Last news in Fakti

9 Октомври, 2018 14:25 2 160 4

Колко ще струва екскурзията до космоса

  • ричард брансън-
  • екскурзия-
  • космос

Ричард Брансън смята, че до 10 години тя ще излиза по около $ 50 хил.

Ричард Брансън заяви, че скоро 80% от хората ще могат да пътуват в космоса, стига да могат да си го позволят, съобщи CNBC.

Според милиардера туризмът в космоса скоро ще се превърне в гигантски пазар. Според него до 10 години пътуването в космоса ще струва между $ 40 хил. и $ 50 хил.

Брансън смята, че първият туристически полет в космоса ще се осъществи през следващите седмици, като той самият се готви да пътува до няколко месеца.

Според него е важно пътуванията да се провеждат суборбитално ниво, за да могат телата на пътниците да са достатъчно подготвени.

Брансън поясни, че в момента безопасността е основният елемент от работата. Той отново призова световните лидери да се борят с климатичните промени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Наполеонов комплекс

    6 3 Отговор
    Нещо за вредните емисии от това не много смислено забавление?
  • 4 До 10 години нали беше до 50

    2 0 Отговор
    ще чакат следващите поколения да забравят че преди тях е имало други ,за да ги лъжат после пък тях с Космос 🤓