21 Септември, 2018 15:09 1 167 3

ЕС и Великобритания са като влюбени таралежи

  • ес-
  • жан - клод юнкер-
  • великобритания

Жан - Клод Юнкер призова за градивни преговори

Председателят на Европейската комисия Жан – Клод Юнкер обяви, че ЕС и Великобритания трябва да се отнасят с уважение един към друг, съобщи Die Presse.

Юнкер говори след срещата на върха на ЕС в Залцбург. Преговорите уточняваха последните въпроси около излизането на Великобритания от Съюза.

„Трябва да бъдем внимателни като два влюбени таралежа. Ако два таралежа се прегърнат, трябва да внимават да не се одраскат и да са добре“, заяви Юнкер.

Лидерите на ЕС се споразумяха да засилят преговорите с Великобритания. Според тях споразумение трябва да бъде постигнато до следващия месец.

Британският премиер Тереза Мей обяви, че не възнамерява да организира втори референдум. Тя заяви, че страната й е готова да излезе от ЕС и без споразумение.

Европейските лидери заявиха, че няма да правят отстъпки за Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    8 1 Отговор
    ЕС и Англия са като Сирия и Афганистан (пълни с ислямисти).
  • 2 Kcaniba

    9 1 Отговор
    По точно са любени!!
    От фащ!!

    Коментиран от #3

  • 3 Аааа

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    А най точно са надупени ! От фащ !
Новини по държави: