Last news in Fakti

7 Февруари, 2019 14:00 2 261 7

Ето ги условията на Корбин за Брекзит със сделка

  • брекзит-
  • джереми корбин-
  • великобритания-
  • писмо-
  • ес-
  • тереза мей

Писмо до премиера

Ето ги условията на Корбин за Брекзит със сделка - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Джереми Корбин, лидерът на основната британска опозиционна Лейбъристка партия, написа писмо до премиера Тереза Мей и в него той изложи желанията си, в замяна на чието изпълнение би подкрепил плана на правителството в Лондон за Брекзит, предаде AP.

В писмото Джереми Корбин отново иска постоянно членство на Обединеното кралство в митническия съюз, което Мей нееднократно отхвърли като възможност. Лидерът на лейбъристите заявява, че Мей няма да получи подкрепата му само със спечелване на отстъпки от Брюксел по проблема с ирландската граница.

Той посочва, че иска "митническо сближаване със съюза, общи външни мита и споразумение за търговската политика, което да предвижда Великобритания също да има глас при всякакви бъдещи търговски споразумения на ЕС". Позицията на Корбин е разочароваща за някои депутати от Лейбъристката партия, които се надяваха, че той ще подкрепи призивите да бъде организиран втори референдум за Брекзит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 1 Отговор
    `що само два референдума? Трети път - майка и баща...
  • 2 Крали Марко

    24 0 Отговор
    "Великобритания също да има глас при всякакви бъдещи търговски споразумения на ЕС" - това ми звучи, все едно "скъпи съквартиранти, аз напускам квартирата, но имам условие да продължа да учавствам във вземането на решения за избор на телевизия, интернет и др." Този път британците надминаха себе си в иначе безграничната си наглост.
  • 3 GOLF R

    12 0 Отговор
    условие номер сиксти найн - уи донт уонт бареков спикин инглиш
  • 4 РЗС

    9 2 Отговор
    индиректно заявяват на мей, че сделката й няма да мине, исканията им въобще няма да се разглеждат от ес. А втори референдум дай боже да има, за да видим кой кой е. На първия, гласували да излизат само пенсионери и неграмотници без дори елементарно финансово и икономическо познание. Пенсии пред умирачка седнали да решават бъдещето на поколенията и после пишат след референдума - какво е ЕС? Пропагандата им проми мозъците, че като напуснат ще завладеят света и пенсионерите захапаха, както и нашите в бг, жалка история. Цялото лондоско сити реве против тоя скапан вот.

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 лабораторията

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "РЗС":

    рядко прост народ са англичаните, ако от правителството и ббс и кажат вие сте овце - те почват да блеят!
  • 7 Иван

    4 0 Отговор
    Две години преговори(вечери...хотели..приеми..) и нищо!
    Та тия са по големи мошенници и от нашите политмафиоти :))
Новини по държави: