Last news in Fakti

12 Март, 2019 16:19 1 014 0

Лейбъристката партия отхвърля споразумението с ЕС

  • великобритания-
  • джереми корбин-
  • ес

Джереми Корбин не е доволен от договореното от Тереза Мей

Лейбъристката партия отхвърля споразумението с ЕС - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Лейбъристката партия на Великобритания ще отхвърли договорените с ЕС промени по споразумението за излизането на страната от Съюза, съобщи The Telegrpaph.

Според лидерът на лейбъристите Джереми Корбин, договорените промени, дори не се приближават до обещаното от премиера Джереми Корбин.

„Споразумението с Европейската комисия не съдържа нищо от това, което премиерът Тереза Мей обеща преди. За това и депутатите трябва да отхвърлят споразумението“, заяви Корбин.

Днес британският парламент ще гласува повторно за приемането на новото споразумение. Все още не е ясно, дали Мей си е осигурила нужната подкрепата.

Главният прокурор Джефри Кокс ще представи промените. Това ще е ключово и за гласуването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: