Last news in Fakti

31 Януари, 2019 07:46 3 036 4

Касапинът от Корсика е мъртъв

  • бастия-
  • корсика-
  • атентат

Стрелецът бил открит мъртъв в сградата, в която се беше барикадирал

Касапинът от Корсика е мъртъв - 1

Въоръженият мъж, открил огън по случайни минувачи в корсиканския град Бастия и убил един човек и ранил шестима, се е самоубил, заявиха френските власти, цитирани от ДПА.

Стрелецът бил открит мъртъв в сградата, в която се беше барикадирал, след като тя била щурмувана от командоси, съобщи френският министър на вътрешните работи Кристоф Кастанер.

Шейсетгодишният мъж откри огън във френския град късно снощи, а мотивите му още не са известни, но полицията изключва атаката да е свързана с тероризъм.

Сградата, където се беше барикадирал стрелецът, беше обкръжена от екипи на полицията и жандармерията, които по-късно открили тялото на убиеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kалинка

    10 0 Отговор
    Сигурно не е тероризъм

    Коментиран от #2

  • 2 Alpha_Lone_Wolf

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "kалинка":

    На Корсика мисля, че беше едната база на десантчиците от френския легион. Какъвто и да е, знаел е, че жив няма да напусне острова.
  • 3 гост

    11 0 Отговор
    Кое му е касапското на касапина?Да беше заклал и разчленил 20 души да го наречете така.Той застрелял един , поредния малоумник.
  • 4 впечатлен

    2 0 Отговор
    Терористите вече се наричат стрелци.
Новини по държави: