Last news in Fakti

16 Септември, 2018 10:20 3 043 18

Русия тренира преследване на подводници

  • изток 2018-
  • русия-
  • учения-
  • подводници-
  • кораби-
  • преследване-
  • китай

Русия провежда мащабни учения

Русия тренира преследване на подводници - 1
Снимка: БТА/ AP

Руските военноморски сили са провели издирване на подводница, използвайки кораб за борба с подводници и хеликоптер в Охотско море, което е част от най-големите военни учения на Русия от 1981 година насам, съобщи AP.

Около 3200 войници от Китай се присъединиха към около 300 000 руски войници за военните учения „Изток-2018“, които ще продължат една седмица в Сибир и Далечния изток, както и в Тихия и Северния ледовит океан. Маневрите продължават до понеделник.

Военноморското учение в Тихия океан в района между източните брегове на Русия и японския остров Хокайдо включваше руският разрушител „Вицеадмирал Кулаков" и хеликоптер Ка-27, оборудвани за издирване на подводници.

От руското военно министерство уточниха, че в учението са участвали и изтребители МиГ-31 и Су-35, които са прихващали самолети, приближаващи към тях, без да реагират на наземния контрол, както и далекобойните бомбардировачи Ту-22, удрящи цели, наподобяващи паркирани самолети и военни складове, съобщи News.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    30 7 Отговор
    Само така. Браво на руснаците. Бой по агресорите отправили поглед към руската земя. Бой, бой и бой те от друго не разбират само, че когато ги отблъснат нека маршируват в столиците им и веднъж за винаги да ги окупират и повече да не позволяват на разни властолюбци да се качват на върха на упрвлението и да отправят за пореден път поглед към руската земя. Докато я има Русия, ще я има и нашата Родина България и който още не го е разбрал значи е много, ама много вдлъбнат.

    Коментиран от #10, #16

  • 2 Ььььььь

    32 4 Отговор
    Даммммм...тъжни вести за нашите американски подлоги и господарите им от Вашингтон...
  • 3 гост

    10 26 Отговор
    Тренирали били те...Абсолютна аматъорщина с допотопна руска военна техника.Руския военноморски флот е предимно ръждива и стара техника ,която не е конкуренция дори на Китай.

    Коментиран от #5

  • 4 ХХХХХХ

    9 22 Отговор
    Китайците тренират и опознават свойте бъдещи земи и територий !!!!
  • 5 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    14 4 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    И, ако е така, както казваш, защо квичите?

    Коментиран от #7

  • 6 Тарабойша Хитранов

    6 3 Отговор
    Има ли събудени простофоби , че не пишете или си глътнахте езика
  • 7 КОЧИНАЯ РОССИЯ

    5 19 Отговор

    До коментар #5 от "ВЕЛИКАЯ РОССИЯ":

    Да си видял някой да квичи ? Хората по скоро се смеят на руските отчаяни опити да покажат ,че са живи и още ги има на военната карта.

    Коментиран от #11

  • 8 СссереМ

    7 13 Отговор
    Да,да знаеме ги тия въображаеми подводници обстрелвани с невидими оръжия в условни цели,ама айде нека рушмените пасат.

    Коментиран от #13

  • 9 Цанко

    4 12 Отговор
    А тренираха ли търсене на подводници клас "🦈" и спасяването на екипажа им? Или още ги тресе резила от потопената от американски подводници "Курск"?
  • 10 Цанко

    4 12 Отговор

    До коментар #1 от "ВЕЛИКАЯ РОССИЯ":

    Явно си спрял да си пиеш редовно боярьшника, (пардон хапчетата)! Почвай ги пак, докато не са те прибрали обратно в психиатрията и не са те подпукали с халоперидол или Ривотрил!

    Коментиран от #14

  • 11 Санчо

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "КОЧИНАЯ РОССИЯ":

    Май не им е смешно. "Хората" посвиха перките.
  • 12 аз съм българче и расна

    6 1 Отговор
    ... в дни велики, славно време, ала мафията тука, гледа всичко да ни вземе.... Брадърс русси, ако видите нашата подводница КОЙ и я погнете, моля не я потапяйте! Там в нея е ФГВземания, парите от КТБ, 50% от еврофондовете за тук, пенсккте ни. Молим да я заловите и ще ви построим и паметник на руската армия! Благодарим.
  • 13 НЕ ЗНАМ ЗА РУШМЕНИТЕ НО БУШМЕНШТЕ

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "СссереМ":

    Са ПО ВЪОРЪЖЕНИ ОТ БГ АРМИЯТА.
  • 14 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "Цанко":

    Ами аз никога не съм пребивавал в такива медицински заведения, но виж ти явно си доста наясно с лекарствата халоперидол и ривотрил. Да питам ли от къде? Мисля, че няма нужда. Интересно ми е такива нефелитници като вас, какво ги кара да пишат като щурави освен, ако не е за пари де под всяка статия, в която пише нещо за Русия? Явно толкова много са ви бръкнали в здравето тези руснаци, че не можете да се въздържите да не плюете. Тук нито защитавате някого от Русия, нито нищо, но трябва да излезете и да се изсэрэте на метеното нали така. Ето на това аз му казвам квичене от сороснята, към която принадлежите и явно си заработвате жалките центове. Дерзаойте ама като гледам колко минуси събирате ми е жал за вас. Ето от тези преобладаващи минуси за коментарите си можете да си направите извода, каква незначително жалка част от обществото представлявате.

    Коментиран от #17

  • 15 1944

    2 2 Отговор
    да не потъна курск-2 да го търсят?
  • 16 путлерист

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ВЕЛИКАЯ РОССИЯ":

    България не ти е родина бе, червен башибозук!
  • 17 666

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "ВЕЛИКАЯ РОССИЯ":

    горките червенотиквеници - помните ли митинга на СДС - помните ли? свърши се с руските подлоги в България - не разбрахте ли? Откакто великата измекярска русия предаде България за доларчета, никой тук повече не и вярва!
  • 18 Олаф Кнудсен

    0 0 Отговор
    Да се знае от Българите: На 23 септември 1939 година в Брест бойните другари и съюзници нацистка Германия и болшевишка Русия правят съвместен военен парад в чест на победата над Полша. Командващ от руска страна комбриг Кривошеин а от германска- генерал Гудериан.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания