската любов или само братското приятелство?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Голям прос

    17 3 Отговор
    Англетата или не знаят какво искат или изборите са побъзикани както при нас и Турция. Все по 52%. Майстори са, точно ги нагласят
  • 19 Баба Тери

    17 9 Отговор
    Лондон е около 9 милиона , излезли около 100 000 , голяма част мигранти ! И кво ?
  • 20 Баварец

    20 9 Отговор

    До коментар #5 от "фалшива новина":

    Болни мозъци сте, да знаеш!
    Обединението на хората по света е необратим процес! Добри,лоши, черни, бели, ще се случи, дори да не го искаш, то няма как да го спреш!!! Живеем на тази малка планета, толкова вече много хора, че няма как да забраняваш на този или онзи, да ходи, където пожелае! Аз също не харесвам напълно този факт, обаче колкото по-рано го проумеем и започнем да живеем с това, толкова по-добре!!! Та, мислиш, че Брекзиг ще спре миграцията- забрави, Англия вече е клоака от всякакви, но мулти-етническото общество е стъпка напред, а и кого ще изгониш, вероятно кметът на Лондон?!? Причината за Брекзит е само финансова, нищо друго...просто Англичаните искат да плащат по-малко или да не плащат хич!!!! А вие си чешете езиците безсмислено :-)
  • 21 Koi

    3 8 Отговор

    До коментар #3 от "мнение":

    Ти откъде знаеш за политически те игри в англия кой къде иска ми акое интрига на кремъл за разпад на ес какво ще кажеш само платени шушоминги и разбирачи в тоя сайт между другото от де пари за поддръжкакатаму

    Коментиран от #29

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 месара

    11 7 Отговор
    за толко години какво хубаво се случи в ес,освен че тия в брюксел станаха милионери? тоя измислен ес да се разпада, и хората да заживеят нормално! а който иска да си интегрира "мигранти", да си ги прибира в държавата.
  • 24 Гост

    8 7 Отговор
    Я си помислете малко. Кой се страхува от силен ЕС? .А за мигрантите- че, тях ги имаше и преди евросъюза.колко милиона турски емигранти са само в Германия?
  • 25 Yani

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "фалшива новина":

    Новината не е фалшива, лично видях колко много души се бяха събрали, колко много улици бяха затворени и как всички отстрани гледаха с интерес.
  • 26 Кабагайдаров

    1 2 Отговор
    Късно е либе за китка..........
  • 27 Дани

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "СУ-57":

    Абе соца си беше голяма работа
  • 28 Дани

    1 1 Отговор
    Не е фалшива аз бях там
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Rambaldievskievichus

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "мнение":

    А ненормалните искат Русия.
  • 32 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ТОЧНО ПА ГЕРМАНЦИ И ФРАНЦУЗИ КОМАНДОРИХА" ИМПЕРЦИТЕ "В ЕС ... Е КАК ДА СЕ ПРИМИРЯТ" ВЕЛИКИТЕ НА КРАЛИЦАТА" ??? АЙДЕ ИСПАНЦИТЕ БЯХА ПО "НАСТАРАНИ " .
Новини по държави: