27 Август, 2018 17:27 13 784 28

Бандити изнасилиха и татуираха момиче

  • момиче-
  • изнасилено-
  • бандити-
  • татуировки-
  • мароко-
  • полиция

Случаят предизвика гняв в Мароко

Бандити изнасилиха и татуираха момиче - 1
Снимка: Shutterstock

17-годишно момиче претърпя истински кошмар, след като група бандити в Мароко я изнасилиха, а след това татуираха цялата й ръка. Хиляди мароканци изразиха подкрепата си към жертвата на сексуалното насилие, предаде „Скай нюз“.

Тийнейджърката заяви, че е била измъчвана от членове на „опасна банда“, действащата в мароканската провинция Бени Мелал. Престъпниците отвлекли момичето пред дома на нейни роднини през месец юни.

Престъпниците изнасилвали и измъчвали момичето в продължение на два месеца, като дори татуирали различни символи, включително свастика, на ръцете и краката й. „Никога няма да им простя. Те ме унищожиха“, заяви младото момиче. Повече от 14 000 души се подписаха в петиция, призовавайки за финансовата помощ за момичето.

Организаторите на петицията посочиха, че тийнейджърката е изживяла всички възможни ужаси и мъчения. Похитителите освободили момичето близо два месеца след отвличането. Трима заподозрени са били арестувани в събота във връзка със случая. Броят на задържаните е общо 12, обявиха от Мароканската асоциация за правата на човека.

Сексуалният тормоз е често срещан в северната африканска страна. През миналата година са регистрирани 1600 случая на изнасилвания в Мароко, макар че реалният брой вероятно е много по-голям. До 2014 година в страната беше в сила скандален закон, който позволява на сексуалните насилници да отърват затвора, ако се оженят за жертвата си.

Бандити изнасилиха и татуираха момиче
Снимка: Change.org


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адолф

    155 4 Отговор
    И тези животни искат да ги приемем в Европа. Никога!

    Коментиран от #3, #12, #14

  • 2 ПЕЕВ

    97 16 Отговор
    ТОВА СА МЮСУЛМАНИТЕ.

    Коментиран от #4

  • 3 само и само мир да е

    18 31 Отговор

    До коментар #1 от "Адолф":

    Щем не щем,ние ги приехме вече.Да се стягат европейските момета.Че като гледам и бабите ще влязат в обръщение.Нашата лесна-ние ще бръмчим на хубави мюсюлманки.Разнообразие да има.Обмяна на опит.Сътрудничество един вид.Любов ще правим,а не война!!Даааааа......
  • 4 гост

    14 46 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕЕВ":

    Чичо Пейо, мусюлманин няма право да гледа жена в очите,да се ръкостиска от УВАЖЕНИЕ към тази жена,а камо ли да я насилва или малтретира,но вие сте свикнали да съдите за другите по собствените си постъпки!!!

    Коментиран от #6, #24, #26, #28

  • 5 КОК МАЛАК ДИК

    0 15 Отговор
    била е тиа с на но вече не е
  • 6 САП

    27 3 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    То, какво трябва да правят и, какво правят са две различни неща.

    Коментиран от #7, #22

  • 7 гост

    9 10 Отговор

    До коментар #6 от "САП":

    За това коментирах чичо Пейо,че не трябва да се слагат всички под общ знаменател.

    Коментиран от #23

  • 8 ХанкоБрат

    11 4 Отговор
    Така е като си нямат цариградска конвенция :))
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 дгвегжсдгяв

    20 5 Отговор

    До коментар #1 от "Адолф":

    Да приемем само жените им. Те са реално хората дето се нуждаят от помоща на цивилизования свят. Всичко друго е боклук.
  • 13 Stefko 88

    24 2 Отговор
    Цигани. Всички черни са еднакви боклуци.

    Коментиран от #15, #17

  • 14 аналитик

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Адолф":

    А, защо Меркел никой не я закаччи? Нито е грозна, нито саката. Вероятно и се иска тройка с двама алжирци и един мароканец? Защо иначе ще ги вика?
  • 15 Оутпут

    3 8 Отговор

    До коментар #13 от "Stefko 88":

    Не всички мюсюлмани, черни, цигани, и всякакви са лоши. Ето и там има хора, които защитават момичето. Предлагам да ме изберете за Министър на правосъдието. Цуцка и предните са неподходящи, те са в услуга на бандитизма, с делата си. Ето, ако бях министро, като хванат полицаите един такъв рецидив, ще го накаже Темида по справедлив начин. Каквото си надробил плюс лихва. И тия ще накарам татуировчици да ги татуират целите с рапидографи, и топките им включително... След което ще им бъдат пъхани в дирниците вибратори нон стоп два месеца. . Ще бъдат записани на видео и пуснати в Юу Тубе и на сайта на Министерството. С надпис: те изнасилиха момиче. Закона им го върна. Искате ли и вие? Цецка не става, а Банкя бой съвсем, тия за пари ни продадоха накуп.

    Коментиран от #18

  • 16 vasik atanasova

    13 1 Отговор
    ЕГАТИ ГАДНОТО НЕЩО
    КОЕТО СЕ Е СЛУЧИЛО С ТОВА 17 Г МОМИЧЕ
    ДА ЖАЛКО ЧЕ ЕВРОПА Е ПЪЛНА С ТЯХ
    ОСОБЕНО ХОЛАНДИЯ
    ЕВРОПА СЕ НУЖДАЕ ОТ ВТОРИ ХИТЛЕР И ТО МНОГО СПЕШНО
  • 17 Лошо е

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Stefko 88":

    Ако имаш предвид САМО за цигани си напълно прав/а.
  • 18 Лошо е

    11 0 Отговор

    До коментар #15 от "Оутпут":

    Запомни следното. Циганинът е добитък, просто те не го знаят. Добитъкът не е самоосъзнат като хората, затова ние имаме отговорност да съблюдаваме и контролираме неговата популация. Проблемът обаче се усложнява от това, че точно този вид добитък е НАПЪЛНО безполезен и единственото което прави е да се множи като комари преносители на Нилска треска, което ни насочва към едниственото възмжно решение на проблема. **** тези мероприятия гарантират спиране на възпроизводството и от там на заразата. Някои видове подлежат на ликвидиране. Това го знаят и боговете. Но нали сам милостиви, са ни дали свободната воля да решаваме някои неотложни проблеми вместо тях.

    Коментиран от #19, #20

  • 19 Оутпут

    0 7 Отговор

    До коментар #18 от "Лошо е":

    Циганина е такъв, какъвто го възпиташ. Аз работя в завод, доста цигани има. Раблтят. Доста са и с проблеми като нас. Проблема не са циганите, а нашите продажни българи на власт. Те за да лапат милилнчета, приеха дирекгивите на ешскеназито Шофош и НПОта им и на юдейската гилдия и станаха техни слуги и геноцид за нас българите. Те толерират циганската престъпност, а ненаказуемостта води до самозабрава и виждаш и ченгетата адат бой от това, ще толерират и цигани престъпници и врагове политици. Престъпността е навред. Маджо, Иво Карамански, Илиев и др. нали са българи? Те колко народ потфошиха и изпоограбиха чре, реквта на ВИС, СИК, ... нямаш си и представа. Сега са,, пичтенни,, с легализирани бизнеси, с държавна протекция и спонсориране. Трябва да се трепят бандитите! И цигани и българи и евреи и всякакви!
  • 20 Оутпут

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "Лошо е":

    Виж, аз съм против толерирането на престъпници и министри и битови. Против съм и на идването на масово на африканци араби и други, защото това ще заличи местните биосфери, а не защото съм нацист. Там, по техните земи тези хора имат правото да си живеят, но не и да развалят нашия живот тук. Но не може ти да си градиш живота, да дойде някой като Борисов, Шорош, Меркел, Ал Багдади и да ти натрисат кефа си и да им слугуваш на кефа. Има си справедливи и несправедливи неща.
  • 21 Пчеличката Мая

    4 1 Отговор
    Е тая паплач идва или по-скоро дойде в Европа, заради ценностите на ЕС!!!!!
  • 22 Прости мюсулмани

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "САП":

    Мюсулманина неможе да те разбере, там е тънката разлика в това какво могат и какво трябва да правят!!
  • 23 САП

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Явно не си запознат с обичаите и практиките в тия държави за да пишеш за уважение към жената(ако бяха възпитавани така нямаше да извършат това). За повечето хора там жената е с права на ниво животно за разплод. Шерията(който определя отношението) е останал и замръзнал на ниво 11-12 век(не, че в Европа е било по добре тогава, но се е променила) . Не гледай нашите мюсюлмани, те са с много по различни възпитание от от тези в Африка и близкия изток.
  • 24 гост

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Да, но има право да я изнасили, ако носи къса пола, защото според тях това е провокирано. Арабите са като разпасани животни когато се опре до секс, не гледай как се предствя тяхната религия, а гледай какви престъпления извършват в развитите страни.
  • 25 Някой си

    3 3 Отговор
    До преди седмица имаше новина как 10 момчета са изнасилвали малолетна в Пловдивско, за тях нищо не казахте и веднага почнахте с мюсюлманите, това няма нищо общо с религията или с циганите, всичко е до човека и възпитанието му.
  • 26 эфхэ

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Това че българинът трябва да кара със скорост до 90км в час не го прави автоматично най-прилежният и кротък шофьор в света.
  • 27 чалма тв

    0 0 Отговор
    Разбира се това не са мюслимани,те са благи, не режат глави,не убиват жени с камъни,не.....моля ви са, как иначе ще попаднат в рая при малки момичета-77 на брой. Хасане ти ще си първи ,чакат те, давай вече отивай при тях.
  • 28 отвратен

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    няма право и за това му се иска и ако почне и да му стиска, хваща и изнасилва. Винаги е така - това, което е забранено е най-желано. И жените ходят с бурки, не заради уважение към тях, а за да не провокират ревност у собственика и похот у останалите чуфтокопитни.