Last news in Fakti

18 Август, 2018 17:00 2 396 9

Фараж се завръща

  • найджъл фараж-
  • завръща-
  • великобритания

Той с завръща в политиката

Фараж се завръща - 1
Снимка: Shutterstock

Найджъл Фараж ще се завърне в политиката, за да се бори с плана на британския премиер Тереза Мей за излизането на Великобритания от ЕС, съобщи The Telegraph.

Фараж е бивш лидер на Партията за независимост. Той беше основен идеолог на референдума за излизане от ЕС.

Мей избра да поеме по пътя на Brexit със запазване на добри отношения с ЕС. Фараж настоява за приключване на всички отношения със Съюза.

„Напоследък много хора ме спират и ме питат кога ще се върна. Сега ви казвам, че се връщам“, заяви Фараж.

Плановете на Мей за Brexit не са одобрявани от голяма част от консерваторите. Те смятат, че Великобритания ще продължи да е икономически зависима от ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шибам меки островитяни

    10 0 Отговор
    Идеално. Нека този мекия се завърне та да разбърка екскрементите още и да насади островитяните още та поне 10000000 години да се чудят как сами се 000ср@ха и как аджеба се случи това.
  • 2 UK изход

    5 0 Отговор
    Мис Мей искала да преговаря по отделно с всяка страна от ЕС за Brexit, представяш ли си каква наглост или както се вика нормална британска.
    Да сложат 100 милярда на масата и 5 години по още 5 милярда и може да се присъединяват към Исландия или Греинландия, където ги приемат. И да си вържат острова с кораби и да го изместят 200-300 км по на запад.
  • 3 Иванов

    6 0 Отговор
    Никакви преговори с Мей! Да плаща и да бяга!
  • 4 Госта

    8 3 Отговор
    Ако този се върне в парламента, ще потвърди пълното падение на английската политика. Такъв непригоден за нормални действия непрокопсаник е срам за всеки парламент. Това е абсолютен мизантроп. Беше и в България по покана на Дудук Бюреков. След което здраво ни наплю като диваци. Великанът..
  • 5 К.К.

    5 1 Отговор
    Не може да е истина, тоя чвор ако го върнат, значи са безнадежден случай англичаните.
    Паунда след тази новина може да потъне с още 10%.
  • 6 Баш майстора

    4 0 Отговор
    Г-н Фураж е идеален за премиер на велика британия - роден след няколко кръвосмешения и цял живот живял заровен в учебниците по история, заблуден, че е 1908г. и една четвърт от света все още е британската империя. Да зарива тунелите под Ла Манша, да си ходи на село да бере ягоди и да чака на вайбъра снимки на внучките си с точка в десятката.
  • 7 Ирник

    0 1 Отговор
    Смърт на коментиращите потурнашки мърши.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 поканете го пак

    1 0 Отговор
    Смятайте бай фУраж какви смески ще забърка.
    ''Фараж на няколко пъти посещава България, включително по покана на Слави Бинев. Специалния му интерес е насочен към българските цигани и гетата им.''-Уикипедия
Новини по държави: