Last news in Fakti

26 Август, 2018 08:08 5 758 35

Вижте Игорек - роботът-убиец на Калашников (ВИДЕО)

  • игорек-
  • робот

Най-известният производител на оръжия в Русия - концернът Калашников, показа модел на близо четириметров робот, управляван от хора, седнали в него, съобщава Daily Mail.

Компанията представи модерния брониран робот заедно с нови превозни средства и оръжия по време на изложението Армия 2018, провеждащо се в парк Патриот край Москва.

"Златният" робот, наречен Игорек, все още се развива и неговите създатели не желаят да разкриват всичките му характеристики, докато проектът не бъде завършен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малашников

    27 19 Отговор
    Кое всъщност му е бронираното?
    Всички силови хидр.цилиндри могат да бъдат неутрализирани с прост гаечен ключ.
    Само отделението за течност за чистачки е бронирано. Отвътре!
  • 2 цоле

    32 1 Отговор
    кулите от междузвездни войни

    Коментиран от #3

  • 3 Хайл

    23 12 Отговор

    До коментар #2 от "цоле":

    Или роботите от Аватар...Отново преписват руснаците,отновооо
  • 4 СссереМ

    31 15 Отговор
    Тоя път Мосфилм изтрепа рибата директно с лопатата.
  • 5 Хахахаха

    22 8 Отговор
    Хахахахахаха немоа !
  • 6 пипетка

    10 9 Отговор
    Много са играли на тая компютърна игра Starsiege от 90-те с др.Петерсън и ходещите двукраки роботи
  • 7 Stefko 88

    23 9 Отговор
    Милибожегосподи! Смех!
  • 8 Иванов

    16 12 Отговор
    Какво ли не може да бъде направено от едно старо ИЖ, когато в мозъка витае духът на Боярищник! Слава России!
  • 9 tost

    17 7 Отговор
    То и първия самолет е бил с дървена конструкция и крила от плат.

    Коментиран от #18

  • 10 Китаец

    10 10 Отговор
    Да не се правят на много отворени. Купиха повече от елементите на убиеца от Алибаба. Ком. Китайска ширпотреба е.
  • 11 Какашников

    11 10 Отговор
    И Игорек като всичко в Русия се развива и все още не е завършено. Но като ги развием и довършим, тогава всички ще ни уважават!

    Коментиран от #13

  • 12 СссереМ

    20 10 Отговор
    Това е истински убиец,направо може да умрете от ..... смях.
  • 13 Stefko 88

    12 3 Отговор

    До коментар #11 от "Какашников":

    Трамвая изглеждаше добре. Хареса ми.
  • 14 Disela

    16 8 Отговор
    Тия хидравлични цилиндри от камаз или зил дето са на открито с една брадва ще ги елиминираме .Това става ама да плашиш гаргите по полето .и с тия големи прозорци все едно съм в мола .А бе трагедия .
  • 15 нАКа47

    11 16 Отговор
    Абе те от калашников да вземат да си оправят автомата да започне да уцелва нещо на повече от 50 метра, пък тогава да мислят за бъдещето, което при тях разбира се настъпва с 50 години закъснение.
  • 16 Сделано в России

    13 5 Отговор
    Абсоютен майтап ! Разсмяхте ме , подобно чучело може само да плаши гарги (на ясно сме ,че е нефункциониращо). Мужиците този път - надминаха себе си. Ама ,не разбирам - защо го наричат робот ,след като вътре трябва да има хора ,които да го управляват ?!

    Коментиран от #24

  • 17 Чичо АДИ

    11 4 Отговор
    Като го гледам прилича на зле скован мотокар повдигач ако хване по 1 лада с двете "ръце" дали ще се обърне възнак ! Тия пак се изцепиха , ватенки такива
  • 18 1944

    7 7 Отговор

    До коментар #9 от "tost":

    ушанките обаче си останаха на това ниво. крадат наготово. ат баяришника мазги никак не асталас.
  • 19 empire strikes back

    14 7 Отговор
    Добре, айде сега представете си(не е много трудно)как вместо "ръцете" с щипки накрая има монтирани ротативни(или друг тип) малокалибрени оръдия, а на покрива(и/или около кабината)се монтират (не)управляеми ракети, а Вие разбирачи го нападате с брадви, гаечни ключове, чукове, ножовки, лозарски ножици и други подръчни неща...........верно голем смех ще падне, ама ще се хилят ония вътре дето го управляват. Показаният образец е базов, без въоръжение, демонстрация на общия замисъл, може да изпълнява и други задачи а не само трепане наред.

    Коментиран от #26

  • 20 Брат ми

    5 4 Отговор
    Пияните рашки в действие.Хахаха.
  • 21 112

    2 2 Отговор
    Това наистина е несериозно, изглежда ми доста нестабилна конструкция.
  • 22 Бесен Язовец

    3 4 Отговор
    Тези инжинери от Калашников, като малки са прекалили с гледането на американска фантастика, Робокоп и др.
  • 23 Бесен Язовец

    1 4 Отговор
    За туй чудо четох в един руски сайт още 21 август, руснаците там в коментарите си го направиха направо на мат и маскара !

    Коментиран от #25

  • 24 СССР

    7 7 Отговор

    До коментар #16 от "Сделано в России":

    Е не! Вие племе изостанало ,просто, мързеливо ,злобно и предателско заслужавате Само ЯТАГАНИ! ФАЩ си направиха паметник на падналите пилоти по време на бомбардировките на София а вие злобеете срещу прогреса на братушките ! САМО БОЙ, СУХ ХЛЕБ И ОКОВИ ЗА БУЛГАРИСТАНЕЦА!

    Коментиран от #29, #31

  • 25 Лесен Гъзовец

    6 2 Отговор

    До коментар #23 от "Бесен Язовец":

    Не съм доволен от коментарите дето пишеш,май няма да има парички.Дай нещо за мръсните комунисти.
  • 26 mediator37

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "empire strikes back":

    "Ротативните" се наричат система Гатлинг. На името на изобретателя -доктор Ричард Гатлинг, който патентова през гражданската война в САЩ многоцевно скорострелно оръжие- в случая картечница.
  • 27 лелеее

    2 0 Отговор
    оригинала е от филма робокоп 1987 и се нарича ED-209

    Коментиран от #28

  • 28 дддааа

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "лелеее":

    Много лошо копие от филма Робокоп!!!
  • 29 Болгар

    0 4 Отговор

    До коментар #24 от "СССР":

    Ей, саппиенс, войнстсен, стига си размахвал ятагани и ракети, да не ми писне и да ви покажа какво е ада! Унищожавал съм съзвездия, горделиво чосече, с мозък колкото една тиква. Не предизвиквайте ада! Радвай се, че живееш, не плюй България и на кротки българи! И Бялото братство са кротки хора, но не са овце. Не предизвиквайте ада, защото ако се амбицирам, не държави, не империи, ами половината космос ще разруша. Защо мислиш се мъча в скапания ви Систъм? Живота на една пчела, мравка е безценен, на една тревичка, а вие развилняли се непукистчета не цените нищо освен животинските си страсти. Етна се активизира, не защото съм искал, а защото заради такива като теб Винету, Сороси, джихадисти и други ми писна да стоя човек - окован в плът и да ви служа на животинските тикви. Аз, същество по-древно от тая Слънчева система да се моля унижавам и слугувам на горделиви самозабравили се човечета, за да не изпукате го правя. Поисках само да се освободя от телесата си и пак почва. Сега и да ги изгоря не смея, за да не изпукате злодейчета. А исках просто да си замина за да не ви страдам простотиите и скапаната система, нищо друго. Ей, аз не заслужавам и невинните хорица тук вашият ад. Не ме заплашвай с ятагани и османци и други, за да не събудиш ответен лтговор в мен! Ще ви накарам да се молите да умрете тогава. Виж навън, птиците пеят, пеперуди летят, цветята са свежи, топло е, хубаво е?! Какво искате, да разрушите това? Ни

    Коментиран от #33

  • 30 mediator37

    2 0 Отговор
    Свирка на руски жаргон е "вафла" или "смучка".
    Когато руснаците се подиграват на германците за новостите във въоръжението през Втората световна война вместо вундервафен, казват "вундервафла" в превод "минет чудо" вместо "оръжие чудо".
    Обаче, сега ми прави впечатление, че и руснаците както германците през ВСВ, като по-малобройни и далеч по-бедни от противника си, все повече разчитат на "оръжие-чудо". Така че, на когото си се подиграл, ще станеш като него.
    Иначе роботът е по-скоро смешен, отколкото страшен. Прилича на голямо яйце с крака и ръчички.

    Коментиран от #32

  • 31 Болгар

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "СССР":

    Виж навън, птиците пеят, пеперуди летят, цветята са свежи, топло е, хубаво е?! Какво искате, да разрушите това? Нищо по-лесно - за няколко часа разпердушинвам и ИДил, и Туркай и Брюксел и който ни желае злото и като ви отрезнеят тиквите, на който оцелее, ще разберете, че вие сте го сторили с агресиите си. Но няма да останат ни врабчета, славеи, цвета, всичко ще е унищожено. Това ли ви харесва алчни агресорчета ненаситни? Не правете повече от 2 деца, не пожелавайте ни земята, къщата, жената на ближния си... Нкщо не плмните от ЗАПОВЕДИТЕ, май? И не си мисли, че се бъзикам. Ценя живота и на добрите турци и други - всички почтенни, добри, умерени, непрелюбодействуващи хора по света, са един народ, с разни езици - ЧОВЕЦИТЕ. Останалите сте зверове, за трепане, но ви има лще. те си. Но няма да останат ни врабчета, славеи, цвета, всичко ще е унищожено. Това ли ви харесва алчни агресорчета ненаситни? Не правете повече от 2 деца, не пожелавайте ни земята, къщата, жената на ближния си... Нкщо не плмните от ЗАПОВЕДИТЕ, май? И не си мисли, че се бъзикам. Ценя живота и на добрите турци и други - всички почтенни, добри, умерени, непрелюбодействуващи хора по света, са един народ, с разни езици - ЧОВЕЦИТЕ. Останалите сте зверове, за трепане, но ви има лще.
  • 32 аналитик

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "mediator37":

    То и ДДС на лекарсъвата е смешно, но доста хора измряха, че не могат да си ги купят, за да се обогатяват паразити политици и бюрократи... Разликата от смеха до рева е един градус.
  • 33 Само мъ

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "Болгар":

    Само шизофренията ли остана по тая земя! Боже пази България!
  • 34 Лукас филм

    1 0 Отговор
    Що не сложите някоя снимка на боините машини от "Междузвездни воини". Приликата е поразителна.
  • 35 Пако Ръбан

    1 1 Отговор
    Союзмультфилм 10 серия ни представя най-новите бутафорни играчки на палшипутарниците от Рушка Насесесерева.Пълен джумбиш. Да плачеш ли ,да се смееш ли. Това истинско предизвикателство за интелекта на путиноидите от НРБ.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания