Last news in Fakti

18 Февруари, 2019 14:30 1 367 3

Себастиан Курц похвали Доналд Тръмп

  • себастиан курц-
  • доналд тръмп-
  • австрия

Според него външната политика на американския президент е успешна

Себастиан Курц похвали Доналд Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Австрийският канцлер Себастиан Курц определи като много успешна част от външната политика на американския президент. Изявлението на Курц е в навечерието на посещението му във Вашингтон, където ще бъде на 20 февруари, съобщи БНР.

Канцлерът посочва като основна цел на визитата си да помогне за предотвратяването на търговска война. Вчера германската канцлерка Ангела Меркел каза, че американските власти изглежда приемат европейските автомобили като заплаха за националната сигурност.

Курц отбеляза, че има различия с Доналд Тръмп - по въпросите на търговията и ядрената сделка с Иран, но похвали подкрепата му за Израел и усилията му за мира на Корейския полуостров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоз

    5 0 Отговор
    ДВУЛИЧИЕ.....
  • 2 Левски

    3 0 Отговор
    този същия преди по-малко от година заяви на Путин че Русия е велика сила както винаги! и лично той посрещна Путин на една маса когато бяха на сватбата на австрийския посланик в Русия!
  • 3 Анти седераст

    1 1 Отговор
    Подкрепял Израел.... Какви проскубани седерасти.... ще се избият да лижат задните части на Ротшилдите.
Новини по държави: