Last news in Fakti

3 Октомври, 2018 09:48 8 214 28

Тръмп забъркан в грандиозна измама

  • доналд тръмп-
  • измама-
  • данъци-
  • имоти-
  • сащ-
  • президент-
  • родители

Американският президент отрича

Тръмп забъркан в грандиозна измама - 1
Снимка: БТА/ AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е получил еквивалента на днешни 413 милиона долара от родителите си, отчасти благодарение на способи за укриване на доходи. Това пише в. "Ню Йорк таймс" в разследване на имотното състояние на американския президент, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Голяма част от тези пари Тръмп получил, като помагал на родителите си да избегнат плащане на дължими данъци чрез създаване на корпорация с четиримата си братя и сестри, за да прикрие милиони долари, получени от бизнеса с недвижими имоти на баща им Фред Тръмп, предаде БНР.

Смята се, че децата на Фред Тръмп са получили общо "сума, съществено надхвърляща един милиард долара" от родителите си през годините. При данък "наследство и дарение" от 55 процента те е трябвало да платят 550 милиона долара, но са дали само 52,2 милиона, пише вестникът. Според цитирани от вестника данъчни експерти, все още е възможно на Тръмп да бъдат наложени глоби за данъчна измама.

По-рано в коментар за младите американци, президентът обяви, че са настъпили трудни времена в Америка, когато всеки може да те обвини. „Сега времената са трудни. Може да си бил безупречен през целия си живот и да дойде някой, не е задължително да е жена, и да те обвини в нещо, и автоматично ставаш виновен. Това е плашещо в наше време“, посочи той. Адвокатът на Тръмп Чарлс Хардър определи като "стопроцентова измислица" твърденията на "Ню Йорк таймс" за данъчна измама и укриване на данъци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истерик

    35 6 Отговор
    Асиктир бие!!!
    Ахаххахахаха
    На честнато и справедливата "нация" , и най яркият и представител!!!
  • 2 Borislav Popov

    36 8 Отговор
    Президентът на Русия Владимир Путин се ползва с по-голямо доверие в света, отколкото неговият американски колега Доналд Тръмп. Това показват резултатите от допитването, проведено от изследователския център Pew Research Center.

    Коментиран от #4, #6, #26

  • 3 Турски опит

    28 1 Отговор
    Да арестува съдии и прокурори като Ердоган и ако не е достатъчно, да направи преврат като Ердоган.
  • 4 Усмивката

    11 17 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Като вземем под внимания една малка ,но старателно заобиколена от тебе подробност за разликите на критиките, в Москва и тези в САЩ.Тогава нещата не изглеждат тъй манипулирани....На какво разчитате тролове недни .Докога ще изменяте и тровите светът .Не е ли безумие да вървите срещу истината ,справедливста

    Коментиран от #7

  • 5 Дзес

    9 4 Отговор
    Понеже в тая статия ще се появят много чалми да псуват Тръмп и понеже се сетих за нещо, да питам... Онзи Гюл, защо не е в затвора като фен на Гюлен? От името му и само, човек може да разбере че той е участвал в преврата! Благодаря предварително за отговора.

    Коментиран от #10

  • 6 Усмивката

    6 17 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Предполагам този изследователски център Pew Research Center,има има и друга класация .За свободата на словото. КЪДЕ Е ТАМ РУСИЯ....?
  • 7 Borislav Popov

    20 8 Отговор

    До коментар #4 от "Усмивката":

    Нищо не разбрах от коментара ти ! Кодиран ли е ? Или само ти си наясно с написаното ? Някакви наченки на гадания ли показваш ?!! Що не хвърлиш половин кило боб ? Виж какво показва ! Ако не разбереш - поне го хвърли в тенджерата за обяд.

    Коментиран от #8, #13

  • 8 Просия

    6 15 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    Очаквах от теб да не разбереш, какво ти е написал човека... ей КОСМОС хахах

    Коментиран от #9

  • 9 Borislav Popov

    9 5 Отговор

    До коментар #8 от "Просия":

    Как да разбере човек ? Много космически са ви коментарите ! Синхронизирайте с кораба майка ! Кво стана с въпроса ми за борбата срещу Русия ? Всички котки ли ще изядете - а Алф ?!!

    Коментиран от #14

  • 10 лош кесмет

    10 1 Отговор

    До коментар #5 от "Дзес":

    Хасан, Месут, Онур, Осман, иван4о и т.н, днес е в отпуск
  • 11 Гой ко Митич

    11 2 Отговор
    Тръмпи, не се плаши, Боцко ще ти помогне с парите! Това са джобни....
  • 12 🤣🤣🤣🤣 ощашавиха се

    10 4 Отговор
    групата на Ротшилд как да чернят човека 😂 той басма не им нецепи на
    🤣🤣🤣 в кино продукцията един свят .
    Ротшилд плаща ли данък , Бил Гейтс плаща ли данък ,Ротфейлер плаща ли данък , а Монсанто плаща ли си данаците бре , затова ли не етикетират продуктите с гмо от тютюн царевица сия памук ... ,
    а фабриката научна лаборатория Франкенщайн плаща ли си данъка , а
    Обама плаща ли кръвен данък на 11/9 ,
    а Киото плаща ли данъка на световното му затопляне , а наса плаща ли данък за космонавтите си да си 🤐, а ватикана на кой плаща ли данъка си ...
    🤨кой на кого плаща данък а ако и се сложи и ДДС малииии кризата ще свърши 🤗

    Коментиран от #16

  • 13 👽 ЗЕЛЕНО ЧОВЕЧЕ

    10 3 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    Боре понеже гледам,че освен да висиш в сайта друга работа нямаш мога да те взимам от време на време с чинията като правя курсове до Марс да минава по бързо времето,че голяма скука като няма обхват.Всеки четвърти ден излитане от космодрум "Де ми е акъла".Втори коридор.

    Коментиран от #22

  • 14 Просия

    6 10 Отговор

    До коментар #9 от "Borislav Popov":

    От тая туршия с ракия не можете да осъзнаете, че Просия е бита карта , ще ви останат само желязо и тиня, поне имате нет още, можем всички да се смеем на глас. Ей КОСМОС, ти какво си космонавтче хахаха
  • 15 Така де

    7 5 Отговор
    Има тенденция да се слагат в ключови държави мафиоти на власт. В БГ ни управлява мафиот, САЩ се управлявя от мафиот, и още доста държави
  • 16 P.s 🤣🤣🤣🤣 ошашавиха се

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "🤣🤣🤣🤣 ощашавиха се":

    А Кога ли ще се сложи данък с ДДС на всяка Лъжа 👍
  • 17 Кой4о

    4 4 Отговор
    А за Путиновитве трилиони нещо да кажете?

    Коментиран от #21

  • 18 мразещ фащ

    5 3 Отговор
    до коментар#7 Просия-Изпуснал си едно Т в средата на думата сложи я та да те знаем къв си

    Коментиран от #24

  • 19 Антисоциалист

    3 3 Отговор
    Господа, това е нищо. Очаквайте да упрекнат Президента Тръмп, че си е купил остров в Гърция защото не може да се купи гръцки остров, и къща в Испания защото може. Очаквайте да е обидил непълнолетна със спонтанна ерекция преди половин век след и ли в школо. Очаквайте да го упрекнат, че не е женен или омъжен за мъж - за тях това е нормално; че не е канил нашественици в страната си - за тях и това е нормално; но не че е намалил безработицата рекордно ниско - за тях това е невъзможно. Е, при бедна фантазия - за укриване на данъци. Фабрикацията е лесна - ако по време на тяхно демокраДско управление те са в оформяли измамите...
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Путин

    5 3 Отговор

    До коментар #17 от "Кой4о":

    Нямам вече трилиони $, купих с тях Федералния резерв!
  • 22 Borislav Popov

    4 5 Отговор

    До коментар #13 от "👽 ЗЕЛЕНО ЧОВЕЧЕ":

    Нема проблеми и аз искам да видя от високо ! Чаках краварите да почнат да фъркат ама както върви няма да я бъде тая работа !
  • 23 До Усмивка 4/6 от 12/16

    2 2 Отговор
    Брат ти още ли мислиш че свобода на словото важи в нета соц.връзка ?
    Малииии брат ядеш бисквити , чаткаш трицифрения код , но не четеш бисквитите 🤣 там свободата на словото ясно си пише ПРИЕМИ ЗАЩИТАТА С
    🤐 👍👎🏻 , казвам ти го брат като брат , толкова бисквити изядох че получих анорексия 🤮
  • 24 Просия

    3 4 Отговор

    До коментар #18 от "мразещ фащ":

    От Просия съм бе, на туршия и ракия, от ВАЩЕ СЪМ !
  • 25 Каубой

    3 5 Отговор
    Тази новина не се ли предаде от ”Правда” или ТАСС невервам , нали така Popov !?
  • 26 ХА ХА ХА

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Имало и такива ........да вярват в стъкмистика ?!
  • 27 Бай Дончо Тръбата

    1 3 Отговор
    По принцип никога не трябва да се избира милиардер за президент. Как на един милиардер ще му пука за обикновените хора? Ще каже да мрат тия, не са бачкали достатъчно, глупави са и т.н. Трябва да се избират състоятелни и успели хора, най-добре икономисти, учени, прависти, а не гешефтари, мошеници, които не си показват данъчните декларации. Но прост народ...
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.