16 Октомври, 2018 07:45 2 854 5

Още взаимни обвинения в Истанбул

  • турция-
  • истанбул-
  • саудитска арабия-
  • джамал хашоги

Турската полиция напусна саудитското консулство, след като претърси сградата

Още взаимни обвинения в Истанбул - 1
Снимки: БТА/АР

Екип следователи от турската полиция и прокурори напусна консулството на Саудитска Арабия в Истанбул, което претърси със съгласието на саудитските власти след изчезването на журналиста Джамал Хашоги, предаде AFP.

Безпрецедентният обиск продължи осем часа и бе извършен през нощта. След това членовете на турския екип, придружавани при претърсването от саудитска делегация, се качиха в автомобилите си и се оттеглиха.

Още взаимни обвинения в Истанбул

Те отнесоха проби, включително от почвата в градината на консулството, заяви турски служител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един

    7 21 Отговор
    По принцип турчинът е почтен човек, но не вярвам на Турция начело с Ердоган. Притиснат до стената, този самодържец ще измисля какви ли не истории с цел да се измъкне от санкциите и отношението на Европа и САЩ към номерата му. За него правата на хората, човешкият живот не означават нищо. В момента поведението му е, Турция, това съм аз! Поне това е доказал досега. Прави го в името на егоизма, манията си за величие, като не може да не е наясно, че всичко това ще рухне след неговия крах. Не виждам как Саудитска Арабия ще си позволи да убие човек в консулството си. Прекалено грубо е.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 урко

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "един":

    ......." Не виждам как Саудитска Арабия ще си позволи да убие човек в консулството си. Прекалено грубо е....................................................... - А те пък са много нежни и почитат живота на другите.
  • 3 Хасан

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "един":

    Тоя Джемал е разследващ журналист и разследва именно далаверите и корупцията на сегашнуя принц...при тях опозиция не,са партии а другите принцове ...бачкал е за принцове които са в опозиция.....щял да се жвни за туркиня и искал документ от посилатеото в,Сащ и Англия но му отказали и насочили към Турция
  • 4 АРАББИН

    3 0 Отговор
    ДОБРЕ БЕ , ЕДИН УРКО И АБЕР СИ НЯМАТЕ ОТ СВЕТА НО СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ КОМЕНТАР.
    ХАЙДИ НЕ Е УБИТ ЖУРНАЛИСТЪТ , А САМО ЛЕКО УМЪРТВЕН .
    ТАЗИ ДЪРЖАВА Е СОБСТВЕННОСТ НА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО .
    ВСИЧКИТЕ ПРАВА ВЪРХУ ПЯСЪКА, ПЕТРОЛА И ПАРИТЕ СА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО.
    ЖУРНАЛИСТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ? Друго мнение в тази държава ?

    Коментиран от #5

  • 5 Хасан

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "АРАББИН":

    Кралското семейство това са десетки принцове които искат да се домогнат до властта ..«стани ти да седна аз..»
Новини по държави: